90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 229

• 40 315
  • 727
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте, мили момичета!

Благодарим на всички, които ни изпратиxа снимките си тук и на ЛС. Благодарим ви и за xубавите думи към нас!След дълги и оспорвани дебати  - нашият голям победител е д-р Василева! Тя печели безплатна рокля по избор от caramella-fashion.com  Честито! Hug
ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ МОМИЧЕТА печелите по 20% намаление от следващата си поръчка от нашия онлайн бутик:)  Heart Eyes
Молим д-р Василева и всички вие да ни пишете отново на ЛС, за да разберете как да получите наградите си:))
Желаем ви прекрасна вечер!
Благодарим от сърце на нашия топ-член на журито - чаровната умница Нана, която е пример, че няма невъзможни неща, когато една жена поиска нещо!

Xубава вечер!
Ваши - Caramella Fashion
Ех,Caramella-Fashion,това побутване ми трябваше Joy От седмица се каня да си харесам някоя "прясна" снимка,за да кача Mr. Green

Нана,честито!Много добре изглежда Peace

# 241
# 242
EEE супер честито ще чакаме да те видим с новата рокля Simple Smile  bouquet

# 243
  • Бургас
Честито на печелившите! С кеф да си носят роклите! Flutter

# 244
Честито и от мен! Победителката изглежда като  участничка в реалити шоуто "Пълна промяна". Да е жива и здрава! Дай боже всекиму такъв резултат!

# 245
 Благодаря ви много,момичета,за хубавите думи!  bouquet
 Благодаря и на Caramella-Fashion,че избраха именно мен.Обещавам да кача снимки с наградата.Като разглеждам сайта съм като малко дете в магазин за бонбони Laughing Всичко ми харесва и всичко искам да си взема Blush В края на юли съм на кръщене и ще изглеждам зашеметяващо с новата придобивка Simple Smile
 Всички момичета,които качиха снимки изглеждат чудесно!  bouquet Нека сме все така стриктни и упорити,заслужава си!
 Отчета ми за днес:
з-диня
о-домати и краставици със сирене
в-козуначени кифлички с шоколад,скрежина

Лека вечер.

# 246
добро утро и честита роклА  bouquet
Аз съм сърдита днес бързаща и по дебела с 300гр Mr. Green имам ябълки и пъпеш за плодовия та заминавам на работа и от там на курс #Crazy
хубав ден  bouquet

# 247
 Добро утро.
 Благодаря,Тинки.И а като теб днес се събудих по-тежка,само че с 800гр.Ама ще ги махна днес.Та днес ми е ден 90 от почивката и ще бъде плодов. Mr. GreenКогато започна почивката си мислех,че веднага като свърши ще си направя ново завъртане,но истината е,че за 90 дни спазвайки тези правила съм свалила 6кг,което си е доста добър резултат CrazyТа си мисля да продължавам да се храня по правилата на почивката,а ако нещо ми дойде на ум,ще си направя още една врътка Laughing И то с удоволствие Simple Smile
 Лек де от мен Grinning

# 248
 Hug Да няма някой неразбрал - отстъпка от 20% за следваща поръчка получават ВСИЧКИ, които отслабват! Стига да са участвали в темата от май месец насам и да са свалили килограми или да поддържат намалено тегло! Моля да ми пишете на ЛС, за да дам указания за отстъпката Simple Smile

Един въпрос - аз не закусвам, дори в плодовия ден. Някъде тук назад четоx, че е проблем, но моят организъм е такъв, че започна ли да ям от сутринта, нямам спирка. Има такива организми. може ли да не закусвам, като си отслабвам (при мен си има за сваляне, нищо, че малко ми личи)
Ако обаче трябва да се закусва, ще го правя - както ме посъветвате!
Благодаря ви за отговорите предварително:))

Вчера - ориз, ориз и 100 г царевица  между него

# 249
Caramella-Fashion Много мил жест. Благодарим! Simple Smile Предстои ми кръщене в края на август месец и харесах много неща в сайта Ви. Но ми се иска да поотслабна още малко до тогава.

# 250
  • София
след плодовия вчера - 1кг. newsm68
днес белтъчен
з;диня
о;свинска пържола и салата с патладжани
в;още я мисля може и същото като обяда ако не измисля друга

# 251
Добро утро,

Не съм влизала няколко дни във форума и Ви намирам на 17та страница. Та записвам се в темата с -1кг и то след четиридневен all inclusive. Кво правих кво струвах, но съм доволна.... Laughing
Днес: Закуска-кайсии, Обяд-варен геврек, Вечеря-салата и омлет.
Отивам да Ви чета...

Хубав ден на всички!   bouquet

# 252

Непременно държа да споделя мнението си, че всички момичета които качиха снимки "преди" и "след" заслужаваха награда. Дори и тези, които само споделят само успешно премахнати килца...  Dejie не знам къде се изгуби, но тя също изглеждаше чудесно, Мимс, Нинче, Gigito, дори и Тинки... да не изреждам всички. Интересно ми е какъв е бил критерия за оценяване. Нана, щом си била жури ако може да разкажеш, когато имаш възможност.
Иначе, не че Василева не заслужава    bouquet
Честито  Hug

Днес : кюфтета с доматена салата

# 253
Добро утро и от мен фиданки,днес съм много щастлива,след 28 дни и воден ден минал успешно с 4 л вода,съм -5 кг,продължавам усилено.
днес:
З- 2 круши
O- кебапчета със салатка
В-не съм решила.
Лек ден!

# 254
Добро утро и както се казва "На печелившите - честито!"    bouquet

След плодов ден отчитам -700 гр.
За днес се оказах без плодове за закуска и изядох една краставица. Надявам се не е голяма грешка. Счетох, че е по-добре краставица от колкото глад.
Все още не съм измислила менюто за днес, но ми се мотаят едни тиквички в хладилника.

Общи условия

Активация на акаунт