Време ни е за промяна №121 - някои вече го направиха

• 24 994
  • 731
  •   1
Отговори
# 45
ама оуууууууууууу, ти нема ли да додеш най-накрая

# 46
Мира на къде си с главата в момента  Mr. Green в процедура ли си?

Сега си се гледаме с малката мишчица.Коликите минаха, но зъбките ни почнаха и няма спане ни денем ни нощем. #CrazyЗа нова процедура ще мисля по-натам , че имам да си прибирам още сладоледчета.

# 47
Мира, радвам се, че повлякох крак Heart EyesАпропо, аз забременях и после всичката сюрия приятелки и познати след мен, така че се почувствах длъжна да се запиша Mr. GreenНо не отговарям - ако се появят близнаци и тризнаци - бебеносна съм и туй то Crossing Arms Мире, виждам и лентичката ти, от 7 мес се борите за бебче, а не че вече имаш бебе на 7 мес, така ли?

# 48
Оффф,па съм без пенджурите  Joy Joy Joy JoyМира ,сори Crazy
Трябваше да погледна лентичката ама  Joy Joy Joy

# 49
Ми и аз съм с пенджури, ама мислех че се борят за мишчицата, а не че вече сладко им църка Laughing

# 50
Мире, виждам и лентичката ти, от 7 мес се борите за бебче, а не че вече имаш бебе на 7 мес, така ли?

От 7 мес. съм мама на малко мишле. Peace

# 51
Джулия май и на теб ти трябват пенджури  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 52
джули, не се притеснявай, една част от нас са с лекарско вето за повече от 1 бр.

# 53
джули, не се притеснявай, една част от нас са с лекарско вето за повече от 1 бр.
Ама не го спазват  Whistling Whistling Whistling Whistling

# 54
Вико Rolling Eyes Confused
то и аз сама си дадох вето, макар да искам поне още 2 девойки, ама нема.

# 55
ши додем ма.
само да утихне манко тоя вятър, че не сме излизали от сума време, а това полуде вкъщи

# 56
Оооо,Наде,как сте тримцата  Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes

те са петима бе
Верно сме петима Laughing Ма снощи сънувах че ще ставаме шестима Shocked Shocked и още не мога да се отърся от ужаса hahaha hahaha

Абе започнах да им свиквам на номерцата на най-новото попълнение. Правилна е приказката всеки башка луд та и нашата работа същата. Дяволии и хитреене до шия. Ей това бебетата са страшна работа ви казвам, невероятни манипулатори Peace

Светки как е бременеенето?
Вика гледам скоро ще я трансферират, та и нея скоро ще я питам същия въпрос Wink

# 57
Джули, Мира  Hug

Хътчееее, честито! Да са ти живи и здрави госпожиците и скоро да си ги прибереш!
На теб бързо възстановяване!

Вико, гледам, че нещо се оплакваш. Дай телефона да ти звънна и да ти вдигна кръвното. Joy Joy Joy

# 58
То затова казах , че ми бяхте разтуха през зимните месеци, когато беше студ и нямаше излизане навън.Въпреки , че е много дълго чакано бебе, просто се бях много ошашкала в началото и тази темичка ми беше единственото отклонение от бебешки теми ,въпроси и притеснения.

# 59
  • София
Добре дошли на Джулия и Миракси   Hug

Наде, викаш от раждането са с висше образование и номер след номер ти спретват, а? Ама и ти си печена, ще се справиш  Hug

Пък на мен днес ми е последен работен ден и както го чаках с нетърпение, сега ми става едно такова.... леко тъжно....  

Общи условия

Активация на акаунт