Време ни е за промяна №121 - някои вече го направиха

• 24 984
  • 731
  •   1
Отговори
мили мои кифли, с радост искам да ви съобщя, че всички се олелихме. Хътчето има 2 прекрасни щерки, които дишат самички и всичко е наред и с трите.

наздраве, да са живи и здрави  cheers cheers cheers cheers cheers, скоро и ние по тях

за останалите:
Моля, попълнете за включване в темата

1. години
2. проблем
3. клиника
4. местоположение

Моля, всеки новопостъпил да се придържа стриктно към въпросника.

аде ся да се явне някой да поръси

# 1
 Party

МЕРСИ ВИКО !!!

да са живи и здрави малките момиченца на ХЪТЧЕТО. има ли повече информация за нея и бебенцата?

# 2
По протокола:

1. години: 30
2. проблем: ОЯР и лоша морфология на мъжа ми
3. клиника: Владимиров, после Надежда
4. местоположение : София

Боже, прекрасна новина за новата тема! Аз като мислех, че ще раждам в 28 седмица, все ме питаха момиче ли е - като казвах да, отговорът беше, ще го бъде, за момче не гарантираме. Така че малките принцеси ще се преборят, вярвам го!
Макар да сме дърти, чакайте да ръсна малко с розов прашоляк
 smile3531

Последна редакция: пт, 28 юни 2013, 13:12 от Julia_21

# 3
Добро утро и от мен в новата тема. Браво на мама Хът. Да са и живи и здрави госпожиците и много да я слушкат.  Hug Hug Hug
Вико, мерси за темата   bouquet

Здравей Джули, теб съм те срещала в други теми и ми направиха впечатление позитивните ти и мили постове. Радвам се, че си сред нас в тази тема.  Hug

# 4
ама много обичам като почват така темите - показно и демонстративно  Party Party Party Party Party

# 5
 newsm44 newsm44 newsm44 Честито Хътче, двойно сбъдната мечта  Heart Eyes Heart Eyes
Живи и здрави да са ти малките коконки и бързо да се прибирате в къщи!
Желая ти от сърце, най-хубавото те първа да ти предстои с тия две слънца!

Hug Hug Hug Hug

# 6
Хади и тук честито на Хътчето! Да са живи и здрави щерките и мама и тати да са живи и здрави да си ги отгледат!!!

Много нови имена имаме бе брех! Добре дошли на всички!

# 7
Лелелееееее, Вико, добричък вестоносец, благодаря за новата темичка Hug Hug Hug
Честита радост на Хътчето, да са и живи и здрави дечицата, да ги радват и слушкат Hug Hug Hug  bouquet

много хубаво ми започвате деня, момичетаааааа, обичам ви  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug
място не мога да си намеря:blush: Blush Blush

# 8
Благодаря ви за топлото посрещане HugПо колко ли тежат мишлетата? Аз моят мишок го родих 2700 и ми се стори като барби, а като я събляках да я къпя се разревах - имаше крака с диаметър на банан. Не мога да си представя как изглежда бебенце килограм примерно Rolling Eyes В темата ни на мартенски мами имахме близначки, момиченца родени под килце дори, към 800 грама, сега беснеят и щуреят Heart Eyes

# 9
Ехааа, честита двойна радост на  мама Хът! Да са живи и здрави малките принцеси, бързо да се преборят с килцата и да си ходят вкъщи да радват мама и тати!  На мама бързо възстановяване! bouquet

# 10
Честито на Хътчето    bouquet !!! Да са живи и здрави, много щастливт!!!
Е това е хубава новина !

# 11
# 12
ти па полуде

# 13
Стискам палци на Хътчето добре да се възстанови и скоро да гушка малките куклички Hug

Ама много ми хареса, Виконте, това начало на темичката, направо полудех и се размазах от кеф Hug
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 14

Общи условия

Активация на акаунт