Време ни е за промяна №121 - някои вече го направиха

• 24 995
  • 731
  •   1
Отговори
# 15
мога да ревна, ама съм в офиса, а мога и да подскачам от радост, ми ко да прайш, емоциики
аре, действай, че така съм стиснала палците до синка Hugда си чакаме трансферирани Peace

# 16
ми уж действам, ама..... дорде не мине трансфера не вервам. се нещо мож да се прее.е при мене

# 17
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Добро утро!
Много много съм щастлива за Хътчето! Пожелавам й двете й дъщерички да са живи и здрави, щастливи, красиви и късметлийки. Не се радвам, че тя ме изпревари - ред си има все пак, но съм много щастлива на положителния развой  Hug Да са живи и здрави цялото семейство. Hug Hug Hug

# 18
 Naughty  ruporuu  baduu smile3540
никакви такива
айде от мене да мине  remybussi

# 19
прахче ли виждам   #Shocked

# 20
  • Живее на Луната
Честита двойна радост на мама Хът, да са й живи и здрави малките съкровища и много да я радват. Дано бързо натдават и скоро всички да се гушкат у дома.

Вико, мерси за темата, а дано ти е на късмет и да си следващата която от тук нататък ще ни пуска редовно теми  Hug

За Момето искам да напиша няколко неща относно нейния проблем
Скрит текст:
Моме, миналата година и аз получих нещо такова. След хидротубация получих страшен цистит, последваха 20 дена антибиотик, след което остана почти постоянна болка в кръста и ниско долу в корема. Болката беше тъпа и най-често се появяваше след като ида до тоалетна по малка нужда. Обиколих де що има болници в София - във Вита ходих при един лекар който ми гледа бъбреците на ехограф и каза че нищо ми няма, но за всеки случай ми даде още един антибиотик, после в Токуда ми казаха да спирам всички антибиотици, втори лекар в Токуда ми каза че проблема е в уголемен яйчник. След това гинеколог ми каза че яйчника ми е ОК. Така и не разбрах какво ми имаше но болката продължи няколко месеца и постепенно затихна, като в началото беше доста силна, щом и до спешното стигнах. Изрових в интернет всичко по темата и единственото което за себе си успях да обясня че е било някакво възпаление, което мина доста бавно. Тъй като аз редовно си страдам от цистит, сега вземам мерки като постоянно пия някакви билкови, профилактични неща и витамив Ц всеки ден. Дано твойта сага приключи по-бързо от мойта, защото е много гадно, много се бях сдухала тогава  Hug Hug Hug

# 21
Добро утро  Simple Smile  Честито на Хътчето да са живи и здрави малките принцески  newsm06  много щастие и късмет   bouquet  
Вико мерси за темата  Hug

# 22
па аз и така пак си пускам, верно алкохолни, ама теми  newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62

# 23
  • София
 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
Честито на Хътчето и двете принцески! Бързо възстановяване на Хътчето и съвсем скоро да се приберат тричките в къщи  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug Hug

# 24
И аз да честитя на Хътчето двойната радост,живи и здрави да са принцесите   bouquet
Вико, мерси за темата и аз да се запиша, ще ме траете доста време тук  Simple Smile

# 25
  • София
Ихааааа, ама какво начало на темата!

Хътче, честито, майчице! Да са живи и здрави малките куклички, бързо да наддават и да се прибирате скоро всички в къщи! На теб бързо възстановяване, а на таткото - наздраве!

Вико, мерси за прекрасната новина и за темата, сега сме стиснали палците яко за твоя трансфер  Praynig

Айде и от мен малко прашец, за всички, които го пожелаха  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 26

Ади и аз в новата темичка

Хътче,честито ти двойна мамина отмяна  Hug Hug Hug Hug Hug

И прашец мислех да събера,ма ми са смеете ,така че ша съм само наблюдател  Whistling Whistling Whistling

Добре дошла на Джулия  Peace

Хубав ден ,девойки Hug Hug Hug Hug

# 27
Здравейте момичета! Повлияна от Julia_21  пък и темата е подходяща хайде и аз СКОК от клона.Вече близо 7 мес. си кротувам там и ви чета.Вие бяхте моята разтуха през студените зимни месеци, когато не излизах от къщи.
Сега наведнъж искам да поздравя всички момичета , които успяха докато ви четях от високо - Сигме , Бамби , Наде , Пуки , Фели , Хътче честити ви слънчица.
Сега за протокола въпросника:
1. години - 40
2. проблем - мъжки фактор
3. клиника - на д-р Владимиров
4. местоположение - Стара Загора

# 28
  • гр. София
Вико, благодаря за хубавата новина и темата  Hug

Хътче, да са ти живи и здрави децата, много да те радват и бързо възстановяване на теб. Hug Hug Hug newsm51

Джул, добре дошла  bouquet

# 29
  • Живее на Луната
Ееее Зази, не мога да не извадя прахосмукачката на твоя прашец:

newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79

Общи условия

Активация на акаунт