Лято в Албена 2013г. - (Тема 3)

• 51 766
  • 756
  •   1
Отговори
# 555
  • Ланкър, планините Овнерог
Едно въпросче към дългогодишните посетители на Албена: ако Ви е трябвало медицинска помощ към кого/къде сте се  обръщали? Има ли нещо като поликлиника или медицински персонал по хотелите?

В Мед. Център мернах цена за първичен амбулаторен преглед от 80лв  Shocked, не работят с НЗОК, но работят със застраховки. Да не ти се налага, Емма мина само с леко повръщане и добре, че си носих разни неща. Исках да взема Вомитусхил от там, но имаха само свещички - нямало и в склада капки. Скъпа е аптеката, де, както и всичко останало там. Купих този натриев цитрат за 6.00лв  Crazy

# 556
mandy2 , благодаря.  Hug

# 557
  • Велико Търново
Здравейте  bouquet Аз се завърнах днес от едноседмична почивка в х-л Панорама и бързам да споделя отзиви Simple Smile Много съм доволна,но не съм и от супер претенциозните-хотелът беше чист,стаите ги почистваха всеки ден,сменяха кърпите ежедневно,чаршафите -на 3-ия ден.Храната не беше твърде разнообразна,но вкусна и добре приготвена.Анимацията беше забавна,но не и натрапчива и досадна-най-важното е,че децата се забавляваха много,а ние покрай тях си починахме подобаващо.С две думи-нямам оплаквания Peace
Приятна почивка на всички  bouquet

# 558
  • София
Inanna, пак благодаря!
Сетих се още нещо - как стои въпроса с хавлиите? Разбрах, че за плаж не дават, но тези за къпане достатъчно ли са? Дали се съобразяват, че с 2 възрастни има и 2 деца (едното бебе) и да дават повече кърпи? Има ли сушилник на терасата?

Достатъчно са кърпите - по четири големи и четири малки кърпи слагат, ако не се лъжа. Сушилник има, но щипки трябва да си носите.

# 559
Здравейте милички  Hug
Преди седмица се върнах от Албена. Бяхме 7 дни в хотел Добруджа. Бяхме със закуска и вечеря. Още при влизането в хотела на рецепцията ни съобщиха, че тази година хотела няма шезлонг и чадър пред хотел Калиопа. Имали сме само право на чадър, който можем да забием в свободна зона и да се търкаляме в пясъка Tired  ooooh! Не мога да разбера защо не ни го казаха това в агенцията. Бяхме на 8-мия етаж. Гледката е уникална. Стаята беше големичка, банята също. При първоначалното влизане в банята бяха заредени само 2 сапуна и 2 тоалетни, шампоан НЯМА. За 7 дни всеки ден се зараждаше тоалетна хартия и супун. На 6тия ден благоволиха да сложат 2 шампоанчета. Кърпи не сменяха, само ги подреждаха по местата. Чаршафите за 7 дни не се смениха.
За тези който са били в хотела знаят как е. Старички мебели и никаква хигиена. Прозорците в стаята и тези в коридора на са почиствани от самото им слагане.  ooooh! Басейните са много добри, особено вътрешния. Външния не беше много топъл, но вътрешния не падаше под 28 градуса. Ресторанта беше перфектен. Разнообразна и страшно вкусна храна.

Курорта е пълен с чужденци, не можеш да чуеш българска реч. Цените са високички, както винаги са били. Паркинга който е при влизане от 5 е 6 лв вече. Не е много но от 5 години все си е 5, явно са решили да печелят от това  Laughing .  В мини-бара в стаята предлагаха минерална вода 330мл за 2 и 20.... Плажа е страхотен. Тази година са оставили още по-голяма свободна зона. Хотел Амелия, който е на главната улица е невероятен  Party Страхотно изглежда! Инъче атракциите и развлеченията са едни и същи. Почти нищо ново от 5 години    Grinning

Ако някой иска допълнителна информация за хотела нека пита, ще му обясня всичко!
Лека вечер и приятно прекарване на всички който им предстой да отиват  Hug

# 560
  • София
Приет и от мен  Hug
Вчера се завърнахме от Боряна. Аз също се присъединявам към доволните от хотела за това лято - изкарахме чудесна седмица там. Момичетата преди мен са обяснили доста подробно нещата, но ако някой има още въпроси, с радост ще се включа.

# 561
Таря, благодаря за положителната информация за хотел Боряна - имаме резервация за средата на август.  Имам един въпрос - след ремонта на стаите има ли място за куфари, за дрехи, има ли гардероб? Благодаря ти предварително Simple Smile 

# 562
  • София
Имаше вграден гардероб в нашата стая, който беше предостатъчен за дрехите ни. Куфарите,  ако не са много големи може и тях в гардероба, но ние нашите ги изпразнихме и ги свалихме обратно в колата да не ни се пречкат.
На терасите няма сушилници, така че ако искате може да си носите въженце, в случай, че нямате оставено такова в наследство от предишни почиващи. Ние си взехме въже за простор от магазинчето към хотела за 1.50 лв. Носете си и щипки.
Относно коментираните по-рано в темата хладилници - имахме такъв, зареден с напитки от хотела, но имаше и достатъчно свободно място за киселото мляко на синковеца. За ползването на хладилника не са ни искали нищо - плаща се само консумацията от минибара.

# 563
няма ли отзиви за Ралица супериор - сектор К?

# 564
  • София
Клото, много ти благодаря! Адски полезно инфо!  Hug

# 565
  • Ланкър, планините Овнерог
И при нас хавлиите за баня бяха доволно количество, а отделно видях, че и за плаж дават срещу заплащане, но не обърнах внимание колко. Полагаше ни се чадър + 2 шезлонга за плажа и басейна, но и да вземеш още един шезлонг, май не е драма. Единия път взех още един с идеята да го платя, ако трябва (4лв), но никой не ми го поиска. Като имаш гривна, много-много не те занимават.

# 566
Едно въпросче към дългогодишните посетители на Албена: ако Ви е трябвало медицинска помощ към кого/къде сте се  обръщали? Има ли нещо като поликлиника или медицински персонал по хотелите?

В Мед. Център мернах цена за първичен амбулаторен преглед от 80лв  Shocked, не работят с НЗОК, но работят със застраховки. Да не ти се налага, Емма мина само с леко повръщане и добре, че си носих разни неща. Исках да взема Вомитусхил от там, но имаха само свещички - нямало и в склада капки. Скъпа е аптеката, де, както и всичко останало там. Купих този натриев цитрат за 6.00лв  Crazy

Много благодаря за инфото. Приятна отпуска на всички. Peace

# 567
Много благодаря за инфото. Приятна отпуска на всички. Peace

# 568
  • В най - голямото село
milittana според мен е по - добре в Амелия (новите стаи), отколкото тези хотели в гората.
Да споделя и още нещо... ние ползвахме басейна на х-л Фламинго Гранд.
А, това е интересно за басейна. И аз съм резервирала в новите стаи и като писах в хотела ми отговориха, че гостите в тези стаи ползват басейна на хотел Калиопа. За Фламинго Гранд не е ставало дума. Да няма някаква промяна сега?
Няма промяна, просто никой не те пита от кой хотел си. Ако ми бяха поискали пари щях да си платя.

# 569
  • в две хубави очи; - музика - лъчи
има ли завърнали се от НОНА тази година
интересувам се има ли интернет по стаите - цена
и шалтетата безплатни ли са тази година

благодаря

Общи условия

Активация на акаунт