Лято в Албена 2013г. - (Тема 3)

• 51 766
  • 756
  •   1
Отговори
# 570
  • Велико Търново
Таря, благодаря за инфото!  Hug
Би ли споделила, шалтетата на плажа плащат ли се?

Много се радвам, че досега само хубави отзиви валят за Боряна! За мен означава, че мениджмънта му върши страхотна работа, и след реновацията не ни остава нищо друго, освен да се наслаждаваме на почивката си там!

Последна редакция: пн, 29 юли 2013, 13:47 от Тонитa

# 571
Шалтетата на плажа се плащат по два лева,на басейна са безплатни.

# 572
  • София
За шалтетата не мога да бъда полезна, тъй като не сме ползвали шезлонгите и чадъра към хотела. Настанявахме се в свободната зона заедно с наши приятели от друг хотел за да са заедно децата.

Впечатленията ми от управата на хотела са също много положителни. Не сме имали оплаквания или други поводи да търсим съдействие, но ми правеше впечатление, че и управителката на хотела, и управителя на ресторанта са непрекъснато между хората и с усмивки на уста. Поговорихме с тях за да им споделим за добрите си впечатления - много лъчезарни хора ми се сториха.

# 573
  • велико търново
Таря имахте ли здравна застраховка ?
Аз резервирах х-ла с рецепцията и май няма да имаме застраховка.А миналото лято с агенция резервирах и имахме и здравна застраховка .Благодаря на всички споделили за хотел Боряна .Малката вече брои дните до заминаването ни.  bouquet  bouquet

# 574
Гита Ог,докато бяхте в Лагуна гардън, случайно не хвърли ли едно око на съседния Лагуна бийч? Wink И знаеш ли плажът на всички Лагуни общ ли е и дали е много пренаселен?
Благодаря   bouquet

# 575
  • Ланкър, планините Овнерог
Ми, те Лагуните са близнаци  Mr. Green Мисля, че плажът е един, не е пренаселен, борбата е за първите линии. Гадовете си запазват чадърите, като мятат хавлиите на шезлонгите и си отиват. Но все пак не е невъзможно - предпоследния ден бяхме на 2-ра, последния - на 1-ва линия. И това, като имаш предвид, че на плажа бяхме само следобяд, сутрин се "мъчехме" на басейна. Снек барът ни беше този на Санди Бийч, т.е. точно до басейна, доста хора обядваха там, не се качваха в ресторанта. Въртяха си анимациите Лагуните - ту на Гардън, ту на Бийч, но не ги уважихме - голяма тъпня.

# 576
Анимациите и ние по принцип не ги уважаваме-спим по време на следобдните и се разхождаме,когато са вечерните.Та изобщо не държа на тази част от обслужването Wink Моите деца се забавляват прекрасно и на морето Simple Smile

# 577
Много ми е странно, как по-евтините хотели като Магнолия,Ком, Ралица и Вита парк имат безплатни шалтета а на по-скъпите хотели от първа линия се заплащат. Струва ми се доста несправедливо.
 Миналата година се наложи да ползваме педиатър в мед.център, не ни взеха нищо, записаха си само ЕГН на детето и имената на личния доктор, тогава бях чела някъде, мисля че беше в темата, че такъв преглед влизал в цената за хотела.

# 578
Клото относно Орхидея парк
Консумирането във всички барове/и лоби бара/ ли влиза в ол инклузива? Какво от тях се заплаща и кога? Пакетирани неща за ядене предлагат ли се?
Питам, защото детето е фен на сладоледа, за да знам къде да го насоча и къде е по хигенично?
Сушилка или простор е на балконите?
И как стои въпроса със шалтетата на плажа-платени или не?/нещо, което се дискутира в последните страници/
Подобри ли ти се мнението за храната? Какво предлагат като междинна храна?

# 579
  • Разград
Здравейте!
Извинявам се, че нахлувам в темата, но и аз, днес, закупих валчер за Магнолия за 4 дни директно от сайта на Албена. По принцип ми хареса на живо, когато имахме работа и го огледах. Надявам се да си изкараме хубаво, а и ние много не искаме да ходим на плажа, защото преди два дни се върнахме от Варна, където 4 дни бяхме постоянно на плаж. Така че, за мен е важен басейнът и основно детският, а той ми направи голямо впечатление. Ще отидем само с каката, защото беба се оказа доста неспокойна и не готова за почивки. Дано съм избрала добър хотел, като се има предвид ценовия диапазон, но все пак и 540 лева за 4 дни смятам, че трябва да е на едно добро ниво. Благодаря на всички Ви, защото прочетох тази тема и добих някаква представа.
Пожелавам на всички едно прекрасно лято в Албена!  Peace

# 580
Преди няколко дни се върнахме от Добротица. Доволна съм - отзивчив персонал, чист ресторант. Имаше три специални вечери - морска, мексиканска и българска. Лично на мен ми хареса храната - имаше за всеки вкус. Е, ако искаш палачинки, гофрети, пържоли, скариди или миди чакаш малко на опашка, но не е страшно. На плажа можеш на по-предни чадъри да седнеш, ако си станал 8часа и си там. Ние отивахме към 9,30-10 часа и сядахме по-назад, но това не беше проблем за нас. Стаите, не са от най-големите, но всеки ден се почистваше, дори оправяха леглата. Ние бяхме с изглед към детската площадка и сутрин виждах, че персонала миеше детската пързалка. Аниматорския екип бяха млади и симпатични хора, от които сина ми остана очарован. Догодина пак сме там!     

# 581
  • Сливен
има ли завърнали се от НОНА тази година
интересувам се има ли интернет по стаите - цена
и шалтетата безплатни ли са тази година

благодаря
Ако имаш възможност ползвай мобилен! От събота сме в Нона и въпреки,че още при настаняването платихме 12лв за шест дни някакъв интернет дойде едва днес, късния следобед. Може да се плаща и по два лв за денонощие. Шалтетата са нови и по-дебели от миналата година - цена два лв на брой.
За интернета ще знам повече утре...

# 582
Момичета кажете как е водата в морето .По прогнозата постоянно казват 25 градуса .Ние в събота пътуваме ще бъдем в Сенди бийч  и след това ще пиша

# 583
  • в две хубави очи; - музика - лъчи
има ли завърнали се от НОНА тази година
интересувам се има ли интернет по стаите - цена
и шалтетата безплатни ли са тази година

благодаря
Ако имаш възможност ползвай мобилен! От събота сме в Нона и въпреки,че още при настаняването платихме 12лв за шест дни някакъв интернет дойде едва днес, късния следобед. Може да се плаща и по два лв за денонощие. Шалтетата са нови и по-дебели от миналата година - цена два лв на брой.
За интернета ще знам повече утре...

Ще очаквам пресни отзиви - ние сме от 17 ти - стаите как са - а ресторанта...
Ние харесвахме Боряна повече, но тази година ни спря заради начина на изхранването там. Както и да е ще съм ти благодарна за повече отзиви. Пак ли трябва да ставаме в 6 часа да си слагаме хавлии по шезлонгите  Wink. Ние не държим на първа линия, но държим на краен чадър, понеже с две деца и сто и петдесет играчки не искаме да пречим на останалите. И като си вземем краен чадър свободната зона е НАША.  Mr. Green
Приятноооооооо изкарванееееееее

# 584
Клото относно Орхидея парк
Консумирането във всички барове/и лоби бара/ ли влиза в ол инклузива? Какво от тях се заплаща и кога? Пакетирани неща за ядене предлагат ли се?
Питам, защото детето е фен на сладоледа, за да знам къде да го насоча и къде е по хигенично?
Сушилка или простор е на балконите?
И как стои въпроса със шалтетата на плажа-платени или не?/нещо, което се дискутира в последните страници/
Подобри ли ти се мнението за храната? Какво предлагат като междинна храна?
viola2003, консумацията във всички барове е към ол инклузива. Пакетирани храни и сладолед има - чипсове, снакс, сникърс, сладолед. Заплаща се. Ние със сладоледа процедираме така: искаме си от бара на басейна пластмасови чаши и лъжици и си взимаме от този, който е най-пълен. В двата лоби-бара определено е по-хигиенично.
На балконите няма сушило, има простор. Няма хладилници, ако носите лекарства искайте си на рецепцията. За шалтетата на плажа не съм разбрала, ние не сме имали и никъде не видях да слагат. Може и да са платени, следобед ще разуча и ще пиша утре.
Не ми се е подобрило мнението за храната, само закуската ми харесва (аз обаче не закусвам  Laughing), готвеното изобщо, хигиената още по-малко. Каймата им е гадна, кашкавалът от вчера е друг, една идея по-хубав, имат чудесно свежо сирене и макарони. Препоръчвам и салатата от леко затоплени нарязани на ивици тиквички, много е вкусна. Палачинките са ужасни, но пък гофретите - перфектни.
Междинните хранения са в лоби-бара (салати, пици, сладолед, плодове) и скара на барбекюто. Ние не сме ги ползвали и не знам дали са добре приготвени. Но вечер от барбекюто се разнася такъв впечатляващ дим, който се разнася навсякъде и допринася за разрастването на озоновата дупка.

Но като цяло не е много зле положението, идвайте с позитивна нагласа и не го мислете. Аз така правя.

Общи условия

Активация на акаунт