Лято в Албена 2013г. - (Тема 3)

• 51 769
  • 756
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте!Има ли някой който е почивал в Орхидея парк тази година?Моля да сподели впечатления-как са стаите,баните ,храната.Благодаря и весело изкарване на всички Simple Smile

# 601
На 1ви започва нашата почивка в Лагуна Бийч. Доста ми е притеснено как ще мине и дали ще ни е комфортно. Rolling Eyes  Не съм убедена, че ще спим нормално, тъй като сина ни още с нас и в случая или ще трябва да се бутаме на спалнята, която едва ли е голяма, колкото тази вкъщи, а на дивана не знам дали може да спи мъж, висок 1.90м  Rolling Eyes Никъде не успях да намеря и снимки на баните в хотела  Thinking Също така, ние де факто сме трима, а безплатните шезлонги са 2 на стая Confused Изобщоооо, дано всичко да е наред и най-важното - да сме здрави! Praynig Като се прибера ще дам отчет.  Peace

# 602
  • Ланкър, планините Овнерог
Ако стаите в Лагуните са аналогични, т.е. с еднакво обзавеждане, мъж няма да се събере на диванчето. Детето може да спи там. Спалнята е персон и половина. За шезлонгите, както писах, има вариант да си вземете трети и почти няма шанс да ви искат пари за него. Ако ви искат, струва 4лв.

# 603
мъж няма да се събере на диванчето. Детето може да спи там. Спалнята е персон и половина. За шезлонгите, както писах, има вариант да си вземете трети и почти няма шанс да ви искат пари за него. Ако ви искат, струва 4лв.
Ужас ... със спането ще сме в драма, защото детето няма да иска да спи на дивана. Аз се надявах спалнята да е 2 персона, а като допрем дивана до спалнята сина ми може и да склони да спи там. Ох, вече е късно за драми - каквото, такова.  Tired

# 604
  • Ланкър, планините Овнерог
Не мисля, че могат да се местят. Диванчето е тип кухненско. Но не се шашкай предварително, може да не са еднакви Лагуните.

# 605
Благодаря за куража, Гита!  Hug
По принцип съм резервирала стая със спалня, но може би ако положението наистина е неприемливо ще помоля да ни сложат в стая с две легла. Пише, че единичните легла били просторни и по-големи. Дано да е възможно да ни сменят стаята.  Rolling Eyes

# 606
  • София
Норе, детето няма ли да може да спи в сгъваемо детско легло? Може да си поискате допълнително такова на рецепция.

# 607
Не, детето е на 2 годинки и спи с мен - вкъщи на спалнята. Ще мислим варианти на място.  Peace

# 608
  • Велико Търново
По принцип съм резервирала стая със спалня, но може би ако положението наистина е неприемливо ще помоля да ни сложат в стая с две легла. Пише, че единичните легла били просторни и по-големи. Дано да е възможно да ни сменят стаята.  Rolling Eyes

Норе, можеш отсега да се обадиш направо в хотела. И да кажеш притесненията си и да ги помолиш да ти предвидят стая с две единични. Най-вероятно ще те свържат направо с управителя. Досега винаги съм имала някакви претенции и така съм си ги постигала. С управителите е най-лесно да се разбереш.

# 609
  • София
 Успех! Желая прекрасна почивка на цялото семейство!

# 610

Норе, можеш отсега да се обадиш направо в хотела. И да кажеш притесненията си и да ги помолиш да ти предвидят стая с две единични. Най-вероятно ще те свържат направо с управителя. Досега винаги съм имала някакви претенции и така съм си ги постигала. С управителите е най-лесно да се разбереш.
Тонита, като отида на място ще видя какви са опциите. От тук по телефона, преди да съм видяла стаите и леглата ще ми е трудно да преценя.
Успех! Желая прекрасна почивка на цялото семейство!
Благодаря!

# 611
  • Разград
maia_a, не сме имали проблем за места около басейните. Винаги намирахме. Бяхме миналата година средата на юли.
За храна не се чака. Става струпване на барбекюто и на палачинките сутрин. Но барбекюто не струваше - всичко прегаряха, не го повторихме. За палачинки сме чакали максимум 5 минути. Ако има много хора, съм взимала нещо друго за закуска.

Много благодаря за включването!

# 612
Ето снимки от Лагуна бийч

http://mandy2.snimka.bg/sea/laguna-beach.650757.26236307

И преди съм ги  публикувала,даже мисля скоро беше.Там има снимки и от други хотели,който желае може да ги види.
А тези които са ги виждали и им се стори че прекалявам с това да показвам снимки,моля да ме извинят.

# 613
Привет и от мен. Завърнах се от Боряна. Прекарахме много добре. Тъй като момичетата преди мен са писали доста за добрите неща от хотела аз ще напиша това от което не съм доволна. Ще започна със запазването на шезлонгите на плажа: Ние отивахме на плажа към 9 ч. и първите 6-7 реда вече бяха заети, но повечето заети само с кърпи.  Вечер след вечеря ние отивахме на плажа (прекрасно и романтично) но към 23ч. ме втрещи следното: Седим си и се наслаждаваме на всичко около нас и ето, че пристигат 2 жени и си оставят хавлиите на шезлонгите за  другия ден. #Crazy Друго, на втория ден от нашата почивка в 15 ч. (когато е време за почивка) вратата се отключва ( в ключалката имаше ключ, но явно така са направени за да може да се отваря без проблем) влиза камериерката и ни пита иска ме ли почистване в 15ч. #2gunfire ние бяхме доста ядосани , така че не се повтори повече. И на вечеря тъй като всички напитки се плащат и то доста скъпо можеха да оставят поне водата от сутринта, защото една водичка от 300мл. струва 2 лв., а правят скандал ако си внесеш от вън дори и вода( присъствахме на един скандал на съседна маса) Това е най- фрапиращото за мен ? Ако има въпроси питайте.

# 614
Да кажа и аз за Орхидея. Прибрахме се още в Събота, но чак сега успях да стигна до компютъра Crazy Като цяло съм доволна от хотела. Стаята беше чиста, всеки ден чистеха старателно, чаршафите смениха веднъж за 7 дни, кърпите май по- често ги сменяха.Като цяло малко тясна беше стаята, защото имаше едно единично легло, едно двойно, диванче, гардероб,бюро с телевизора, масичка и две нощни шкафчета.В коридора има закачалка, на терасата има пластмасова маса с две столчета, ние имахме и сушилка. На другите тераси имаше въжета за простиране. Беше тихо и спокойно, стаята ни беше на 2 етаж в крило отдалечено от басейна. Персонала е изключително любезен и отзивчив. Храната беше вкусна, имаше избор и изобилие от всичко. Опашки имаше за сладолед, палачинки, гофрети, пица, пържени картофи, скара ....Както някой по- напред спомена, кюфтетата бяха сурови, едното беше дори още замръзнало в средата. Места на басейна и на плажа на принципа- кой превари ooooh! Кафето от автоматите беше хубаво и силно, сокове Присан имаше на корем.Газирано и алкохол не сме пили
Ако има въпроси ще отговарям

Общи условия

Активация на акаунт