Лято в Албена 2013г. - (Тема 3)

• 51 771
  • 756
  •   1
Отговори
# 585
няма ли отзиви за Ралица супериор - сектор К?

Има, просто ползвай търсачката.

# 586
няма ли отзиви за Ралица супериор - сектор К?

Има, просто ползвай търсачката.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=567614.450 , отговор 457.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=637463.150, отговор 151.

# 587
  • Сливен
има ли завърнали се от НОНА тази година
интересувам се има ли интернет по стаите - цена
и шалтетата безплатни ли са тази година

благодаря
Ако имаш възможност ползвай мобилен! От събота сме в Нона и въпреки,че още при настаняването платихме 12лв за шест дни някакъв интернет дойде едва днес, късния следобед. Може да се плаща и по два лв за денонощие. Шалтетата са нови и по-дебели от миналата година - цена два лв на брой.
За интернета ще знам повече утре...

Ще очаквам пресни отзиви - ние сме от 17 ти - стаите как са - а ресторанта...
Ние харесвахме Боряна повече, но тази година ни спря заради начина на изхранването там. Както и да е ще съм ти благодарна за повече отзиви. Пак ли трябва да ставаме в 6 часа да си слагаме хавлии по шезлонгите  Wink. Ние не държим на първа линия, но държим на краен чадър, понеже с две деца и сто и петдесет играчки не искаме да пречим на останалите. И като си вземем краен чадър свободната зона е НАША.  Mr. Green
Приятноооооооо изкарванееееееее
За стаята-за мен е просторна,леглото е голямо има място за двама възрастни и дете,като имам впредвид хора с нормално телосложение,има диван,който може би се разтягя,ние сме само двама.Банята също не е малка с вана е,аз лично бих предпочела душ кабина.Ние сме на деветия етаж с изглед към морето.Чистят стаите всеки ден.
За шезлонгите пак се запазват,ние не държим на първа линия,но се наложи за да сме пред хотела сутрин отиваме към 8.30 на закуска,като преди това оставяме багажа на шезлонга и в 9 сме на плажа.Няма друг вариант просто се налага и ние да запазваме,но поне е само за около половин час и сме на последен или предпоследен ред.В неделя например в 10 ч.  нямаше никакви места и се наложи да си искаме от момчето шезлонги.
За храната-закуската е много разнообразна,обяда и вечерята има какво да се желае.За скара и палачинки се чака, аз лично нямам нерви.Относно междинките  не сме ги  пробвали,закусваме стабилно и до обяда издържаме.

# 588
Здравейте,момичета и момчета:)
Гледам темата е в разгара си,аз също скора ще пътувам към Албена със с-то си, и т.к. почти не намирам отзиви за Елица,да питам някой тази година дали е посетил хотела и би ли споделил пресни впечатления.Аз посещавам к-та от дете и винаги съм била доволна ,от както се е родил синът ми също почиваме всяко лято там.  Миналата година бяхме в Елица и останахме много доволни и затова и тази година резервирахме та,дано персонала е същият .Гледам коментирате за цената на шалтетата,като,че ли миналото лято не се заплащаха в Елица или на мен поне пари не са ми вземали за 7-дневният престой.
На всички пожелавам прекрастна почивка   grinning039 

# 589
Ние бяхме на Елица края на юни. Много приятно си изкарахме. Управителката е същата - много усмихнат и комуникативен човек. Шалтетата на басейна са безплатни и чичкото е много мил и отзивчив. Ние си стояхме там и ходехме и до морето. Аниматорите са готини- дъщеря ми се забавляваше много добре с тях.

# 590
http://albena.bg/bg/news/view/id/536  Grinning
Не пише обаче къде точно са  Rolling Eyes

# 591
  • Ланкър, планините Овнерог

Не видях такива чадъри. Освен да не е имало на нашия плаж, а на някой на другите хотели  (поне този на снимката е на друг хотел) newsm78

# 592
Аз видях публикацията на фейсбук страницата на Албена и там питах къде са точно тези чадъри,ако ми отговори някой,ще пиша и тук Simple Smile

# 593
И аз гледах снимката във фейсбук и според мен това са чадърите пред Лагуна бийч, защото в дъното се вижда х-л Боряна, после са едни оранжеви чадъри на горските хотели /Ралица, Вита парк и т.н./ пред ресторант Рай и после би трябвало където се падат чадърите със сейфовете да е Лагуна бийч.

# 594
  • Sofia
Да попитам за Добротица? Дали е възможно от някоя стая на по-нисък етаж да се вижда морето? И ако да- в кой сектор е?
Ако не- къде ще ми препоръчате поне да е по-спокойно?

# 595
  • Разград
Уж, прочетох всичко за Магнолия, но или съм пропуснала, или не съм прочела правилно и всичко. На басейните, към хотела, има ли проблем с настаняването на шезлонгите? Също така, чака ли се много за храната в ресторанта? Извинявам се, ако е написано, а аз съм го пропуснала!

# 596
  • Велико Търново
maia_a, не сме имали проблем за места около басейните. Винаги намирахме. Бяхме миналата година средата на юли.
За храна не се чака. Става струпване на барбекюто и на палачинките сутрин. Но барбекюто не струваше - всичко прегаряха, не го повторихме. За палачинки сме чакали максимум 5 минути. Ако има много хора, съм взимала нещо друго за закуска.

Последна редакция: вт, 30 юли 2013, 22:14 от Тонитa

# 597
Ние бяхме на Елица края на юни. Много приятно си изкарахме. Управителката е същата - много усмихнат и комуникативен човек. Шалтетата на басейна са безплатни и чичкото е много мил и отзивчив. Ние си стояхме там и ходехме и до морето. Аниматорите са готини- дъщеря ми се забавляваше много добре с тях.

благодаря за включването,заредила съм се с положителни емоции  sun

# 598
  • Ланкър, планините Овнерог
И аз гледах снимката във фейсбук и според мен това са чадърите пред Лагуна бийч, защото в дъното се вижда х-л Боряна, после са едни оранжеви чадъри на горските хотели /Ралица, Вита парк и т.н./ пред ресторант Рай и после би трябвало където се падат чадърите със сейфовете да е Лагуна бийч.

Ние бяхме на Лагун-ския плаж - чадърите ни бяха червено-бели, не се падаха точно пред Лагуните, а малко в страни, пред ресторант Рай почти.

# 599
  • София

Мисля, че това са чадърите на Фламинго Гранд.

Последна редакция: вт, 30 юли 2013, 22:17 от Inanna

Общи условия

Активация на акаунт