Лято в Албена 2013г. - (Тема 3)

• 51 795
  • 756
  •   1
Отговори
# 45
Тоест за хората, които имат резервации се плаща еднократна такса от 6 лв ли? А ако напускат през това време комплекса и трябва да влязат пак?

Да. Ако напускат през това време, преди това се обаждат на рецепцията на хотела, в който са и оттам им дават талон, с който да излязат и след това пак да влязат без да плащат допълнително. Не сме се възползвали от тази услуга, но от познати и от форума знам, че е така (или поне така беше до миналата година, предполагам, че не е променено).
Много  благодаря за уточнението. И се извинявам, че е коментирано по-напред в темата, но аз не съм го видяла.

# 46
  • offshore & overseas
Тоест за хората, които имат резервации се плаща еднократна такса от 6 лв ли? А ако напускат през това време комплекса и трябва да влязат пак?

Да. Ако напускат през това време, преди това се обаждат на рецепцията на хотела, в който са и оттам им дават талон, с който да излязат и след това пак да влязат без да плащат допълнително. Не сме се възползвали от тази услуга, но от познати и от форума знам, че е така (или поне така беше до миналата година, предполагам, че не е променено).
Много  благодаря за уточнението. И се извинявам, че е коментирано по-напред в темата, но аз не съм го видяла.
Не че има нужда, но и аз потвърждавам. Ние сме излизали и двете години - с талонче. Grinning

# 47
Няма ли някой завърнал се ?Интересувам се от Сенди бийч ,някой ходил там нека сподели вечетления .Благодаря

# 48
  • софия
  bouquet за темата

# 49
Неда травел предлага Калиакра, уж в топ оферти, но на мен ми се вижда много скъпо все още.

# 50
Няма ли някой завърнал се ?Интересувам се от Сенди бийч ,някой ходил там нека сподели вечетления .Благодаря

Аз в момента съм в Сенди бийч.

# 51

И си мълчиш, а?  Crazy

# 52

И си мълчиш, а?  Crazy

Напротив, казах си още на първа страница.  Joy

# 53
Имам въпрос към момичетата с ранните записвания /през сайта на Албена/ - при отмяна на резервацията в указания период  връщат ли безпроблемно цялата сума или има някакво ограничение? Аз не съм резервирала така, просто питам заради един разговор с моя позната и се чудехме как е при тези случаи.

# 54
Сега да видим дали ще има изгодни предложения за месец юли

# 55
  • София

Как е времето в момента? Ние заминаваме следващата седмица за Албена, но никак не ми се нрави студеното и дъждовно време  Sad
  Дано се затопли скоро Praynig

# 56
Благодаря на ЕВА ЗА НОВАТА ТЕМА  bouquet  bouquetНие в събота тръгваме за Нона,Мимииии студено лие много,дано утре вече сте на Плажа

# 57
Споко момичета, има уеб камера на плажа и днес на обяд беше ужасно мрачно и дъждовно там, обаче в 19,30 се мъчеше слънце да изгрее  Laughing

# 58
До обяд беше потоп, но после изгря слънце и до вечерта бяхме на плажа. Водата е кристално чиста и днес беше по-топла.  Laughing

# 59
Така е по нашето Черноморие - лошото време не се задържа дълго.

Общи условия

Активация на акаунт