Лято в Албена 2013г. - (Тема 3)

• 51 792
  • 756
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, ако някой може да сподели мнение за хотел Ком от тази година ще му бъда Благодарна.

# 121
Миналото лято бях на Боряна,и съм доволна.

И аз следя темата за отзиви за хотел Боряна от тази година,ние ще сме от 29.07 и ще споделя,но има още време.Знам само че му е правен ремонт .

# 122
  • Плевен

И аз следя темата за отзиви за хотел Боряна от тази година,ние ще сме от 29.07 и ще споделя,но има още време.Знам само че му е правен ремонт .
Потърпете до сряда и ще ви дам най- подробна информация за Боряна Laughing

# 123
Здравейте! Някой с отзиви за хотел Алтея от тази година? Досега сме били в х-л Компас и х-л Амелия. Благодаря!

# 124
Здравейте! Някой с отзиви за хотел Алтея от тази година? Досега сме били в х-л Компас и х-л Амелия. Благодаря!
Аз нямам отзиви за Алтея , но видях че си почивала в Амелия - как е там?

# 125
Почивали сме през 2011 и 2012 година в Амелия и малко съжалявам, че тази година няма да можем пак да сме там. На мен много ми хареса това, че хотела е много близо до плажа, храната беше доста прилична, стаите се чистиха ежедневно, спалното бельо и кърпите ни  смениха веднъж за 6 нощувки. Персонала е вежлив и откликваше, ако имахме нужда от нещо. Като недостатък, може да е за някой по-старото обзавеждане. Стаите не са много големи. Ние сме с 2 малки деца и общо взето ни удовлетворяваше. Сега има вече нови 40 стаи и ще ми е много интересно да ги видя. Ако още нещо ви интерисува - насреща съм.

# 126
Почивали сме през 2011 и 2012 година в Амелия и малко съжалявам, че тази година няма да можем пак да сме там. На мен много ми хареса това, че хотела е много близо до плажа, храната беше доста прилична, стаите се чистиха ежедневно, спалното бельо и кърпите ни  смениха веднъж за 6 нощувки. Персонала е вежлив и откликваше, ако имахме нужда от нещо. Като недостатък, може да е за някой по-старото обзавеждане. Стаите не са много големи. Ние сме с 2 малки деца и общо взето ни удовлетворяваше. Сега има вече нови 40 стаи и ще ми е много интересно да ги видя. Ако още нещо ви интерисува - насреща съм.
Да, аз резервирах за новите стаи. Като се върна, ще разкажа. Благодаря за отзива  Simple Smile

# 127
  • Плевен
Здравейте и от мен. И аз чета с интерес темата от години и вашите отзиви. Насочили сме се към Компас или Панорама, но все още не сме решили окончателно.
Ели, кажи в Компас или в Амелия е по-хубаво.
За Алтея ми се иска да споделите мнения. Една колежка ми сподели, че и е харесало много, но и е била първа почивка ол инклузив, а ми се иска мнение от някой, който е бил в поне 2-3 хотела в Албена да направи съпоставка. Благодаря предварително   bouquet

# 128
На мен лично Амелия ми хареса повече. Но това е субективно мнение, защото всеки има различни изисквания към почивката и условията в хотела. За мен беше голяма удобство това, че плажа е изключително близо. Кухнята беше според мен по-добра от Компас, но пък е FB(нямаше междинни закуски и включен алкохол в цената). В ценово отношение Амелия е доста добро решение за хора, които не могат да си позволят скъпа почивка и то почти на първа линия на плажа. За който е от значение да има басейн, междинни закуски, алкохол, може пък Компас да е неговия хотел. Там бяхме 2010 и като първа година в Албена също ми хареса. В Амелия по принцип не настаняват 2 възрастни + 2 деца, но ако децата са малки и сте съгласни да приемете че ще спите при тези условия (2 единични легла + разтегален фотьойл) не отказват настаняване. В Компас леглата са персон и половина + единично легло. Ако децата са по-големички няма да е удобно настаняване на семейство с 2 деца. Ние ползвахме кошарка за малкия, но стаичката доста отесня с нея. Удобство в Компас е храненето на плажа, което спестява връщането в хотела на обяд. Дано да съм била полезна. Най-важното според мен е да е хубаво времето и почиващите да сме здрави! Слънчеви дни желая на всички!

# 129
  • Плевен
На мен лично Амелия ми хареса повече. Но това е субективно мнение, защото всеки има различни изисквания към почивката и условията в хотела. За мен беше голяма удобство това, че плажа е изключително близо. Кухнята беше според мен по-добра от Компас, но пък е FB(нямаше междинни закуски и включен алкохол в цената). В ценово отношение Амелия е доста добро решение за хора, които не могат да си позволят скъпа почивка и то почти на първа линия на плажа. За който е от значение да има басейн, междинни закуски, алкохол, може пък Компас да е неговия хотел. Там бяхме 2010 и като първа година в Албена също ми хареса. В Амелия по принцип не настаняват 2 възрастни + 2 деца, но ако децата са малки и сте съгласни да приемете че ще спите при тези условия (2 единични легла + разтегален фотьойл) не отказват настаняване. В Компас леглата са персон и половина + единично легло. Ако децата са по-големички няма да е удобно настаняване на семейство с 2 деца. Ние ползвахме кошарка за малкия, но стаичката доста отесня с нея. Удобство в Компас е храненето на плажа, което спестява връщането в хотела на обяд. Дано да съм била полезна. Най-важното според мен е да е хубаво времето и почиващите да сме здрави! Слънчеви дни желая на всички!
Напълно съм съгласна! Благодаря ти много   bouquet

# 130
Момичета някой знае ли как да се възползваме от отстъпката от Доверие при онлайн резервация през сайта на Албена?

# 131
  • София
Момичета някой знае ли как да се възползваме от отстъпката от Доверие при онлайн резервация през сайта на Албена?
Правиш онлайн резервация. След това сканираш картата на клиент на Доверие и се обаждаш на кол центъра на Албена. Казваш им номера на резервацията, която вече е направена и им пращаш сканираното копие на картата. Те ти приспадат процентите и в резервацията ти се появява новата сума, която трябва да заплатиш.

# 132

И тази година няма да ни се размине Албена:), сякаш пъпа ни е хвърлен там. Прицелихме се в Боряна заради НВ и защото е на плажа. Отдавна чаках Албена да махне поне 1-2 хотела от ол ин, че вече ми беше дошло до гуша от плюскащи туристи и опашки от лакомия -  това не е нашия тип почивка. Ще чакам с нетърпение отзивите в сряда.

# 133
Аз пък тази година се колебаех между НВ и пълен пансион /не ол инкл./ и в крайна сметка избрах пълния пансион. Отдавна не съм ходила в Албена и не знаех за прилични пари дали може да се похапне на обяд. Щом си резервирала на полупансион какви са ви вариантите за обедно хранене /явно познаваш по-добре курорта от мен/

# 134
Запис и от мен. От утре и ние сме в Албена, дано времето е хубаво  Praynig

Тера, в кой хотел сте. И ние сме от утре в Амелия.

Мира Иванова, миналата година таксата за престой беше 5лв. независимо колко дни си в комплекса. По твойте думи излиза, че за 10 дни ще платя 60лв. за паркинг.  Whistling ooooh! Правилно ли съм те разбрала?

Малко късно отговарям - бях в Добротица. Много добре премина почивката ни, повече можеше да се очаква от времето само Grinning. Лично аз нямам забележки нито към храната, нито към хигиената в хотела, всичко беше на ниво. За аниматорите нямам впечатления, защото не ги ползваме /нямам малко дете/, но виждах, че вечер децата много се забавляваха по време на вечерните мероприятия. Плажът пред хотела е от най-спокойните в целия комплекс. Е, разбира се и тук първите 3-4 реда се запазваха от румънците, няма излизане на глава с тях, но места си имаше за всички  Simple Smile. Мои познати бяха в Боряна и също останаха много доволни, нямаха забележки към храна и чистота, всичко е било новичко в хотела и най-важното - не е имало румънци поне при техния престой, а предимно немци, руснаци и българи. Освен храна, обаче не са имали никакви напитки - бирата е била 3 лв. голяма и 2 лв. малка, друг алкохол не са консумирали и не са коментирали цени, сладолед само по време на вечеря, не разбрах при закуската, която е удължена до 12 ч. дали е имало.

Общи условия

Активация на акаунт