Лято в Албена 2013г. - (Тема 3)

• 51 802
  • 756
  •   1
Отговори
# 285
Миналата година на Славуна и Мура шалтета бяха безплатни при ОИ.

# 286
  • София
 Явно отделните хотели имат различна политика по въпроса. На мен ми се струва малко странно за хотел 4-ри звезди, какъвто Лагуна Маре претендира да е, шалтетата да са платени, а в тризвезден да не са  Thinking Може би Мура и Славуна предлагат по-добри условия, за да привличат клиенти, тъй като са по-отдалечени от останалите хотели. Не си спомням как стоеше този въпрос в Елица преди 4-ри години. По принцип не ползваме шалтета и затова не съм се задълбочавала по темата.

# 287
  • София
Аз, например, не съм се сблъсквала с наглост от страна на руснаци или на румънци. Хора като хора. Изобщо в Добротица всичко е доста спокойно и нормално. Няма блъсканици. Вярно, имаше понякога опашка за скара, но всички си чакаха чинно и спокойно, без наглости, блъсканици и предреждане. Анимацията е основно на български, превежда се и на други езици. Персоналът е много любезен, даже по-любезен към българите, бих казала. Изобщо тази година всички сергии, масажи и тем подобни предлагаха отстъпки за българи. Например цената за тези топки, дето се ходи с тях из басейните, беше 10 лв., но за моите деца се спазарихме за 8 лв. Има едни лодки в нещо като басейн - струват 8 лв. за 10 мин. или нещо подобно. Еми моите деца за тези пари сигурно се возиха поне половин час - чак се изнервих, че закъснявахме за последните питиета в бара. Mr. Green

# 288
Има ли някой с пресни впечатления от Лагуна бийч? Hug

# 289
Момичета, ако реша да си променя резервацията за друг хотел /със или без доплащане/ как се процедира? Анулирам направената и правя нова или как? Всъщност не съм сигурна, че искам да променям нещо, просто дебна ако се освободи стая за желания от мен хотел за периода да резервирам там.

# 290
Подкрепям изцяло Клер , и за мен от всички хотели които сме посетили /12 мисля бяха на брой/, Добротица си остава най-приятния и спокоен.За трети път бяхме тук,и винаги са ни настанявали в стая която желаем/ние сме предпочитали към басейна и на висок етаж-3  и 4 .Отношението на целия персонал винаги е било прекрасно,сега отново.Добре че и Клер казва така, да не си мисля че само към нас така се отнасят/шега разбира се,кои сме ние че всичко да е наред,добро посрещане,обслужване през цялото време/
А миналата година за всички хотели бяха безплатни шалтетата на плажа,това си го пишеше в сайта на Албена като новост за 2012г. А защо на някои хотели за вземали пари-това не ми е ясно.

# 291
milittana,
от къде е направена резервацията Ви?
Ако е от сайта на Албена,звъниш на кол-центъра и решавате проблема ако има места в желания от Вас хотел. Аз така съм променяла понякога- никакъв проблем.Момчето директно си нанася промените по резервацията.
А за кой хотел желаете?

# 292
Има ли някой с пресни впечатления от Лагуна бийч? Hug
И аз отдавна чакам някой да разкаже, но за сега никой не е споделил.  Rolling Eyes

# 293
milittana,
от къде е направена резервацията Ви?
Ако е от сайта на Албена,звъниш на кол-центъра и решавате проблема ако има места в желания от Вас хотел. Аз така съм променяла понякога- никакъв проблем.Момчето директно си нанася промените по резервацията.
А за кой хотел желаете?
Да, резервацията ми е направена направо от сайта на Албена. Благодаря за информацията. Дебна за освободени двойни стаи в Боряна на база полупансион, че сега има май само със закуска и то за двуспален апартамент, а ние сме двама. Но пък имам резервация за Амелия, така че не е задължителна промяната. Още веднъж благодаря  Hug

# 294
Направила съм резервация през визит.бг,тъй като има вероятност да дойде с нас още едно дете,звънях на рацапцията на хотела-Боряна,за да попитам може ли да се доплати на място за още 1 човек,казаха ми че не могат да ми отговорят,попих ги може ли да запишат в забележка,че искам на по висок етаж,също рецепционистката ми отговори,че не може да ми каже/в други години в други хотели нямаше проблем/да звъня на управителката на телефон,който се оказа не работещ.На визит.бг ли да звънна или по късно в хотела пак. ooooh!

# 295
Наистина ли няма никой от Вас посетил хотел Оазис? Моля Ви за отзиви от там...  bouquet

# 296
Някой може ли да ме ориентира за хотел Алтея - къде се намира и как е там.
На Елица шалтетата са безплатни на басейна. За морето не знам. Ние от при басейна ходехме и до морето.
А приятели се върнаха от Лагуна бийч и казаха, че е имало много румънци, адски шумни и нахални.Това им беше основното впечатление.

# 297
Момичета мислите ли че може да има места в някой от свестните хотели?

# 298
  • София
Наистина ли няма никой от Вас посетил хотел Оазис? Моля Ви за отзиви от там...  bouquet
Миналото лято почивахме там.Писала съм впечатления в по-стари теми.Ако имате конкретни въпроси,ще Ви отговоря.

# 299
  • offshore & overseas
Някой може ли да ме ориентира за хотел Алтея - къде се намира и как е там...
Преди няколко страници писах подробни отзиви за Алтея. Намира се в горската част на курорта, на около 800 метра от плажа.

Общи условия

Активация на акаунт