Лято в Албена 2013г. - (Тема 3)

• 51 769
  • 756
  •   1
Отговори
# 525
Благодаря,КОТЕ!

# 526
моля  за някакви отзиви за хотел елица.

# 527
Здравейте, бих искала да попитам в Албена имали къде да се купят бебешки пюрета

# 528
  • Сливен
ние от днес сме в Нона,ако някой се интересува по-късно ще мога да пиша.

# 529
Аз пък имам един малко странен въпрос - продават ли се на Албена плажни чадъри и на какви цени горе долу? Мислим да обикаляме нагоре северните плажове, а там няма платени чадъри, та се замислих за такъв вариант.

# 530
  • София
milittana, ей сега ще те бия по странни въпроси... Моля ви кажете ми дали сте видели дечица с плувни обувки ВЪТРЕ в басейните. Иска ми се да я пусна с такива обувчици в басейна, за да не й треперя на всяко излизане от басейна, за да иде до пързалката. Зная че е странно искането ми, но си мисля, че не е невъзможно Simple Smile ...

# 531
ние от днес сме в Нона,ако някой се интересува по-късно ще мога да пиша.
Искаме, как да не искаме Mr. Green

# 532
И аз ще се радвам та инфо за Нона...Благодаря!Хубави морски изживявания!

# 533
Анелия, аз съм писала за Славуна.  Peace Бяхме там през 2011г. Хареса ни. Пак бихме отишли.

milittana, продават се чадъри в Албена. Има базар, който е покрай плажната алея - там съм виждала.  Peace

# 534
Fortuna,пропуснала съм мнението ти! Сега ще погледна назад.Благодаря Simple Smile

# 535
Здравейте момичета, интересуваме мнения за Ралица Супериор двойна стая парк /секторК/ - стаи, ресторант,басейн,плаж.
Благодаря!

# 536
  • София
Момичета, много се извинявам ако е коментирано, но нямам време да търся много напред, а търсачката не ми извади почти нищо като коментари, та ..... интересува ме мнение за Лагуна Маре. Ходил ли е някой там, има ли голяма разлика между студио и двойна стая, заслужава ли си като цяло?

Разгледай 32-ра страница от тази тема. Там са дадени отзиви за Лагуна Маре.

# 537
Според мен си купете пюрета за детето и други неща предварително. Може и да продават някъде, но цените ще са доста по-високи в Албена.

# 538
Inanna, благодаря!  Hug
Междувременно успях да прегледам отзивите, но ако ти е удобно, а и на другите почиващи в Лагуна Маре, да споделите още и:
По повод стаите - има ли реновирани или всички са на едно ниво? На кои етажи и с какъв изглед е най-добре?
По повод храната - има ли детски бюфет в основния ресторант? Има ли храна за немесоядни - риба, посни ястия, постни супи, повече на брой салати?  Има ли айран или поне кисело мляко на всяко хранене, че моите само това пият? Кафето само от машина ли е или има еспресо (не държа на Лаваца, а на сносно еспресо)?  Междинните хранения къде са организирани? На плажа има ли храна/напитки?
Благодаря предварително!

# 539
  • В най - голямото село
Моля, някой да даде отзиви за Арабела бийч.
Кой хотел, от тези на първа линия има по-големи стаи така, че да се съберем 2 възрастни, 1 дете на 5 и бебе. Миналата година бяхме в Гергана и стаята беше толкова малка, че едвам се събрахме с 1 дете, а и бебе сега..ще трябва по-голяма стая.
Погледни новите стаи на Амелия http://albena.bg/bg/hotels/hotel-amelia.html#hotel-gallery.
Изкарахме 9 нощувки там. Само от стаите съм доволна, по-късно ще напиша мнението си за другите неща.

Общи условия

Активация на акаунт