Лято в Албена 2013г. - (Тема 3)

• 51 775
  • 756
  •   1
Отговори
# 615
Привет и от мен. Завърнах се от Боряна. Прекарахме много добре. Тъй като момичетата преди мен са писали доста за добрите неща от хотела аз ще напиша това от което не съм доволна. Ще започна със запазването на шезлонгите на плажа: Ние отивахме на плажа към 9 ч. и първите 6-7 реда вече бяха заети, но повечето заети само с кърпи.  Вечер след вечеря ние отивахме на плажа (прекрасно и романтично) но към 23ч. ме втрещи следното: Седим си и се наслаждаваме на всичко около нас и ето, че пристигат 2 жени и си оставят хавлиите на шезлонгите за  другия ден. #Crazy Друго, на втория ден от нашата почивка в 15 ч. (когато е време за почивка) вратата се отключва ( в ключалката имаше ключ, но явно така са направени за да може да се отваря без проблем) влиза камериерката и ни пита иска ме ли почистване в 15ч. #2gunfire ние бяхме доста ядосани , така че не се повтори повече. И на вечеря тъй като всички напитки се плащат и то доста скъпо можеха да оставят поне водата от сутринта, защото една водичка от 300мл. струва 2 лв., а правят скандал ако си внесеш от вън дори и вода( присъствахме на един скандал на съседна маса) Това е най- фрапиращото за мен ? Ако има въпроси питайте.
Мен именно невключените напитки /или поне вода/ при вечерното хранене ме спряха да резервирам в Боряна. Иначе вариантът HB ме устройва идеално, но това с напитките......

# 616
Привет и от мен. Завърнах се от Боряна. Прекарахме много добре. Тъй като момичетата преди мен са писали доста за добрите неща от хотела аз ще напиша това от което не съм доволна. Ще започна със запазването на шезлонгите на плажа: Ние отивахме на плажа към 9 ч. и първите 6-7 реда вече бяха заети, но повечето заети само с кърпи.  Вечер след вечеря ние отивахме на плажа (прекрасно и романтично) но към 23ч. ме втрещи следното: Седим си и се наслаждаваме на всичко около нас и ето, че пристигат 2 жени и си оставят хавлиите на шезлонгите за  другия ден. #Crazy Друго, на втория ден от нашата почивка в 15 ч. (когато е време за почивка) вратата се отключва ( в ключалката имаше ключ, но явно така са направени за да може да се отваря без проблем) влиза камериерката и ни пита иска ме ли почистване в 15ч. #2gunfire ние бяхме доста ядосани , така че не се повтори повече. И на вечеря тъй като всички напитки се плащат и то доста скъпо можеха да оставят поне водата от сутринта, защото една водичка от 300мл. струва 2 лв., а правят скандал ако си внесеш от вън дори и вода( присъствахме на един скандал на съседна маса) Това е най- фрапиращото за мен ? Ако има въпроси питайте.

Абсолютно същото е и за Добруджа .. Опитаха се на съседни маси да внесат вода и такива скандали ..  основното беше че тая марка която вкарва въпросното семейство не е същата като тази която се предлага в ресторанта и ако дошли на проверка ..... Страшни глупости ... а тези който бяха на  ОЛ ин клузив пиеха вода и сокове Присан   ooooh!

# 617
Аз не мога да разбера защо се възмущавате, че не разрешават да се внасят напитки?
Тук като ходите на ресторант носите ли си вода, бира и т.н.?

След като сте избрали този вариант на настаняване, трябва да си прецените тези дребни неща.

# 618
Аз не мога да разбера защо се възмущавате, че не разрешават да се внасят напитки?
Тук като ходите на ресторант носите ли си вода, бира и т.н.?

След като сте избрали този вариант на настаняване, трябва да си прецените тези дребни неща.
Не, няма съмнение, че въведените правила за заплащане на напитките при хранене трябва да се спазват. Аз просто написах, че това ме спря да избера такъв вариант на изхранване, до който иначе бих прибегнала, като по-удобен. Не мисля, че е голяма философия да прибавят два вида напитки при вечерята. Или поне вода.

# 619
Здравейте, само да допълня относно леглата в Лагуните. Ние бяхме в Лагуна Маре, предполагам  и в трите Лагуни стаите са едни и същи. Понеже бяхме с 2 деца, въпреки, че едното беше при баба си в съседната стая, ни бяха предвидили стая с едно легло спалня - персон и половина, едно единично и разтегнат диван. Така, че може би трябва да се пита и за този вариант Simple Smile
Приятна почивка на всички, които им предстои да почиват Peace

# 620
  • Ланкър, планините Овнерог
Здравейте, само да допълня относно леглата в Лагуните. Ние бяхме в Лагуна Маре, предполагам  и в трите Лагуни стаите са едни и същи. Понеже бяхме с 2 деца, въпреки, че едното беше при баба си в съседната стая, ни бяха предвидили стая с едно легло спалня - персон и половина, едно единично и разтегнат диван. Така, че може би трябва да се пита и за този вариант Simple Smile
Приятна почивка на всички, които им предстои да почиват Peace

И ние бяхме на такъв вариант, тъй като имаше доплащане за второто дете. Ако не плащаш, не знам дали ще предоставят такава стая. Като гледам снимките от Лагуна Бийч, стаите са идентични,само диванчето при нас беше по-малко и само малката (6г.) имаше шанс да спи там, като залагах възглавници до дивана, защото първата нощ се изтърси  Mr. Green

# 621

Абсолютно същото е и за Добруджа .. Опитаха се на съседни маси да внесат вода и такива скандали ..  основното беше че тая марка която вкарва въпросното семейство не е същата като тази която се предлага в ресторанта и ако дошли на проверка ..... Страшни глупости ... а тези който бяха на  ОЛ ин клузив пиеха вода и сокове Присан   ooooh!

Аз нямам нищо против да си купя от там , но на поносими цени. Една малка ракия 50мл. е 4.50лв   Sad

# 622
За цените не ми се говори. Първия ден проспахме вечерята (автобусът ни пристигна в 5.30ч сутринта и до 12.00ч бродихме из Албена), та решихме да вечеряме купешко  ooooh! Вечерята се състоеше в 3 печени сандвича с шунка и кашкавал на филийка, 1 пилешка супа с питка, 3 Пепсита и 1 сок. Всичкото това "угощение" ни струваше 50лв. Това събитие се състоя в The Old House на плажа. Минавка голяма, ама бяхме още нови първия ден.

# 623
Норе,ще чакам отзиви от Лагуна бийч  Simple Smile Ние сме там от 16.08.,но сме с две деца и ще ни настанят в стая с детски легла на два етажа и спалня,когато резервирах ми казаха,че това е единствената възможна опция за 2+2  Rolling Eyes .Аз също силно се съмнявам,че малкия ще може да спи на такова легло,защото вкъщи си спим всички на спалнята.Надявам се все пак спалнята да не е толкова малка,че в противен случай и при нас усещам проблем със спането  Whistling
Пожелавам приятна почивка и да се включиш след това с отзиви  Hug

Манди2,твоите снимки съм ги пропуснала,благодаря,че ги сподели пак!  bouquet

# 624
obi4anka автобуса, който ходи до плаж Нептун за колко минути стига до него и с колко места е горе долу/буса/? А с личен автомобил има ли възможност на плажа да се паркира и платено ли е ?
На паркинга на двата хотела има ли достатъчно места?
Настаняването в хотела по-рано от 14 часа има ли възможност да се направи, че в тези жеги и с деца не ми се обикаля и веднага ли слагат гривните?

# 625
Може и да зависи от хотела, но при нас стаята ни е била готова още от 10.00ч, но кой да знае. Даже в 12.00ч отидохме с идеята да чакаме на диванчетата пред рецепция и да им стане жал, а то готово било и ни чакаха.

# 626
Колкото по-рано, толкова по-добре!!!! Да има време, да се направи и почивка, а може и лек плаж край басейна.Защото до 14.00 може някой от нас да са заспали Wink

Нали 14.00 часа не е закон, въпреки, че го пише в правилата им. Simple Smile

# 627
Не разчитайте на това, че като стоите на диванчетата, ще ви настанят.Хотели са пълни и, за да ви настанят, трябва преди това да се е освободила стаята, която са разпределили за вас.А повечето гости чакат последния момент да излязат от стаите си... Wink

# 628
obi4anka автобуса, който ходи до плаж Нептун за колко минути стига до него и с колко места е горе долу/буса/? А с личен автомобил има ли възможност на плажа да се паркира и платено ли е ?
На паркинга на двата хотела има ли достатъчно места?
Настаняването в хотела по-рано от 14 часа има ли възможност да се направи, че в тези жеги и с деца не ми се обикаля и веднага ли слагат гривните?
Автобуса е нов, като софийския 72 например голям. От Орхидея тръгва, но много се пълни.Тъпканицата е ужасна още от там.После има мисля още две спирки, но не съм сигурна, защото само веднъж го ползвахме.Пътува около 10 мин.За това време се слиза и по стълбите, че и по- бързо. В обратната посока не сме го ползвали, въпреки че си носехме децата по стълбите.
Като цяло паркирането е доста трудно и не се намират лесно места, затова не сме ходили с колата на плаж.
Настаняването е след 14ч. Ние отидохме точно в 14 и ни помолиха да изчакаме докато ни приготвят стаята. Не сме чакали повече от 10 минути. Има едно момче, което ще ви помогне с багажа до стаята.Малко е неприятно,че като влезнеш и те удря силна миризма на градска тоалетна,че в дясно имаше тоалетни. дано не ви настанят в това крило, че е много неприятно да те лъха така ooooh!
Гривните ги слагат щом ви настанят

# 629
Гривните ги слагат след 2 часа- идеята е да не ползвате обяда.
Евентуално може да се  договорите да имате обяд първия ден и последния само закуска.

Общи условия

Активация на акаунт