Лято в Албена 2013г. - (Тема 3)

• 51 769
  • 756
  •   1
Отговори
# 645
Малка сиамка,намерих коментарите ти за хотела Simple Smile

# 646
Здравейте! Нямам много време да прочета темите назад, та за това ще Ви помоля да дадете мнение за хотел Алтея и хотел Магнолия Стандарт. Hug

# 647
  • Където ми покаже сърцето
Здравейте,дайте отзиви за хотел Амелия,нормалните стаи,а не лукс.Как са стаите и храната,има ли изобилие от плодове и зеленчуци.

# 648
Да напиша отзиви за Борянна и аз-храната е много хубава,плажа,но към 8,30 трябва да се отиде за да се запази чадър на 2-3 линия,след това да закусим.Всички са много любезни,на нас много ни харесва.Само алкохола и пепсито е скъпичко,една малка расия е 4,50,но така е на морето.Всичко в хотела ми хареса,няма да сгрешите,ако сте го избрали.

# 649
  • Под гъбата
Може ли някой да сподели впечатления от хотел Компас от тази или миналата година.
Интересуваме състоянието на стаите и храната.
Досега не сме били в Албена и засега само там намирам места за края на август.
Може и на лични.Благодаря предварително!
Единственият кусур на част от стаите е че баните  не са реновирани. Всичко друго е в добро състояние. Детският басейн е добър, другият е само за плуващи защотот е дълбок. Ресторантът е със стандартното меню за комплекса, няма палачинки. Тоалетната към ресторанта миришеше много лошо, въпреки редовното почистване.  Пул барът беше вечно мръсно по масите и непочистено. Барманите не си даваха много зор. Липсваха чаши на моменти, но за това са си виновни и самите туристи. По цялата алея има винаги изоставени мръсни чаши newsm78. Това са ни от миналото лято  впечатленията.
В събота ще видим Вита парк, какво е като условия!

# 650
  • sofia
Здравейте,момичета,
от 05.08.сме в хотел "Оазис".Моля ви за някакви впечатления?

# 651
Здравейте! Нямам много време да прочета темите назад, та за това ще Ви помоля да дадете мнение за хотел Алтея и хотел Магнолия Стандарт. Hug
Ако сте с деца Магнолия е по-добрият вариант, тъй като разполага с отделен детски басейн освен другите два басейна към единият от които има и две пързалки.
В Алтея басейнът е само един и децата играят само в плитката му част. 

# 652
Ако сте с деца Магнолия е по-добрият вариант, тъй като разполага с отделен детски басейн освен другите два басейна към единият от които има и две пързалки.
В Алтея басейнът е само един и децата играят само в плитката му част. 

А,храната, стаите как са? Кажи нещо повече Laughing

# 653
Мами, кажете ми, през коя агенция правите резервации? През Визит е малко по-скъпичко Thinking

# 654
  • София
 Аз съм правила през КИТТ миналата година.

# 655
Мами, кажете ми, през коя агенция правите резервации? През Визит е малко по-скъпичко Thinking
през албена.бг има 5% отстъпка от цената

# 656
Здравейте! потърсих тема за отзиви от Албена, надявам се да съм полезна, на сайта на Vizit.bg  не пожелаха да пуснат мението ми. Бяхме за 7 дена в Албена, хотел Ралица. Още първия ден водата от диспенсерите ни се стори странна, имаше вкус на блато. Машини кафе има много, без пари, обаче кафето е ужасяващо. Трябваше да има междинни хранения, да бе да, отиваш на бара и гледаш алкохол, даже сладолед не пише да има, само трбява да питаш какво има, всичко едва ли не е скрито. на третия ден малкия се разболя, оказа се, че като сме наповръщали чаршафите трябва да си ги платим на рецепцията, иначе трябва да ги изперем на ръка. За храна има храна, соковете са отвратителни, персонала се държи добре, но никъде нищо по информационните табели в хотела не е на български. Примерно никоуй не ти казва има ли аниматори къде са, къде е ресторанта и пр., ако попиташ са изумени, че не знаеш. На плажа се оказа, че има бар за три хотела, опашката бе толкова покъртително дълга, че не се и опитахме да ползваме каквото и да било. А за шума в хотела не искам и да се сещам, нон стоп един диджей креши от басейна, постояннно има шум от игрищата в близост до стаите за почивка. Това е моето мнение, не бих повторила почивка там!

# 657

Пробвай през Booking.com или през Albena.bg. Двете агенции предлагат най-ниски цени и отстъпки.  newsm10
След седмица и ние сме в Магнолията. За женени с деца това е един от най-добрите варианти в Албена - сравнително спокойно, отдалечено от повечето хотели и шумотевицата, далече от плажа, освен това ол инклузивът включва и обяд на плажа. Така че ако се чудиш къде - това е хотелът   grinning039

# 658
  • В най - голямото село

Аз досега винаги през кол центъра на Албена. Много съм доволна от отношението на служителите. Даже се оказва, че когато от ТУ ми казват няма места, места се намират.

# 659
Благодаря ти за изчерпателния отговор   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт