"ПЕРЛА" и Сонгюл и Къванч след нея - тема 81

• 83 859
  • 418
  •   1
Отговори
# 30
# 31
  • Бургас

След натоварената работна седмица в Ливан, Сонгюл не само, че се е завърнала у дома, но и вече е отпрашила към Бодрум с две близки приятелки да разпусне и да се позабавлява...  Wink

# 32
Ние си мислим, че Сонка почива, пък тя си намерила лятна работа - личен фитнес инструктор  newsm53

Ставай, слънцето изгря, време е за ведрина  Sunglasses

# 33
Резултатите не са добри  Naughty

продължаваме с клекни, стани  Mr. Green

# 34
Още малко Ливански снимки   newsm03

# 35
# 36
# 37
  • Бургас
От вчера започна излъчването на сериала Underground със специалното участие на Сонгюл. Страст, любов и екшън в изобилие още на старта...smile3508 Още в първата серия, макар че се появи само за няколко минути, нашето момиче даде заявка за пореден страхотен успех. Party Принц Амир просна без никакви усилия и с голи ръце враговете, но как ще се справи с чара и останалите нежни оръжия на Сончето, не знам... Whistling Май ще си има сериозни проблеми  tooth

# 38
# 39
Бряххх,големи прегръдки,големи усмивки и нежности с тоя арабски принц. Heart Eyes Laughing Със Серхат я чакахме да постигнат по-свободна комуникация целия първи сезон на Съпругите,а с Амирчо още от първата сцена му се хвърли на врата,хихиии!

LaughingСоня не свали ръце от него,а той не спря да я зяпа с тия големи зелени очи като хипнотизиран.Сигурно се е чудил откъде му се падна тая гальовна маца.  newsm62 newsm62 newsm62

И после откъде му дошло на акъла на бея да прави физзарядки вместо да си гледа рахата и старините спокойно на почивката?! Joy
Илич,причината е ясна,ако не поддържа форма-плочки,бицепси и младеещ вид ще си изтърве севгилито.Соня нали очаква принца да и дойде на гости,а арабелите хич не са за подценяване...  smile3503 А "хабибито" си го бива откъдето и да го погледнеш smile3503 има откровено мъжко излъчване и темперамент.

Последна редакция: пт, 12 юли 2013, 21:41 от vikktory

# 40

...Някои спортуват с пълна пара да влязат във форма,а други лентяйстват и ходят неглиже.Ама тъй е то,като остане един мъж без жена до себе си. Joy Joy

# 41
Виктори, права си мила, само дет не знам на бея колко ще му помогнат упражненията  Wink

А Сончето  е пуснала целия си чар да омайва хабибиту  newsm03

Последна редакция: сб, 13 юли 2013, 19:25 от naidenova

# 42
# 43
# 44
 А това си е от мен.  Heart Eyes

Хабибиту е много чаровен и сърдечен,приличат си .Хубав таднем се получи. PeaceА Сонгюл отдавна не я бях виждала да се отдава така на ролята на влюбена жена и да и се получава толкова достоверно .

Последна редакция: сб, 13 юли 2013, 22:27 от vikktory

Общи условия

Активация на акаунт