Гледам Амирчо не е устискал много дълго и от хард Рамбо се е превърнал в нежен и усмихнат влюбен мъж...
Страхотно дуо са тези двамцата, сдушиха се за отрицателно време! Кой знае в каква еуфория са арабелите...
Аз пък, между фотитата на хубавото ни момиче и чаровния арабски принц, за да не "изпъква" брадясалия и окъсан Къванч с последното си лятно превъплъщение, слагам едно страхотно клипче с негово участие. От баровския му период в "Забранения плод". 
Гледам Амирчо не е устискал много дълго и от хард Рамбо се е превърнал в нежен и усмихнат влюбен мъж...
Страхотно дуо са тези двамцата, сдушиха се за отрицателно време! Кой знае в каква еуфория са арабелите...
Аз пък, между фотитата на хубавото ни момиче и чаровния арабски принц, за да не "изпъква" брадясалия и окъсан Къванч с последното си лятно превъплъщение, слагам едно страхотно клипче с негово участие. От баровския му период в "Забранения плод".
тенкс,че си го метнала.
Песента е разкошна ,направих го ,защото исках като си я пусна да гледам клип ,който се вързва с нея като съдържание...И стана много сполучлив краен резултат.
Чувствай се като у дома тук и когато ти се прииска пиши или слагай каквото прецениш по темата.Времето на Перла отдавна отмина,но слагаме тук всичко,което е свързано с актьорите.
,и аз гледам Огледален свят. Хубавата Хазал и сладура Чаатай Улусой...Някои неща в техния сериал много ми напомнят за Перла. 

Тъкмо се докарахме до Д'артанян и тримата мускетари! 

, така ще си я караме значи
.

Препоръчани теми