Американски колеж - четвърта тема

• 86 548
  • 733
  •   1
Отговори
# 660
За кандидатите новости след 20 ти. За учещите в колежа край на  четвъртината на 11ти, справки за успех 23ти, РС 24ти... А завършващите вече получават или вече са получили вести от университетите...
Та, за кое ново питаш?

Коригирам се: резултати не на 20ти, на 10ти след 12ч.: "ще бъдат публикувани на интернет страницата на Колежа след 12:00 ч. на 10 април 2014 г."

Последна редакция: чт, 03 апр 2014, 12:08 от peneva_a

# 661
Ами дали има нещо ново около настроенията на кандидатите, изпита? Simple Smile

# 662
  • София
Днес на страницата на АК във фб е публикувано:
"Зрелостници от Випуск 2014 на Колежа вече са приети в именити университети в САЩ като Harvard, Yale, Pomona, U Penn, Brown, Stanford, Vassar, Cornell, UCLA, Princeton, Columbia, Amherst, Williams, Tufts, Boston University, University of Michigan и още много други. Поздравления!"
Браво на учениците! Много силен випуск!

# 663
Браво на децата!

# 664
Чакате ли вече резултатите? Как са децата ви? Смятат ли, че са се справили и ще влязат?

# 665
Проверявайте сайта на АК от довечера нататък. миналата година публикуваха резултатите доста преди 12.00 , както беше обявено,  а дали не беше и предишната вечер....
Успех на децата!

# 666
  • гр. София
Благодаря за подкрепата, StefanB! Още малко остана!  Sunglasses Моята голяма дъщеря завърши Колежа през 2009 г., мисля, че и твоята голяма дъщеря е завършила тогава! Та си мисля, че може да сме се засичали на някоя родителска среща! Simple Smile

# 667
Благодаря за подкрепата! И родители, и деца вече нямат търпение да излязат резултатите. Май ние родителите повечко нямаме...

# 668
Благодаря за съвета относно следенето на сайта. Позната на учещо в момента дете ме посъветва при възможност да проверя на входовете, защото често сайта на АК блокирал. Ще бъде чудесно ако някой снима и качи тук резултатите. Успех.

# 669
Бих искала да попитам, как на практика става проверката на сайта на колежа - къде се въвеждат ЕГН и номер - като излязат резултатите се появява някакъв прозорец, в който се въвеждат  или по друг начин, защото сега на сайта не виждам подобно място?
А на входа на АК каква информация се публикува - три имена или само номер и ЕГН?

# 670
  • под Витоша
На сайта ще се появи специален прозорец, в който да се въведе входящия номер и ЕГН на детето - и  съответно ще се се покаже : "статус - приет" и  колко процента общо има детето.
 За да разберете кой точно номер поред сте в класирането и проценти за всеки раздел поотделно  ще трябва да отидете до колежа. На входа се изнася класирането само с входящите номера! Имена никъде не се обявяват!

И ние тръпнем в очакване... Дано утре всички форумски дечица бъдат приети!
Утре като закараме щерката ще погледна на входа, но едва ли ще бъдат изнесени толкова рано резултатите. 

# 671
На сайта ще се появи специален прозорец, в който да се въведе входящия номер и ЕГН на детето - и  съответно ще се се покаже : "статус - приет" и  колко процента общо има детето.
 ........

Благодаря много, предполагах и аз, че е нещо такова, значи чакаме да се появи прозорчето  Simple Smile

# 672
... как на практика става проверката на сайта на колежа - къде се въвеждат ЕГН и номер ...
Излиза съобщение с линк, че са готови резултатите. Кликваш върху линка и ти се отваря прозорец с две полета за писане  ЕГН и номер и се появява едно "картонче" с име и резултат -% и приет/резерва/неприет  Simple Smile пожелавам първото или в краен случай второто  Wink Под "картончето" има два линка - единия със срокове и други изисквания за записването, другия е с информация за кандидатсване за финанситане. И май в тях имаше още един линк за "често задавани въпроси".

Всичкото това по спомени, еуфорията беше по-голямка, не знаех да се радвам или да рева от "приет", кандидатването беше някак си "ами хайде да видим, ако стане" и подадохме документи за изпита на юруш... Добре, че имаше време до окончателното записване, че да се кротна и да се организирам... е, не успях напълно - осъзнах след няколко месеца, че нито съм копирала, нито съм сканирала всички документи, които приложих в молбата за финансиране...  Shocked някои дори в драфт вариант ги нямам  Rolling Eyes дори не си намерих разпечатката със списъка на исканите документи с моите записки върху листето Embarassed нооооо, договора и всичко следващо покрай колежа се събира в папка  Wink

# 673
полезна информация споделихте, благодаря Simple Smile единствено ме озадачава, че не се изнася статистика за поредност в класирането, или поне най-висок и най-нисък процент на приетите - на мен специално това би ми било много от полза при евентуално класиране с оглед кандидатстването за финансова помощ - в смисъл при някакъв средняшки резултат е по-скоро безсмислено човек да се надява на покана за стипендия и да си спести подготовката на камара документи

# 674
Цоп и аз тук  Heart Eyes Май аз тръпна повече и съм по-притеснена от дъщеря ми за резултатите утре. Стискам палци на всички деца. Дано утре има само хубави новини в тази темичка  Peace

Общи условия

Активация на акаунт