iHerb- Най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 45-та тема

• 55 953
  • 748
  •   1
Отговори
# 540
Зравейте,
Имам един въпрос. Прочетох от 1 до 37 страница, че пратките трябва да са до 19$. Не поръчвам за първи път, а днес ми пристигнаха писма от митницата, при положение, че сумите без доставката, която е на стойност 4$, са под 19$. Защо се получава така?

# 541
Здравейте, имам вече няколко поръчки при които всичко беше ок, но последната такава не е дошла още, а е от 20ти юни. Явно е станал проблем някъде по трасето, защото проверих в митницата и не е идвала там, а е за 70 долара и би трябвало да е за там.  Чатих си и с човек от сайта и каза само, че ако се върне при тях пакета, ще ми върнат парите, без някакъв процент. Та въпроса ми е дали на някой също не му е идвала поръчката и как са се развили нещата? Мерси предварително Simple Smile

# 542
  • Бургас
Зравейте,
Имам един въпрос. Прочетох от 1 до 37 страница, че пратките трябва да са до 19$. Не поръчвам за първи път, а днес ми пристигнаха писма от митницата, при положение, че сумите без доставката, която е на стойност 4$, са под 19$. Защо се получава така?

И на мен ми се случи веднъж. Явно е някакво объркване. За поръчки, чиято стойност е под 30лв, не се дължи ДДС и в митницата това много добре го знаят.

# 543
Благодаря за отговора! Ти какво направи, когато ти се случи? И според теб трябва ли да преснимам поръчката от сайта и извлечението от картата и да отида да се разправям или?

# 544
  • Варна
Здравейте, имам вече няколко поръчки при които всичко беше ок, но последната такава не е дошла още, а е от 20ти юни. Явно е станал проблем някъде по трасето, защото проверих в митницата и не е идвала там, а е за 70 долара и би трябвало да е за там.  Чатих си и с човек от сайта и каза само, че ако се върне при тях пакета, ще ми върнат парите, без някакъв процент. Та въпроса ми е дали на някой също не му е идвала поръчката и как са се развили нещата? Мерси предварително Simple Smile

Аз също чакам 1 пратка от 26.06. няколко пуснати след тази дата отдавна съм получила, последните ми поръчки пристигат за около 10 дни. Писах им за неполучената, помолиха ме да изчакам още малко а те щели да си проведат разследване.

# 545
  • Бургас
Благодаря за отговора! Ти какво направи, когато ти се случи? И според теб трябва ли да преснимам поръчката от сайта и извлечението от картата и да отида да се разправям или?

При мен явно беше станало някакво объркване. Просто платих някаква такса от лев-два и това беше. Не съм плащала ДДС. За всеки случай си изпринтирай фактурата, която ти пращат от сайта на мейла ти, за да докажеш, че поръчката ти е под 19$, респективно - под 30лв. По никакъв начин не могат да искат да им плащаш ДДС, защото би било незаконно.

# 546
Още веднъж много благодаря Simple Smile) Дано се оправя

# 547
  • have faith and be patient ..

И аз имам ПАК липсваща пратка .. от 07.03.2013 е ..(като пратките ми от след това са вече тук )  писах им .. извинявали се за забавянето и не знам си какво .. резултат -никакъв  Rolling Eyes

# 548
  • София
 За  редовно спортуващите, както и за тези, които са на диета за сваляне на кг. Simple Smile

Протеиновите барове на Atkins - много вкусни с достатъчно протеин - напр. червените -   15-17гр. протеин и цената им е много изгодна.

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 549
Здравейте Simple Smile все още не съм пуснала поръчка защото има много и страхотни неща  #Crazy имам няколко въпросчета  newsm78
1 не може ли да се ползва куриер от англия ?
2 препоръчайте ми нещо за съпруга ми   Praynig много го болят колената , а от време на време и кръста, голямото натоварване от работата му се отразява и искам да му помогна  Peace
3 Ip6 което ми препоръчахте, дали има някъкви мнения за него, защото само чужденци са коментирали в мрежата  Thinking

засега това   bouquet

Последна редакция: пн, 05 авг 2013, 15:44 от teli

# 550
За съжаление платих ддс на поръчките ми + пощенски 3.50. Защото съм направила 3 поръчки за 1 ден на едно име, сумите ми бяха под 30 лева, но са пристигнали в една обща пратка и се водят една пакетажна група. Българският закон ги третира като 1 обща пратка и се дължи ддс + пощенски разходи. И тъй като сумата на трите надвишава 30 лева, трябваше да платя 19,95 ддс+3 по 3,50. За това мили дами, не правете повече от една поръчка за деня. Посъветваха ме да има няколко дни разлика.

# 551
  • Бургас
За съжаление платих ддс на поръчките ми + пощенски 3.50. Защото съм направила 3 поръчки за 1 ден на едно име, сумите ми бяха под 30 лева, но са пристигнали в една обща пратка и се водят една пакетажна група. Българският закон ги третира като 1 обща пратка и се дължи ддс + пощенски разходи. И тъй като сумата на трите надвишава 30 лева, трябваше да платя 19,95 ддс+3 по 3,50. За това мили дами, не правете повече от една поръчка за деня. Посъветваха ме да има няколко дни разлика.

Аз винаги изчаквам да получа мейл, че ми е изпратена поръчката и тогава правя нова.

# 552
  • София

Това, не може да е вярно - Айхерб не обединяват пратките дори да ги пускаш една след друга
И откъде знаят в Митницата, че вътре има 3 пратки?!
Нещо не ми е много ясно Simple Smile

ПП

Вземала съм по 2-3 пратки наведнъж от Митницата и никога не са ми ги обединявали - то тогава освен ДДС, ще трябва да плащам и Мито

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 553
Айхерб не обединява поръчките. Когато ги поръчаш едновременно, ги изпращат по едно и също време, като отделни поръчки, но митницата в България ги третира като обща пратка, тъй като са пристигнали с едно превозно средство, независимо колко колета са, горе-долу това ми обясни един митничар. Но пък са ми изпратили много подаръци  Grinning , и съм доволна от всичко и ще продължа да поръчвам

# 554
  • До сърцето...
Здравейте Simple Smile все още не съм пуснала поръчка защото има много и страхотни неща  #Crazy имам няколко въпросчета  newsm78
1 не може ли да се ползва куриер от англия ?

Неизгодно е. Поръчката пристига по-бавно, а и плащаш две доставки (до Англия и от Англия до Бг).

Код  при  Първа поръчка:      THZ464

Общи условия

Активация на акаунт