АВГУСТинката пере, подрежда и чака с трепет своята надежда! - 13

• 36 182
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
  • София
И на мен ми каза всяка седмица на тонове и през седмица на ЖК. Аз съм 35 г.с. и скоро сигурно ще ми каже всяка седмица на ЖК.
Относно матраците - чувала съм, че са най-добри с кокос и пяна, но ММ много настоя на магнифлекс, който е по-скъп - излезе ни ок. 140лв и дигнах ръце. 70/140
Важното е матракът да е по-твърд, вземете си и протектор - това е като чаршафче, но непромокаемо от едната страна, за да не стане мяу.  Embarassed
А някой може ли да ми каже кога ще им трябват възглавници на бебчетата? Чувала съм, че на новородените не се слагат, но до кога?

# 136
Ох, аз влизам да се запиша, то вече 9 страници има..  Grinning
Направо не мога да смогна да изчитам всичко вече, че и във ФБ се мъча всичко да прочета, да не изтърва нещо..  Mr. Green Обаче напоследък нещо ми става и постоянно спя, днес едва в 11ч. станах и сега пак спах следобед от 3 до 4ч.  Mr. Green

Честито на мама Люси, за вторите близначета в темата ни, да са й живи и здрави и много много да я радват!!  Grinning    bouquet  bouquet

Яна, много се радвам, че малката Ивайла расте, дано да закрепне бързо и много скоро да се гушкате!   Simple Smile Hug Hug

Аз утре сутрин съм на преглед и после ще пиша, shamandurka79, мен от 30та седмица ми записват тоновете и на всеки две седмици ме викат засега. Simple Smile

# 137
на магнифлекс гледах едни които са серия пиер карден за тях чувам мн добри отзиви  newsm12
И може би повтарям (малко съм отнесена),но нещо не разбрах за фейсбук групата ще ми даде ли някой линк ??
https://www.facebook.com/teodora.kostova.98?fref=ts
Пиши й,че си от бг мама  Peace

# 138
  • СОФИЯ
Ох, аз влизам да се запиша, то вече 9 страници има..  Grinning
Направо не мога да смогна да изчитам всичко вече, че и във ФБ се мъча всичко да прочета, да не изтърва нещо..  Mr. Green Обаче напоследък нещо ми става и постоянно спя, днес едва в 11ч. станах и сега пак спах следобед от 3 до 4ч.  Mr. Green

Честито на мама Люси, за вторите близначета в темата ни, да са й живи и здрави и много много да я радват!!  Grinning    bouquet  bouquet

Яна, много се радвам, че малката Ивайла расте, дано да закрепне бързо и много скоро да се гушкате!   Simple Smile Hug Hug

Аз утре сутрин съм на преглед и после ще пиша, shamandurka79, мен от 30та седмица ми записват тоновете и на всеки две седмици ме викат засега. Simple Smile
Ами аз понеже ходя и в частна клиника да ме следят и там ми казаха на 2 седмици,докторът по здравна каса днес ми вика всяка седмица.  Shocked

# 139
Да, аз съм само в частна, може би затова, по ЗК не ходя и не знам как е.. Simple Smile

# 140
  • Пловдив
Честито на мамчето на вторите ни близнаци, да са й живи и здрави.

На мен до сега дори не са ми говорили за тонове. По Здравна каса съм.

Искам и да ви почерпя виртуално с нашата торта от сватбата ни, която се състоя на този ден преди една година Simple Smile. А преди 7 години на този ден изкарахме страхотен july morning Simple Smile.

# 141
  • СОФИЯ
Честито на мамчето на вторите ни близнаци, да са й живи и здрави.

На мен до сега дори не са ми говорили за тонове. По Здравна каса съм.

Искам и да ви почерпя виртуално с нашата торта от сватбата ни, която се състоя на този ден преди една година Simple Smile. А преди 7 години на този ден изкарахме страхотен july morning Simple Smile.

Е еее много вкусна изглежда,Честита годишнина!  ura

# 142
  • СОФИЯ
Днес само хубави новини.
Честито на мама Люси,да са й живи и здрави близначетата!
Мама Яна,много се радвам за вас,оправяйте се бързо!
Момичета,сега се прибирам от преглед,бебо е наред,за това че не рита много каза,че щом го усещам през деня всичко е наред.
Да ви питам вас колко пъти ви викат за запис на тонове? Сега доки ми каза,че трябва да ходя всяка седмица на запис? Аз сега съм 31 г.с., не е ли рано всяка седмица за запис на тоновете? Simple Smile
и аз днес бях на преглед и на мен ми казаха от 10 да ходя всяка седмица вече ,сега съм в 33г.с.

# 143
Днес само хубави новини.
Честито на мама Люси,да са й живи и здрави близначетата!
Мама Яна,много се радвам за вас,оправяйте се бързо!
Момичета,сега се прибирам от преглед,бебо е наред,за това че не рита много каза,че щом го усещам през деня всичко е наред.
Да ви питам вас колко пъти ви викат за запис на тонове? Сега доки ми каза,че трябва да ходя всяка седмица на запис? Аз сега съм 31 г.с., не е ли рано всяка седмица за запис на тоновете? Simple Smile

На мен са ми ги слушали до сега 2 пъти, но само за малко. Не е запис, но не смятам, че е нещо лошо. Даже напротив. Радвай се, че искат да го записват толкова често, за да си го чуваш, а и така най-добре се разбира ако има някакъв проблем, но да не викаме дявола....
Иначе аз до колкото знам в девети месец се ходи всяка седмица и се слушат тоновете...

# 144
Мен за пръв път ме прати в 34 г.с. на тонове(преди няколко дни) и ми каза че от 36г.с. ще ходя всяка седмица на тонове и консултация.А вие плащате ли за запис на тонове?

# 145
Честита годишнина, UNynaeve! Още много годишнини да вълнуват сърцата ви, както първата!  dancing   loveuuu Много красива торта! Simple Smile

Мами, които ще раждат в бившата Тина Киркова, днес попаднах на тази тема, надявам се и на вас да бъде полезна: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=700651.30  Peace

# 146
  • София
Мен за пръв път ме прати в 34 г.с. на тонове(преди няколко дни) и ми каза че от 36г.с. ще ходя всяка седмица на тонове и консултация.А вие плащате ли за запис на тонове?

Да, понеже не са задължителни по ЗК, се заплащат. Така ми обясни док. 18 лв давам.

# 147
  • СОФИЯ

Да, понеже не са задължителни по ЗК, се заплащат. Така ми обясни док. 18 лв давам.
Плащат се,но цената е различна.В Майчин дом е 15 лв,в частната клиника ми искат по 20лв.
Princess Fiona аз също знам за подобно нещо,даже имам предложение за такова раждане в Тина Киркова,но към момента не съм запозната с подробности,нито сме коментирали цената с моя лекар относно раждането.

# 148
Ехее вие ме убихте от цени... Shockedаз плащам 5 лв Grinning те и 15 да бяха пак няма проблем,щом е за бебка ама ми беше любопитно просто.

# 149
  • СОФИЯ
най - големият парадокс е ,ча в поликлиниката ми минаха 2 безплатни по жк видеозон и сега ми иска 35 лв.за преглед ,в токуда където ще раждам прегледа е 30 лв ,а записа е 15лв.а за сравнение на техниката и дума не може да става

Общи условия

Активация на акаунт