АВГУСТинката пере, подрежда и чака с трепет своята надежда! - 13

• 36 173
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
Запис и от мен в темичката Simple Smile  И въпреки че съм сигурно най- рядко пишещата мама ви попрочитам до колкото ми беше възмжно.....сега съм в къщи вече, надявам се и да съм по активна:)
Честито на мамите с бебоците. Да са Ви живи и здрави и много щастливи мигове заедно.

# 121
  • софия
Здравейте момичета,
да ви питам избрахте ли матрак за легълцето вече? На коя марка и от какво направен сте се спрели?

И аз се чудя още за матрака, леглото ми дойде с някакъв от дунапрен но не съм сигурна, че е п одходящ  newsm78

# 122
  • СОФИЯ
честито на мама Люси! да са й живи и здрви бебоците!!!!
lacuna coil ако преносиш, трябва да си изавадиш още един болничен от ЖК за дните, които си преносила...
благодаря за отговора  Simple Smile,аз имах впредвид за направлението дали е за един месец,честито на гордата мама на близначета живи и здрави и всички ние  Hug

# 123
  • СОФИЯ
матрак взехме на магнифлекс бебешката серия ,след дълги чуденки и запитвания,но пък леглото е 140 / 70 и ще го ползваме доста така че си струва парите ( струваше 159 лв.с отстъпка 15%)

# 124
Здравейте мамчетаа   Hug

Снощи едва ви изчетох, днес пак имах да наваксвам с 5 странички  Rolling Eyes
Честита ни нова темичка и Честит месец Юли  Party
Да са живи и здрави новородените близначета  newsm30 newsm30 Tada

# 125
  • софия
на магнифлекс гледах едни които са серия пиер карден за тях чувам мн добри отзиви  newsm12
И може би повтарям (малко съм отнесена),но нещо не разбрах за фейсбук групата ще ми даде ли някой линк ??

# 126
Запис и от мен (преди да е свършила темата хахах  Party)  Whistling
Ох до като ви прочета и на няколко пъти спирах да хапна  Joy
Не знам за вашият апетит,ама моя нещо се засили,а ми каза,че трябва да сядем по-малко след 8м,защото вече нямаме толкова място и по-бързо ни става тежко и днес до 4ам бях с адски киселини  ooooh! !
За праха за пране и ние взехме Сано  Peace
За стриите - слава на Бога още нямам.. -дано до края да остане така  Praynig !
За матрачето,ние избрахме някакви антиалергично (около 200лв) ,но ще видим дали не сме се прецакали,като разгледах другите сайтове - антиалергични има и по 70лв,та ще видим нашият с какво е по-различен... ,че ММ двете крайности или "рано е " или "взимаме веднага" ... много ме вбесява това  #2gunfire !
Яна- моля се на Бог за малката великанка и силно се надявам скоро да си я прибирате вкъщи вече!  Praynig

# 127
Здравейте момичета,
да ви питам избрахте ли матрак за легълцето вече? На коя марка и от какво направен сте се спрели?

И ние взехме на магнифлекс:Pierre Cardin модел Baby 120/60 е 139 лв. Снаха ми са доволни от техния, и ние решихме да ги послушаме Simple Smile

# 128
Момичета, в момента живеем в люлин и ме интересува темата педиатър! newsm78

Някой може ли да ми препоръча някой в района? Иска ми се да е по хомеопатично ориентиран?

# 129
И тук честито на новата близнашка мама! Много да я радват мъжлетата и бързо възстановяване   bouquet
Яна,браво на малката  Peace в началото качват много бавно,после си наваксват,ще видиш!
Матраче взех кокос и пяна 140/70 за 74 лв. Ако се поопаричим малко мисля за Магнифлекс и аз,а това ще иде за другата кошара.
Апетит и аз имам,а като знам,че вече съм 20+ не смея да се кача на кантара  ooooh!

# 130
За матраче - взехме с кокосови стърготини, но така и моето дете не се научи да спи на него /имаше много силни колики през нощта и единствено помагаше да спим гушнати и до ден днешен е така - още спи в нашето легло, а е на 2 г./. Сега за малката живот и здраве, твърдо съм решила да си спи в кошарката.
lacuna coil за преносване не ти трябва ново направление. Единствено само нов болничен.

# 131
  • софия

Някой може ли да ми препоръча някой в района? Иска ми се да е по хомеопатично ориентиран?

точно това говорих с една мама кога трябва да се търси педиатъра и тя каза, че е време и в люлин имало около 12 поликлиника или в нея не разбрах мн добър , чувам за него вече няколко пъти, мисля скоро да се свържа с него, ако искаш ще ти пиша за впечатления

# 132
ЧЕСТИТО НА МАМА LUSI_MONI И НЕЙНИТЕ БЛИЗНАЧЕТА !!!   bouquet

Лека полека се обебваме още от тази тема !
 Яна ...звучиш страхотно за малката !! Само  хубави новини да се чуват от теб  Hug
 Ох , и педиатър трябва да търсим , аз започнах да издирвам тук в нашия район и  намерих 2-3 имена от форума  и ще трябва да ги прослушам тези педиатри че не остана време, а трябва и това да се свърши.

Иначе за матрак (тъй като креватчето е от ИКЕА) и там имаше доста голям избор на матрачета и цени  ...та си взехме мартаче от там ето и линкhttp://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=18779

Последна редакция: пн, 01 юли 2013, 17:33 от cvetibramley

# 133

точно това говорих с една мама кога трябва да се търси педиатъра и тя каза, че е време и в люлин имало около 12 поликлиника или в нея не разбрах мн добър , чувам за него вече няколко пъти, мисля скоро да се свържа с него, ако искаш ще ти пиша за впечатления
Как се казва?
Ще съм много много благодарна да кажеш за впечатления?  12 та поликниника е в люлин 8 нали така?

# 134
  • СОФИЯ
Днес само хубави новини.
Честито на мама Люси,да са й живи и здрави близначетата!
Мама Яна,много се радвам за вас,оправяйте се бързо!
Момичета,сега се прибирам от преглед,бебо е наред,за това че не рита много каза,че щом го усещам през деня всичко е наред.
Да ви питам вас колко пъти ви викат за запис на тонове? Сега доки ми каза,че трябва да ходя всяка седмица на запис? Аз сега съм 31 г.с., не е ли рано всяка седмица за запис на тоновете? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт