АВГУСТинката пере, подрежда и чака с трепет своята надежда! - 13

• 36 169
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
Честито на мама Люси-Мони   bouquet
Да са живи и здрави Майк и Крис и много,много да я слушкат и радват  Hug

# 106
Честито на мама Люси да са и живи и здрави юнаците   bouquet

За козметиката аз съм се спряла на веледа за сега но според мен си е до детенце и до кожичка. Пресен пример приятелка на която бебето вече е на 2 месеца и половина използва джонсън ( която е хакана с всякакви гадости) не използва бебешки прах за пране а био а малката си е добре. Ако трябва да бъдем честни аз не бих причинила това на една толкова съвършенна кожа но тя си знае не чете статии, не пише по форуми и е голяма щастливка че всичко е ок.

Графиньо   bouquet за страхотната тема

# 107
Момичета, как да Ви намеря във фейсгрупата? Знам, че го имаше някъде в старата тема, но не успях да открия страничката Simple Smile

# 108
Честито на мама Люси.Да са и живи и здрави бебоците.Наистина добре започва темата,май докато я завършим ще има още приятни изненади

# 109
Роси_А, пиши съобщение на Теди - https://www.facebook.com/#!/teodora.kostova.98?fref=ts

# 110
и аз копирам от фейса : Бърз отчет от мен в 35г.с + 5дена - 2500грама е малкия, аз 68  (14 качени до момента) дадоха ми всички документи за болницата и списъка, бебето е седалищно и евентуално другата седмица ще говорим за дата за секцио, ако не е обърнало (а дано да се обърне ама силно се съмнявам вече  )
Другото интересно е, че никакви витамини не съм пила цяла бременност, а хемоглобина ми е 119  newsm78

# 111
  • София
здравейте Simple Smile

Честито на мама Люси   bouquet

Пак се започва Simple Smile страхотно е всеки ден четеш за новопоявили се бебета Simple Smile Предният път нямах търпение да вляза във форума като се започна с бебевалежа Simple Smile.

Страхотно начало за месец юли.

# 112
честито за бебчетатаааааааа браво!!!!!!!!!и ние въпреки ,че още сме на апарат сме 1260кг Simple Smile Simple Smile вече

# 113
Янче, да не би да искаш да кажеш 2260г?

# 114
Браво на малкото Иве, че е почнало да качва грамчета вече, скоро и самичко ще започне да диша Praynig Hug

# 115
честито на мама Люси! да са й живи и здрви бебоците!!!!
lacuna coil ако преносиш, трябва да си изавадиш още един болничен от ЖК за дните, които си преносила...

# 116
Здравейте момичета,
да ви питам избрахте ли матрак за легълцето вече? На коя марка и от какво направен сте се спрели?

# 117
Честито на другата близнашка мама! Да са и живи и здрави дечицата и скоро да се прибират и да се гушкат в къщи!

Браво на малката Ивка, все така да наддава, за да укрепне по- бързо.

Леле, до сега си бях спокойна. Днес няколко човека ме питаха колко остава и аз като отговоря "Месец и половина." имах чувството, че имам цялото време на света, а сега като прочетох  тук и за бебетата и за влизането в 9 месец много се притесних, но и развълнувах. Ау, какво ми стана направо ми се промени света за един миг.

# 118
Честито на щастливата мама Люси! Да са й живи и здрави юначетата и много, много да я радват! Бързо възстановяване от секциото й желая и само щастливи мигове с бебчетата!   bouquet

Ще си копираам списъчето с необходимото за болницата.  Hug Благодаря! Simple Smile

# 119
Честито на мама Люси! Тя наистина е герой.  Да са й живи и здрави рожбичките!
Яна, радваме се, че Ивайла е започнала да наддава и с нетърпение очакваме всяка хубава новина от теб.
Май, май се започна "обебването".  Дано само хубави новини и бебоци валят в темата.

Общи условия

Активация на акаунт