АВГУСТинката пере, подрежда и чака с трепет своята надежда! - 13

• 36 168
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
записче и от мен.
КОзметика още нз каква ще плзвам, покупките планувам живот и здраве другата седмица да почвам, 4е както се очертава ще съм секцио и няма да раждам на термин, за имената с ММ сме решили или Сашо или Тео.

# 91
А защо секцио???
Бебо седалищен ли е?

# 92
ами ту сме главично, ту седалищно. В края на месеца като отида на преглед при лекаря който съм избрала да раждам ако е седалищно , каза че направо да си избирам дата от сега за всеки случай.

# 93
Е поне се врътка Simple Smile

# 94
Ето го моят списък за болницата, който съм спретнала. Естествено в различните болници, искат различни неща. Затова питайте лекаря си и той ще ви даде списък с необходимите неща. Миналият път използвах точно тези неща, бях взела и други - и се оказаха излишни.
За болницата:
1. Документи:
•   лична карта – копие или самата лична карта на мъж
•   направление за раждане номер 7  и обменна карта
•   акт за граждански брак – копие
•   амбулаторна карта
•   кредитна и дебитна карта

2. За мама:
•   нощницa – 1 бр. преди раждането. След това ти дават от там по-удобни.
•   чехли
•   голяма кърпа
•   малка кърпа
•   ластик или шнола за коса
•   четка за коса или гребен
•   сутиен за кърмачки – 2 бр.
•   подплънки еднократни за кърма – много важно.
•   крем за напукани зърна
•   следродилни гащи – много важно
•   помпа за кърма - важно
•   дамски превръзки
•   мокри и сухи кърпички
•   шише с минерална вода и плодове
•   солети
•   шоколад
•   четка и паста за зъби,сапун бебешки, шампоан,тоалетна хартия
•   грим и козметика
•   телефон и зарядно устройство
•   фотоапарат или камера
•   портмоне
•   самобръсначка

3. За бебето:
•   ръкавици за новородено-2-3 чифта – много важно

4. За изписването:
•   обувки и дрехи за мама
•   кошче за кола за бебето
•   комплект за новородено – боди, горна дрешка, шапка, ръкавички
•   одеяло или пелена за бебето
•   букет и бонбони за акушерката и лекарите

# 95
  • СОФИЯ
аз и друго се сетих,направлението пак ли важи като другите за един месец или това за хоспитализация е на друг принцип ??мисълта ми е ако пренося какво второ направление ли ще ми трябва

# 96
Копи-пейст от фейсбук страничката ни:

Lusi_moni преди 30-тина минути е дала живот на своите дългочакани рожби - близначета момчета. Бебчовците са със завидни мерки 2950 и 2650! Казват се Майк и Крис. Мама е герой!
Водите са й изтекли сутринта както си е лежала и са направили спешно секцио. Всички са добре.

Мама Lusi_moni не е писала тук в темата и я няма на първа страничка. Термина й е бил на 06.08. Моля да я добавите на първа страничка като родила мама. Родила е юнаците днес - 01.07.2013 Simple Smile .

Последна редакция: пн, 01 юли 2013, 12:34 от Злати7

# 97
Копирам от фейса:

Топла, топла новина! Lusi_Moni преди 30-тина минути е дала живот на своите дългочакани рожби - близначета момчета. Бебчовците са със завидни мерки 2950 и 2650! Мама е герой!
Водите са й изтекли сутринта както си е лежала и са направили спешно секцио. Всички са добре.
Люси ми е много на сърце, защото бяхме двете на трансфер и се знаем от тогава. Разтуптя ми се сърцето, когато ми се обади, блокирах и само повтарях колко много се радвам!
Люси, много, много щастие ти желая с двамата младежи! Бързо възстановяване и скорошно прибиране вкъщи ти желая! И пак да кажа - страшно щастлива съм, че всичко е наред и най-после имаш своите рожби! ♥

П.П. Люси не е активна в темата, но пък я чете Grinning

Последна редакция: пн, 01 юли 2013, 12:36 от Сънчи - Пънчи

# 98
Просто КРАСОТА Simple Smile Simple Smile Simple Smile  Толкова хубаво започна тази седмица Simple Smile Simple Smile Simple Smile .

# 99
Супер новина и в новата темичка! Живи и здрави да са юначетата! Честито на гордата мама! Simple Smile

# 100
Честито на мама Lusi_Moni ! Живи и здрави, много да я радват:)

Наистина хубаво започва новата тема!

Аз преди малко се връщам от очен- окончателно нямам противопоказания за нормално раждане въпреки диоптъра.

# 101
Честито на мама Люси, да са ѝ живи и здрави момчетата. Нямам нищо против да я впиша на 1-ва стр. стига и тя самата да няма нищо против.

m-g,  полезен списък, ще взема да си го копна.

# 102
Браво на мама Lusi_Moni!Да са и живи и здрави бебоците!
Близначетата май много нетърпеливи се оказаха,втора двойка за една седмица!
  bouquet

# 103
Честито! Живи, здрави!  Hug
Чудесно начало на темата!

# 104
Честито на мама Люси, да са ѝ живи и здрави момчетата. Нямам нищо против да я впиша на 1-ва стр. стига и тя самата да няма нищо против.

Сънчи-Пънчи, която я познава каза във ФБ: "Тя не пише в темата във форума. Може да я добавите на първа страница, ако искате"  - което означава, че няма нищо против Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт