АВГУСТинката пере, подрежда и чака с трепет своята надежда! - 13

• 36 157
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте,

Мама Кони - радвам се че всичко е наред при вас.
Мама Яна - малката беборана от сега е страшно упорита  в живота а представяш ли си като порасне  Wink   bouquet
Хайде да наближава денят в който ще се приберете с нея в къщи .

И аз да пожелая скорошно изписване и на близначетата.

мама Shamandurka явно е различно при всеки с движенията на бебето. Моята например не е активна като спя , само се намества ако съм надясно се намества в дясно, ако в ляво ляво и като станан корема ми е или с лява или с дясна планина. Иначе ме сритва бая яко в ребрата от 7 сутринта чак подскачам от изненада и съм будна.
Сигурно момченцата са по-спокойни в коремчето и после се като излезнат са по-енергични  от момичетата  Wink  Знам ли ?
За име уж си бяхме харесали и двамата едно име, но сега сме се спрели на друго - Тиана , та май това ще е  и двамата си го харесваме . 

# 76
Кони , съжалявам за това , което ти се е случило.Важното е , че всичко е наред сега.Почивка само , че трябва да изкараме още малко!

Яна , сигурна съм , че скоро малката Ивайла ще се стабилизира за да диша и без машинките!Кураж и много вяра!

Ей , момичета! Днес е 1 юли! Още малко ....не остана  newsm44

А следващото лято  smile3508

Скрит текст:

# 77
Добро утро и хубава седмица!
Грагиньо или още спя, или не те разбрах съвсем добре. Искаш да кажеш, че Евелин не е съвсем мъжко име ли? Знам ли, зависи от ударението пък и не искам име, което да налага цял живот пояснения. Елинор и на мен ми харесва само не помня дали беше одобрено от половина  Grinning
Ох, не спах добре. Така ме заболява страната, на която съм легнала  Sad, таза и какво ли не. По гръб май ми е най -добре. Сега се върнах да си доспя иначе едва гледам. Май ще почна седнала да спя   smile3518

# 78
  • СОФИЯ
Добро утро и хубава седмица!
Грагиньо или още спя, или не те разбрах съвсем добре. Искаш да кажеш, че Евелин не е съвсем мъжко име ли? Знам ли, зависи от ударението пък и не искам име, което да налага цял живот пояснения. Елинор и на мен ми харесва само не помня дали беше одобрено от половина  Grinning
Ох, не спах добре. Така ме заболява страната, на която съм легнала  Sad, таза и какво ли не. По гръб май ми е най -добре. Сега се върнах да си доспя иначе едва гледам. Май ще почна седнала да спя   smile3518
Добро утро,мами,
Ние бяхме решили ако нашето е момиче да го кръстим Елиана. Но то се оказа момченце.  Simple Smile

# 79
Добро утро и от мен Simple Smile

От днес и каката ми е ваканция,а лошото е че аз все още ходя за 5-7 часа на работа,имах си толкова удобен детски клуб до мен,те взеха че го затвориха,днес ще видя какви въртелешки ще правя тези дни.

и моя младеж е в групата на Безименните,а на мен ми става изкривяване,чета някоя статия и задължително поглеждам как се казва автора,въобще започнах да се заслушвам във всяко име  #Crazy,дано да изклува някой фаворит.

аз пък спя като пън,с едно ставане до тоалетната,а сутрин като стана,няма такова щастие,нищо не ме боли,мога направо да летя,имам енергия като за маратон и даже почти мога да забравя че съм бременна,направо съм като пеперуда,но след обяд вече си ставам гъсеница Simple Smile

# 80
Да се запиша и аз в темата,че може и да я приключите докато се сетя.
Моята бебка такива ритници раздава,че понякога чак дишането ми спира.Не знам как да застана вече-снощи от този дъжд(чувах как се стича водата) ставах 5 пъти до тоалетна.Аз още не съм готова с моя багаж за болницата ама сякаш има време,нали бебка е готова с всичко.
Янче дано малката ти принцеска скоро може да диша самичка та да си ходите вкъщи.Стискам палци   bouquet

# 81
Здравейте и от мен! Няколко дни ме нямаше и виждам колко мнооогооо сте писали Simple Smile  Едва сега прочетох всичко Simple Smile Не остана, мами! Желая хубави емоции и сладки и здрави бебоци!

# 82
Добро утро и от мен!  Nature Sunny
Незнам дали са по-спокойни момченцата,но моя бандит яко си мърда Simple Smile не мога да кажа че ме боли,но понякокога корема ми е като бурно море  Laughing
Hoptrop, и аз съм така от доста време със спането,почти през цялата нощ спах на дясната ми страна и хич не ми беше удобно на лявата. Тази сутрин така ме болеше...
Относно името Евелин,според мен зависи от ударението - на Е за момиче и на И за момче.Елинор или Елеонор ми харесват и двата варианта.

# 83
Здравейте сладурки   bouquet
Янче,дано скоро малкото сладурче започне да диша само и да ви изпишат  Praynig
Кони,дано и вие да се прибирате скоро  Praynig
За имената - ние си имаме именце отдавна.Вчера пак питах мъжо това ли си остава - каза ДА.
Тъй като кучето ни е Моли,а за име сме избрали Моника,като питат каката как ще се казва бебето тя казва Моли (нещо Мони не и се получава).Всички почват,а ма то това е кучето,не бебето и тя не това е бебето.Та мъжо вика голям майтап ще е.  Mr. Green На никого не сме казали как мислим да кръстим беба,но сега пък малката се специализира да казва Моника,та дано не се издъни пред някого.Само още месец да устиска  Laughing
За козметиката - с каката имахме доста премеждия докато улучим.Накрая звънях в родилния да питам с какво ги мият и мажат там - беше Саносан,та купих такава за нея.После минахме през Хип ,Бюбхен и козметиката на ДМ.Страното е,че скъпите козметики нещо и влияят зле. Сега понеже Хип-а и свърши купих от тази на ДМ.Ще пробвам и на сестра и и ако и влияе положително ще ги къпя с такава  Peace
Аз утре съм на консултация и тонове.Да видим как са ми резултатите от изследванията от миналата седмица Praynig

# 84
Честит Джулай морнинг ..ъъъъ....ден на всички! Аз моята сутрин я проспах блажено  Flutter
Кони,чакаме новини. Дано скоро ви изпишат!
Яна,малката е борец,имай вяра!  Hug
На всички,влизащи в девети месец днес-честито! Запасете се със здрави нерви и зарядното на телефона да е винаги с вас! Peace

# 85
Аз по принцип спя като пън, но тая нощ беше като твоята.. на никъде не ми беше удобно и верно спах седнала, че и киселини ми излязоха(бях забравила какво са Grinning)

Добро утро ! Честит 1ви Юли и 9ти месец на първите августинки  Heart Eyes
Алекс ще чакаме новини от консултацията и тоновете утре, аз след малко заминавам да видим бебока колко е пораснал Simple Smile

# 86
Днес с голям кеф откъснах юни от календарите в офиса и посрещнах юли.
Искам да устискам и него и да си вляза в Август - очакваща бебе, в болничен и с приключен ремонт.
Мене единствено ме мъчат болки в кръста, скованост след ставане, ходя като пате.
Сега остава юлките да родят и след това сме ние.

Всички много да се пазите   bouquet

# 87
Здравейте момичета
Имате ли проблем със запека и ако имате какво ви помага?
А дали мога нещо да си направя от напъване? smile3550

# 88
Записвам се и аз в новата тема, че предишната цялата я пропуснах - много бързо я изписахте.
П. Николова, честити Ади и Рали! На теб бързо възстановяване, а на тях - бързо наддаване!
Яна, дано скоро ни се похвалиш, че Ивайла вече диша самичка, наддала е достатъчно и си я прибирате вкъщи!
Аз бях няколко дни в болница за задържане, на системка и ми надупчиха д-то с инжекции... имах си контракции от доста време, но покрай ремонти, местене, подреждане, не се пазих много и в един момент станаха и болезнени, през по-малко от 10 минути, с болки в кръста, и тн. Не ми се вярва, че ще издържа до термин изобщо, но поне се надявам да издържа минимум 2 седмици още... А доктора, който ме приемаше, гледайки ме на ехографа, ми се стори, че спомена като термин 21.07... а по ПРМ съм за 9.08. Днес ще вземам всички документи от ЖК-то. Тези дни имам доста неща за вършене, още неща за купуване, пране на всичко бебешко... а трябва да не се натоварвам, че изобщо не искам да се връщам в болница преди раждане. И ние още си нямаме име, дори до преди няколко дни не го бяхме и обсъждали, хванах ММ да помислим като ме почнаха контракциите онзи ден - представих си как ще взема да родя, а не сме мислили име.

# 89
Здравейте ,момичета. няколко дни ме нямаше и не мога да ви изчета.
На П.Николова честити бебчета.Да растат бързо и скоро да са си в къщи.
Янче,на теб много гушки и Ивайла скоро да почне да диша сама. Hug
Кони , и на теб бързо възстановяване и още малко да изчака бебчо.Ти ли шофираше или се возеше?

Общи условия

Активация на акаунт