АВГУСТинката пере, подрежда и чака с трепет своята надежда! - 13

• 36 210
  • 735
  •   1
Отговори
# 165
Момичета, имам нужда от съвет!
Вчера, за пореден път, стоях почти цял ден за запис на тонове. Отидох сутринта- 30 мин запис- тоновете базови- около 120... Доки реши че бебето спи, хайде, пих кафе, кола, закусих, нов запис- същия.... Хайде след обед пак- този път -супер активен, записът- накъсан,  според доки, това не е запис....

Според доки- трябваше днес отново да ходя ooooh!. Аз обаче отказах и ще ходя утре. ПО цял ден стоя в болницата...

С каката така се започна. Сутрин, обед, вечер - на запис и накрая секцио...Добре поне че я хванаха на време и я извадиха бързо...

Но бебето е много малко- около 2кг и ми е много притеснено.

Добре поне че не плащам за тонове (те са ми включени в пакета от часната болница). Че при тия цени, за който говорите, незнам къде щеше да му излезе края...
Вие правите ли нещо специално преди запис на тонове, че ви се получават от първия път?

# 166
Момичета, имам нужда от съвет!
Вчера, за пореден път, стоях почти цял ден за запис на тонове. Отидох сутринта- 30 мин запис- тоновете базови- около 120... Доки реши че бебето спи, хайде, пих кафе, кола, закусих, нов запис- същия.... Хайде след обед пак- този път -супер активен, записът- накъсан,  според доки, това не е запис....

Според доки- трябваше днес отново да ходя ooooh!. Аз обаче отказах и ще ходя утре. ПО цял ден стоя в болницата...

С каката така се започна. Сутрин, обед, вечер - на запис и накрая секцио...Добре поне че я хванаха на време и я извадиха бързо...

Но бебето е много малко- около 2кг и ми е много притеснено.

Добре поне че не плащам за тонове (те са ми включени в пакета от часната болница). Че при тия цени, за който говорите, незнам къде щеше да му излезе края...
Вие правите ли нещо специално преди запис на тонове, че ви се получават от първия път?
Винаги съм сутрин на преглед към 10, но ходя без да закусвам и без да пия кафе, тоновете са ми били винаги идеални, недей да омаловажаваш нещата по-добре отиди да ти ги запишат пак, 2 кг бебе не е чак толкова малко, дано да е нещо грешка от апаратурата, но все пак отиди даже днес щом са те извикали, нищо не е по-важно от това да имаш здраво бебенце, макар и малко на кг. Успех Praynig

# 167
Здравейте мами, не мога да заспя нещо, правим тренировка да спим на включена нощна лампа, но май ще ни е малко трудно, нали и вие ще оставите някъде светлинка, аз иначе има да се спъвам докато стигна до бебето и искам да виждам какво става в кошарата. Или вече се вманиачавам newsm78

Аз си мислех за такава лампа, която се включва в контакта. Не светят много силно, но пък достатъчно, че да виждаш Simple Smile Не се вманиачаваш... Наистина трябва да има светлинка. До колкото знам и за бебето е успокояващо. На легълцето има лампичка, но не сме сложили батерия да видим как свети  Whistling
И аз трябва да се ориентирам към по-малка лампичка, че нашата е много силна или най- малкото да и сменя крушката с по малка или някаква цветна, че и ММ мрънка снощи, че му свети много на очите Confused

# 168
Янче, да не би да искаш да кажеш 2260г?

ами не мила Simple Smile де да бяхме 2260 ама сме 1260 Simple Smile -и виж как се радвам а Simple Smile станах член на фондацията на недоносените бебета и се чувствам малко по добре.
като си спомня как се вълнувах за пъпчето ,къде ще го хвърля...вчера чак загрях за него Simple Smile изхвърлили са ми го разбирасе Simple Smile на фона на всичко аз ревах и за пъпчето Joy луда работа  ....

# 169
Здравейте момичета, ние тук сме си станали в 6 часа да си играем футбол и вече мноооого ми се спи Simple Smile Дано бебка да не е такъв караконджул като кака си - въпреки че надали, като гледам как купона с ритането започва към 23 до към 1 часа през нощта и после от сутринта пак Simple Smile

За лампите - аз ползвам една за контакт, 3 W е, съвсем слаба синя светлина, не пречи на никого да спи, а се различава какво прави бебето, изненадващо много издържат, като се има предвид, че свети по цяла нощ... Иначе в другата отчетна веднъж една мама ни се накара, че приучаваме децата да спят на светлина, че това било вредно и после можело да се развие страх от тъмното, не знам доколко това е така, просто ви споделям още едно мнение.

Аз споделих и във ФБ, сега и тук да се оплача - оказа се, че имам стрептококи Бета и започвам ударно антибиотик за 7 дена, както и свещички... с миналата бременност пак беше така - на самия финал се появиха такива гадини... както и да е, трябва да бъдат изтребени, че е много лошо за бебето да ги хване при раждане, а на мен ако може да се избегне, хич не ми се иска секцио...

Хубав и слънчев ден, момичета Simple Smile

# 170
Добро утро,коремчета!
Янче,може лекар да стане малката  Wink от постовете ти личи малко повече позитивизъм,надявам се наистина да е така  Praynig Всичко ще се нареди! Hug
Тези дни се наспивам....най-накрая! Мислех си,че в близките няколко години няма да ми се случи това щастие  Crazy  Почнаха ме сънищата за раждането. Ако е вярно,че подсъзнанието показва най-големите страхове,то моя е,че няма да разбера кога започва и ще родя в банята  hahaha Joy
Още няма десет и вече ме почнаха с проверките  Rolling Eyes  И аз съм смотана,трябваше да си мълча,да си мислят хората,че ще е в края на месеца,токато гледам може и така да излезе...

# 171
Добро утро майчета и от мен, аз така като ви чета имам късмета че все още се наспивам , нямам проблем със съня, ако не ме събуди баткото да го оправям за градина , мога и до обяд за си поспивам.
Относно лампата-аз ползвах около два месеца, една която светеше със съвсем приглюшена светлина.
За матрачето аз ще ползвам това от баткото и съответно неговото креватче, тъй като той вече спи в друга стая.

# 172
  • София
Янче, браво, много, много се радвам за Ивето и вас  Hug Продължавайте да трупате грамчета и да крепнете!  Praynig
И ние още не сме избрали категорично име на бебо. Имаме 4 фаворита, и ще решим кое от тях да бъде, когато бебо се роди, живот и здраве  Heart Eyes
Стрептококите и при мен нямаха абсолютно никакви симптоми.

# 173
Здравейте момичета аз редовно ви чета но все нямам време да пиша. Вчера бях на преглед имам уговорено цезарово сечение за края на юли. Бебчо е добре 2 кг не е  ли малко се чудя. И почти накрая на прегледа като каза че виждал патката на бебето и щях да падна. Ние се готвиме за момиче. В 20г.с ме преглеждаха на 4D и още тогава казаха че ще е  момиченце. После ми каза че май е пъпна връв и сега се чудя какво да правя . Не ми се ще да ходя да пазарувам да не стане грешка. Всъщност и акушерката ми каза че по тоновете за нея е момиче но не знам кажете вие какво да правя сега

# 174
Здравейте момичета аз редовно ви чета но все нямам време да пиша. Вчера бях на преглед имам уговорено цезарово сечение за края на юли. Бебчо е добре 2 кг не е  ли малко се чудя. И почти накрая на прегледа като каза че виждал патката на бебето и щях да падна. Ние се готвиме за момиче. В 20г.с ме преглеждаха на 4D и още тогава казаха че ще е  момиченце. После ми каза че май е пъпна връв и сега се чудя какво да правя . Не ми се ще да ходя да пазарувам да не стане грешка. Всъщност и акушерката ми каза че по тоновете за нея е момиче но не знам кажете вие какво да правя сега
Има решение и за това Simple Smile Купувай в неутрални цветове и мисли 2 имена - за момиче и момче  stork-boy stork-girl

# 175

А бебето седалищно ли е?Питам , защото е ясно че ако е седалищно там по-трудно се вижда вече в 8-9 месец какъв е пола.По-скоро бих повярвала на специалиста , който гледа на хубав апарат и прави ФМ. Иначе не е проблем да си вземеш само най-необходимото в неутрални цветове и като се роди бебче , тогава да допълваш.

Аз да ви разкажа за моята шматка по ЖК.Отивам вчера да си взема болничния и тя пуши отвън с още две. Изчаках я 1-2 минути , идва и като се опита да отключи - патрона превърта.Чаках почти час (много съм търпелива за повечето неща) , оставих и картона и си тръгнах. Егати и късмета!
Иначе днес съм на ФМ при доц.Димитрова , а с моята лекарка ще се чуем по телефона , макар че аз искам да се видим да се уговаряме вече за секциото , че трета причина имам и тя най-много ме притеснява , а това е плацентата почти пред главата на бебето  Rolling Eyes Страх ме е да не започне да се отлепя ако тръгне раждане.

# 176
И аз ви съветвам да внимавате с лампите, ние си спяхме на лампа и сега дъщеря ми не дава да гася и даже пищи, а вече е голяма. Когато се събуди бебо ще си светнете.

Янче, там мамите много ще ти помогнат, а за пъпчето наистина може да стане лекар и да помага на бебоците Simple Smile

# 177
Не не е седалищно. За дрешките е така ще купя после но ми предстой и ремонт на стаята а бях решила всичко да е розово и сега не знам

# 178
Ха, здравейте и от мен  Hug
Вчера ми мина защитата, всичко ток и жици. Връчването на дипломите септември - викам тъкмо дано тогава съм без корем (все още съм с мечти че ще се вталя за 1 месец, пък да видим), че ако беше сега никоя тога не би побрала телесата ми  ooooh! Embarassed
От днес започва великото чистене - решила съм да не си давам много зор, на ден по стая да нареждам и подреждам, пък и си имам помощнички за тяхната си стая. Та докъдето я докараме.
За лампите в този ред на мисли - сменете просто ключа на осветлението, с тези които се връткат и го намалят. Ние в детската сме с такъв, децата заспиват на приглушена светлина, и преди да легна минавам и я спирам изцяло. Иначе за спалнята ми подариха вече една лампичка за кощарката - не е музикална, не прожектира на тавана, но е  достатъчно силна и достатъчно приглушена светлината за да ме ориентирва вечер. Мисля нея да ползвам първите месеци, за да не се будим всички ако се налага да светвам посреднощите "прожектора" на тавана.

Честити близначета и на мама Люси-Мони - големи мъже да порастнат, много да слушат, да не докарват ядове, а само поводи за гордост да носят на мама и тати!    bouquet

UNynaeve честита ви годишнина. Още 10 пъти по толкова да сте заедно един до друг, да се обичате и подкрепяте, да се радвате на деца,внуци и правнуци!   bouquet

честито за бебчетатаааааааа браво!!!!!!!!!и ние въпреки ,че още сме на апарат сме 1260кг Simple Smile Simple Smile вече
Браво, браво Яна Peace Hug Само хубави новини. Хайде малката Великанка сега ще започне още по-бързо да наддава и да е самостоятелна. Стискам палци това да е възможно най-скоро  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

За матрачето - нашето от каката, дадох тапицерията на химическо (сваля се цип), изпрани протектори, чаршафчета и т.н. и мисля него да си го ползваме. На третото легло в детската пък си е чисто нов (същия но от юношеските размери) и директно после ще си спинка на нов матрак  Peace

# 179
ANNAFACE, честито за защитата!И аз септември си чакам дипломата.   bouquet
А те тогите са доста големи.Ще ни поберът двете дори.  Grinning

Честити да са Майк и Крис на мама Люси-Мони!!!Много радост да им ностя!   bouquet
Между другото супер имена са им избрали!

За лампите - аз съм си взела нощна лампичка, на която ще сложа много слаба крушка.Тя ще бъде включена точно до мен и ще мога да я включвам ако бебо се събуди.Бебо първите месеци, в които се кърмим на 3 часа, ще спи при мен на спалнята, така че ще го усещам през цялото време.Само ще трябва много да внимавам като се въртя.  Shocked
Знам, че не е пълноценен сънят ако спиш на светло или шумно.

Общи условия

Активация на акаунт