АВГУСТинката пере, подрежда и чака с трепет своята надежда! - 13

• 36 234
  • 735
  •   1
Отговори
# 180
Запис   bouquet

# 181
Честито на Annaface за дипломирането.
За нощните лампи нямам намерение да спя на светната лампа цяла нощ.А и не виждам причина.Бебо когато спи и аз ще спя,а като се събуди тогава ще включвам нощната лампа.И това е вярно,че ако се научат бебетата да заспиват на тъмно,после могат да започнат да се страхуват.

# 182
  • СОФИЯ
Здравейте момичета аз редовно ви чета но все нямам време да пиша. Вчера бях на преглед имам уговорено цезарово сечение за края на юли. Бебчо е добре 2 кг не е  ли малко се чудя. И почти накрая на прегледа като каза че виждал патката на бебето и щях да падна. Ние се готвиме за момиче. В 20г.с ме преглеждаха на 4D и още тогава казаха че ще е  момиченце. После ми каза че май е пъпна връв и сега се чудя какво да правя . Не ми се ще да ходя да пазарувам да не стане грешка. Всъщност и акушерката ми каза че по тоновете за нея е момиче но не знам кажете вие какво да правя сега
Не се притеснявай,до края на месеца може да нададе 700гр и тъкмо ще стане 2700гр,което е нормално.
ANNAFACE Честито дипломиране,ти си голям герой!  
Момичета,вчера си говорих с едно майче,тя има бебе на 3м. и стана въпрос за козметика та тя  горещо ми препоръча за подсичането на дупето павловича мас/ като кремче е /,направо каза че се е родила с нея.
Мисля да се възползвам от съвета й и да си я закупя. А за нослето стеримар за бебе - впръсква се в носленцето и секретите се разтварят.За косата ползва Мустела,но каза че косата на бебо започнала много да се омазнява  и ще я сменя.

# 183
Запис и от мен! След 5-6 пропуснати теми, смятам да се кротна вече, че не остана!

Честито на обебелите се и стиснати палчета за борещите се!

За павловичата мас мога да споделя, много съм доволна. Аз я мажа на корема и ми върши чудна работа, смятам и на беба да я пробвам.

# 184
  • Пловдив
Благодаря на всички!
ANNAFACE Честито дипломиране Simple Smile.

# 185
Честита Годишнина  UNynaeve!!  И Честито дипломирана на Anna Face !
Мама Sha - и аз съм много доволна от Павловичата мас , дано след раждането да  има ефект също. Аз също ще я ползвам при нужда за бебката!

# 186
момичета да ви попитам, вие за в родилното какви дрешки за бебо мислите да взимате, бодита с късо ръкавчче или някакви др. ?

# 187
  • Варна
Хайде и тук честито на мама Люси-Мони! Да са и живи и здрави бебоците!
Unynaeve честита годишнина. Още много години да сте щастливи заедно!
ANNAFACE и на теб честито дипломиране.
Gerrito_84 има време да се обърне бебчето. Ти нали в АГ ще раждаш, при кой доктор?

# 188
момичета да ви попитам, вие за в родилното какви дрешки за бебо мислите да взимате, бодита с късо ръкавчче или някакви др. ?
Ами,че какви други в тая жега? Rolling Eyes

# 189
Ами,че какви други в тая жега? Rolling Eyes

На мен в магазина от където си купувах дрешките, консултантката (вече мама) ми обясни, че винаги ги изписвали с дрешка с дълъг ръкав независимо от времето.Но знам ли...  newsm78

# 190
  • Бургас
Здравейте.Бих искала да ви попитам...Днес си направих изследвания-кръвна картина,урина и сега гледам резултатите...знаете ли какво ще рече Седимент 5-6 левкоцита,урати ?  newsm78

# 191
Hris84, 5-6 левкоцита мисля, че е в рамките на нормалното. За уратите мога да ти кажа, понеже и на мен в последната урина ми излезе такова "животно". Док. ми обясни, че това са песъчинки в урината. Пий повече течности, нормални са за летните жеги, няма нищо страшно. Разбира се при първа възможност обсъди резултата с лекаря си.

# 192
Здравейте мили мами.
Аз вече накупих всичко и за себе си,та сега остана само да го сложа в сакчето и да чакам.
Единственото,което не намерих е бельо за еднократна употреба и нз къде да търся.
Честито за дипломирането на мама ANNAFACE.Дано само хубави работи и занапред да ти се случват.  bouquet

# 193
Единственото,което не намерих е бельо за еднократна употреба и нз къде да търся.
bouquet

Има в повечето аптеки, също така съм виждала, че има и във Вис Виталис, но в аптеки Ремедиум са на най-добри цени, повечето неща там май са доста по-евтини от другите аптеки:) Аз едвам смогнах да изчета всичко до тук..старата тема я пропуснах, но с тази ще гледам да не изоставам така:)) да си кажа и аз за тоновете. Днес ходих до Окръжна болница и докторката ми ми направи запис и ми каза около 20-ти пак да отида, сега съм в 34 г.с., не ми е казвала, че има нужда на 2 седмици да ходя, каза орентировъчно към 20-ти да се чуем и да отида пак:))

# 194
  • София
Здравейте,

дрехите на бебето за изписване са такива каквито майката прецени и занесе.

Аз днес бях на контролна фетална ехокардиография и всичко с бебо е наред , от което съм много щастлива. Д-р Велковски е страхотен. Единствено ми препоръча в трети месец да заведа бебо на профилактичен преглед.  Обаче, колко много болни дечица има направо сърцето ми се скъса като ги гледах пред кабинета.

Общи условия

Активация на акаунт