АВГУСТинката пере, подрежда и чака с трепет своята надежда! - 13

• 36 243
  • 735
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Честито на мама Люси, да са и живи и здрави бебоците. Браво на мама Яна и най-вече на малчека палечка
Ивайла. За запис на тонове тук в МД София взимат 18 лв. Аз за козметика нищо не съм купила и за мен за болницата. Утре се надявам да ме изпишат, но след седмица пак ще влизам, заради секциото. Иначе съм добре и бебебока  е добре. В МД София използват Себамед за новородените . А днеска моят разбойник се опитва да ми опъне корема максимално чак болка ми причинява. За матрак съм се ориантирала  за Тед, прожектори съм купила, а относно това дали аз съм шофирала да аз шофирах, а сега до раждането няма да карам кола за мой ужас

# 196
  • СОФИЯ
tsvety_georgieva,а имаше ли някаква притеснителна причина ,че са те изпратили на този преглед ,за сърчицето

# 197
Кони,браво на вас  Hug Хайде още веднъж за секциото и без повече болници  Praynig

# 198
Много се радвам за хубавите новини - за новите попълнения близначета и за напредъка на мъничката Ивайла. Стискам палци всичко да е наред.
Да дам и аз отчет от вчерашния преглед. За мой най-голям ужас бебето се беше обърнало седалищно. Досега на всички прегледи си беше с главичката надолу, а сега когато наближава да излиза реши да се дупи  Close
Моите болки ниско долу продължават с пълна сила всеки ден. Преминавам на магнезий на таблетки и на но шпа едновременно - 3 пъти по 2 на ден и от двете. Поне за 1 седмица. И ще видим какъв ще е ефекта. А така мразя да се тъпча с лекарства  ooooh!
Вчера ми беше първия запис на тонове. Бебка е ОК, но си имам стягания отвреме-навреме Sad
Само за информация във Вита ми ги таксуват на 13,50 лв, защото съм с предплащане. А иначе май са по 15 лв.

# 199
  • София
Здравейте, мами  Hug До сега повече четях, но вече съм си в къщи, приключих с работата, и се надявам да пиша повече.

Честито на мама Люси, да са й живи здрави юнаците!

Яна, моля се за вас  Praynig

# 200
  • Бургас
Hris84, 5-6 левкоцита мисля, че е в рамките на нормалното. За уратите мога да ти кажа, понеже и на мен в последната урина ми излезе такова "животно". Док. ми обясни, че това са песъчинки в урината. Пий повече течности, нормални са за летните жеги, няма нищо страшно. Разбира се при първа възможност обсъди резултата с лекаря си.

Много ти благодаря  bouquet В петък съм на преглед и ще го обсъдим

# 201
Само за информация във Вита ми ги таксуват на 13,50 лв, защото съм с предплащане. А иначе май са по 15 лв.
Хммм, само в Окръжна болница ли не се таксуват? аз ще си платя избор на екип там (700лв като цената включва и епидурална упойка) и от 6ти месец си ходя там да ме гледа докторката, която съм си избрала (веднъж месечно) като ме гледа на ехограф и вече втори път ми прави запис на тоновете..и не съм дала и 1 лев до сега...отделно си ходя на ЖК на друго място там си правя изследвания, които ми се полагат по здравна каса и после само се консултирам с докторката от ОБ за резултатите, за лечение и т.н. много съм доволна:)

# 202
Минавам и тук само набързо да ви се отчета от сутрешния преглед, че днес пак имаме майстори у нас.. Sad Нямат край тези ремонти..
Сега за ЖК - бебчо е супер, всичко нормално, само че преди вървеше напред а сега изостава с два дни, но нищо обезпокоително Simple Smile Тоновете не можахме много добре да ги видим, защото бебо спеше през цялото време и няма събуждане - сестрата ми ръчка корема, какво ли не прави, но не можахме да го събудим и сега искат другата седмица пак да ходя и вече всяка седмица ще съм на тонове Simple Smile Иначе само биогейм ми изписаха някакви добавки белтък да пия по три пъти на ден, че ми бил нисък белтъка в кръвта и трябва всеки ден по три пъти да си меря кръвното, да си го следя, понеже ми е малко по-височко Sad А най-гадното е, че пак минавам на фраксипарин (бях на аспирин няколко месеца), който ужасно боли като се слага, много го мразя, но няма как.. Още малко остава поне, да сме живи и здрави само Simple Smile

# 203
Здравейте момичета

аз не съм оправяла и за мен багаж,но на 10.07 ще ходя на отворени врати и тогава ще го спретна багажчето.Имам спомен от миналия път се справих бързо и явно за това сега се мотая  Mr. Green

# 204
  • София
tsvety_georgieva,а имаше ли някаква притеснителна причина ,че са те изпратили на този преглед ,за сърчицето

да , имаше дефект на стената между двете камери в 21 седмица. Този преглед беше контролен , за да се провери дали дефектите не са изчезнали и е , изчезнали са.

# 205
  • София
А най-гадното е, че пак минавам на фраксипарин (бях на аспирин няколко месеца), който ужасно боли като се слага, много го мразя, но няма как.. Още малко остава поне, да сме живи и здрави само Simple Smile

Къде ти бият фраксипарина - корема или ръката? Аз бях 2 месеца на фраксипарин, като през първия месец ми беше по 2 пъти на ден. Слагаха ми го в ръката и въобще не ме болеше, само в някои индивидуални случая, когато ММ уцели мускул Simple Smile От 01.07. го спрях и се надявам да не го почвам пак, не за друго, но целите ми ръце са вече надупчени.

Аз днес бях на ЖК и всичко ни е наред. Взеха ми секрет за микробиология и ще чакам резултатите в петък, Praynig се да са ок, че да не ми се налага накрая да приемам още лекартсва, но каквото такова. Почти е сигурно, че ще сме юлско бебе, тъй като ще раждам секцио и ще ме приемат в болницата между 22.07. и 29.07., но точно кога ще уточним на следващата консултация.

# 206
Hrisito_:), не е ли много ранна датата за секцио, която ти дават?Видях, че термина ти е на 10-ти.И аз ще съм секцио, но моят док каза, че се планува най-много 10 дни преди термин.Ние,защото искахме друга дата ама...  newsm78

# 207
tsvety_georgieva, страхотни новини, браво на бебчето.

# 208
Добро утро, мами!
Тези гащи за еднократна употреба може ли да сподели някой как точно се използват? Колко чифта ще ни трябват, колко често се сменят, имат ли някакви особености? Аз имам 4 бр. подарък към един крем за стрии, още не съм ги отваряла, колко още трябва да си взема според вас?
От една седмица кръвното ми е ужасно ниско, направо е под жизнения минимум. Страх ме е как ще оцелея с такова кръвно още 2 месеца и то в жегите.
Някой от вас ще използва ли сушилня за дрехите на бебчето? Има ли някакви противопоказания за ползването на сушилня?

# 209
Добро утро,гърлс Wink
Днес правя 37 пълни седмици Sunglasses Чудя се дали ще си спазаря с бебка още една седмица,за да можем да приключим ремонта  Rolling Eyes Ей много болна тема ми е това от вчера! Имаме две къщи,долепени една до друга. От доста време искаме да ги слеем,защото разпределението на помещенията не е удобно и постоянно притичваме от едната в другата,но по ред причини не беше възможно. Когато разбрахме,че трябва да изляза толкова рано в болнични и няма да мога да работя се разбрахме,че ремонта ще почака,за да не се натоварваме финансово с още заеми. Преди месец обаче се решихме само на един свод между двете и повече нищо да не се пипа. Снощи обаче си говорихме и се оказа,че този свод се превърна в основно ремонтиране на две стаи и освежаване на останалата част!  Shocked #Crazy Направо откачих...девет месеца като повдигна темата ми се казва едно,а накрая-давай всичко наведнъж! Добре,че на мен хормоните ми действат на обратно и успях да запазя добрия тон та се разбрахме  Tired сега остава и с мамина сладка да направя сделката и да почака да привършим  Praynig
Сушилнята ще ми е подарък живот и здраве и смятам,че ще ми е много необходима. Така се избягва гладенето на дрешките за стерилност,а и зимата ще ме спаси от влагата.

Общи условия

Активация на акаунт