АВГУСТинката пере, подрежда и чака с трепет своята надежда! - 13

• 36 279
  • 735
  •   1
Отговори
# 330

Инстинкт, мерси за информацията за галиевите термометри, аз също ще си взема такъв, ако намеря.

# 331
Аз да ви попитам за прословутите техники за дишане - до сега не съм попадала на лекция с такава тема, а в интернет не мога да открия нещо по темата, че да потренирам Някой да разполага с информация?..
lepelissima, ако си в София, този понеделник - 08/07/13 от 10ч в НДК (Studio 5) на безплатното училище "За моето бебе и мен" , темата е точно такава "Дишане и подкрепа по време на раждане" -Гост - Лектор: Галя Дойчинова, сертифициран преподавател по йога от БФА и НСА, Дула към Dona International, Консултант по кърмене към Националната Асоциация “Подкрепа за кърмене” . Според мен темата е много интересна и полезна:))) във фейсбук групичката вече сме се организирали тайфата и ще ходим:)) добре си дошла и ти ако ти е удобно времето и мястото де:))) 

Жалко, аз точно по това време съм на лекар, а лекцията ще е интересна. После ще разказвате Simple Smile

Днес и аз се заех да пера. Пуснах първата пералня и така й се радвам Simple Smile На нас ни престои и преместване в ново жилище, така че ще пакетирам после дрешките в торбички, за да са готови за преместването.

# 332
Добър ден   bouquet
Аз да се отчета,че още сме дуо,даже нямах толкова контракции през нощта,както обикновено.
Сега гледам "детски конкурси за красота" по ТЛС...тия хора защо си тормозят така децата?! Началният замисъл може да е имал нещо забавно за децата,но това.... Нямам думи просто....

# 333
Здравейте момичета.
Вчера ходих в Джъмбо-има страхотни боденца с къс ръкав по 2.90 и 3.90.
Аз да питам сестра ми ми даде цял пакет памперси на пуфис 3-6 кг.Дали може да ми свършат работа за родилното или трябва да купувам от 2-5кг а тези да ги оставя за после?Не мисля че е кой знае каква разликата ама все пак... newsm78
А и също дали е добър вариант да простирам навън бебешките дрехи или трябва вътре на сушилник?

# 334
  • София
E Трикси има още време, някъде четох, че най добре бебчо да излиза след 38 седмица.
Аз уж се готвя и този път до термин да изкарам, но нещо много наближава и като изляза болничен на 13 юли в къщи ще минава бавно времето, надявам се с другите мами да се виждаме по-често.

# 335
evgeniq-l, аз мисля, че няма значение къде ще простреш дрешките.Нали после си минават през ютията.

# 336
О,аз не бързам изобщо...вкъщи е още прах и мазилка,ремонта не е приключил. Просто АГ ми каза,че около първи да я чакам,а то мина и замина...

# 337
Около първи ще е сигурно, ама август Mr. Green

# 338
 Hug Здравейте бъдещи Мами Simple Smile)) Август идва и емоциите стават все по силни  Heart Eyes С не търпение да видим дечицата си  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Споделете как се чувствате Simple Smile  Hug Blush Heart Eyes

# 339
 JoyНяма да се изненадам  Rolling Eyes Почти сигурна съм обаче,че в Плевенско ще има температурен рекорд в същия ден  Confused Тук или ще ме тресе зверски студ,или ще се мре от жега... Не успях да си харесам някое съгражданче....Което ме подсети за дома...не съм се прибирала в Асеновград от година  Cry така ми се иска да отида....да видя баща ми,приятелите,да се разходя из града....Но поне още три месеца няма шанс  Sad

# 340
За дрешките аз предпочитам да ги просвам на сушилника в пералното помещение, а не на двора или балкона. Все пак коли минават, прах и т.н. По-скоро няма да гладя, отколкото да стоят навън на прахоляка, но това е мое мнение разбира се. На Дани дрешките ги гладих до 6 мес., сега - живот и здраве мисля, че по-рано ще се откажа от гладенето.
Да - смята се, че след 38 г.с бебето е абсолютно доносено и готово за живот навън  Hug Общо взето планираното секцио се прави 1-2 седм. преди термина, което е точно от 38 г.с.
evgeniq-l може да станат ако бебето се роди над 3 кг. иначе има вероятност да пропускат. Можеш да занесеш  в болницата тези от 2-5 кг...пък тези на пуфис ги запази - така или иначе бебетата в началото си сменят номерацията на памперсите за 1-2 седмици. Бебето на сестра ми е вече на 2 мес. и са на 3-ка  Hug
Харесах си тази пералня - добри показатели и на добра цена. Някой има ли Аристон пералня да сподели мнение.
http://www.technomarket.bg/products/09121281/hotpoint-ariston-wmg-923b

# 341
Аз от вчера сутринта не се чувствам добре нещо и се притеснявам, че и днес нямам промяна.Снощи съм се будила на пресекулки пак по тази причина.Сякаш е кръвното, но като го измеря няма кой знае какви отклонения.Отпаднало ми е, гади ми се и нямам особен апетит, а и бебо сякаш не е толкова активен колкото беше...  Sad Да не споменавам и ужаса, през който минах вчера.Колабирах, а бях сама в къщи.То бяха едни шамари, излях си чаша вода върху лицето...Не успях да припадна, но бях много зле.
Някоя от вас имала ли е такива симптоми?

# 342
В края на бременността може да се появят симптоми, които наподобяват 3 месец. С първата бременност в 9 месец ми се гадеше, беше ми отпаднало и тн..., но колабиране чак, не

# 343
Било ми е леко отпаднало,но за час,не повече...звънни си питай АГ-то,след като не минава и не усещаш бебо както трябва.

# 344
Инстинкт, и аз в момента съм с някакво гадене - припомням си първите месеци Sick И ми е отпаднало, ама... за това обвинявам вчерашния натоварен ден.

Ремонта у дома кипи с пълна сила. Мъж ми сам го прави и вече не знае на кой свят се намира Crazy Има срок до 10-ти да е приключил. Дано!

Общи условия

Активация на акаунт