АВГУСТинката пере, подрежда и чака с трепет своята надежда! - 13

• 36 289
  • 735
  •   1
Отговори
# 375
  • пловдив
Ами аз си ги правих в писанец!!!Сега това второто ми го направиха в Торакс-там ходя на женска консултация  Simple SmileЩе видим-понеделник или вторник.Виждм че си от Пловдив и ти.Кога ти е термина,къде си решила да раждаш?

# 376
Ради
ето тук има една тема за токси в бгмама  където са обсъждали  от 2010 г  какво и къде се лекува  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=374104.60 .
Селена и те ползват Писанец, също и хронолаб са добри ( аз тях ползвах когато нямах възможност да ходя до Селена)
Термина ми е 8 август момиченце , в Селена ще раждам при д-р Минев ( нормално засега се очертава) , иначе досега се следях по ЗК  пак в Селена .
На 16-и съм на преглед да видим как се развиваме .
Ти къде си се ориенттирала да раждаш , ако искаш ела и в пловдивския форум .
И не се притеснявай изобщо.

# 377
  • Пловдив
Ради споко, изчакай си резултата. Той ще ти покаже дали имаш текуща инфекция, а и да имаш мисля, че токсоплазмозата е опасна в началото на бременността. А пък, ако нямаш, което е по-вероятно, си най-добре, завишения резултат ти показва антитела, които си остават до края на живота ти и те предпазват от токсоплазмозата и даже без притеснение може да си преберете котето.

Аз да се похваля от днес влизам в 9-ти месец Simple Smile, а също и си поръчахме пералнята, днес ще я докарат в къщи, та мисля като я инсталира мъжа да я пробвам и да кажа как и е сушилнята - http://www.technopolis.bg/b2c/details/682512/P11100102/Peralnya- … N-AQD970D-49-EU/B

# 378
  • пловдив
е неможе да не се притеснявам.....но определено съм спокойна-не изпадам в паника!!!А котето няма да го пребираме -ще имаме бебе и не ни се иска да се разхожда насам тамам из къщи!!!Къде е Пловдивския форум?

# 379
# 380
  • Пловдив
е неможе да не се притеснявам.....но определено съм спокойна-не изпадам в паника!!!А котето няма да го пребираме -ще имаме бебе и не ни се иска да се разхожда насам тамам из къщи!!!Къде е Пловдивския форум?

Аз пък нямам търпение да си прибера котето при нас. Е ще му спрем достъпа до детската и спалнята. Направо много ми е мъчно за котето Sad.

# 381
Да ,  Annaface   е написала форумите за пловдив. Аз иначе си следя първия който тя е дала, даже сега разбрах че има и други пловдивски теми за 2013, та сега ще ги разгледам . Мерси за инфото Анна  

# 382
  • пловдив
Записах се и там Grinning

# 383
Момичета,какво ви е мнението за шишетата на д-р Браун? Някой ползвал ли е?

# 384
Хайде и аз да се запиша в " новата" темичка, въпреки, че скоро ще е старата Simple Smile Вече сте стигнали на 26 страница, а аз чак сега я отварям Simple Smile

Хубав ден от мен, мамчета Simple Smile

# 385
  • Варна
Кони гледай да не се претовариш сега като си вкъщи за малко, пък щом се налага ще лежиш в болницата, няма как, а и малко остава, ей сега ще се изтълколят дните  и ще дойде 22-ри
Момичета, почерпете се, че днес станах леля за трети път - имам още една племеница

# 386
Марго, честито и тук!

Кони, малко остава и ще си гушкаш бебчето, всичко ще е наред!

UNynaeve, много е хубава пералната  и с голям капацитет, нали знаеш, че първото пускане трябва да е без дрехи на 90 градуса?

Ради, добре дошла и аз вярвам, че всичко ще е наред с изследванията, но как са могли да не те изследват още в началото, ти беше ли споделила с доктора, че имате коте?

# 387
За токсоплазмозата: може цял живот да си живяла с котки и пак да не си я карала,аз съм жив пример. Нямам и ден без котка в живота...прибирала съм всякакви "коферманчета" от улиците и резултатите ми са отрицателни Tired опасна е в първите три месеца,защото предизвиква аборт. В по-късни месеци е лечима с антибоитици. Симптомите са като при обикновена настинка плюс подуване на лимфмни възли,но много често протича безсимптомноза майката. Ако си си правила втора или трета ФМ и си новозаразена специалистът ще види паразитите на ехографа.Ако не са ти споменали нищо подобно,най-вероятно резултата ти се дължи на стара инфекция и си придобила имунитет.
Марго,честито! Повече деца-повечв слънца   bouquet
До сега сме обикаляли с ММ из строителните магазини и резултата е,че ми прилоша и съм с Бракстън-хикс отново. Повече няма да мърдам от вкъщи  Crossing Arms Лежане на дивана и той и свеки да хвърчат! Аз съм в стачка!

# 388
  • пловдив
Трикси искаш да кажеш,че ако беше от първите месеци до сега щеше да съм загубила бебчо ,така ли?И ако е след това вероятно бебчо не е заразен?

# 389
  • Пловдив
UNynaeve, много е хубава пералната  и с голям капацитет, нали знаеш, че първото пускане трябва да е без дрехи на 90 градуса?

Да, да, вече ми е трета пералня Simple Smile. Нямам търпение, ако трябва по нощите ще я пускам, но ще си направя сефтето днес Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт