АВГУСТинката пере, подрежда и чака с трепет своята надежда! - 13

• 36 256
  • 735
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Мисля, че видях многократни в аптека Ремедиум. Бяха опаковани единични бройки и не можах да ги разгледам, нито съм сигурна дали са пелени, или съм се объркала. Бяха като памперси, но памучни, а от вътре бяха като хавлиени, но не знам дали целите са така. За ок. 6 лв бройката.
И аз съм се замисляла за многократни пелени, но така и не се задълбочих в проучването.

# 436

Една мама беше питала за многократни пелени. Близка приятелка ползва такива и знам, че си ги е купила от естествени идеи. Детенце вече е на 1 год. и все още се ползват. Първоначалната инвестиция беше около 400лв., но дотам. Аз дълго време се чудех дали да не пробвам, но реших, че всички други дейности ще са ми достатъчни и че няма да ми е до пране всеки ден.

Лека и усмихната вечер Simple Smile

И при мен една колежка си купи. Бебчето е на 4 месеца и ги купиха някъде след първия месец и след едно изриване от памперси. Ползват си ги, но аз съм решила в началото да си започнем с памперс и да видя как ще се справям с времето като цяло и ще преценим с ММ дали да инвестираме в многократни пелени.

# 437
При нас бебето не беше планирано, даже аз бях убедена, че не съм бременна, дори след 14 дни закъснение отказвах да си направя тест, а казвах на мъжа ми, че след празниците ще отида на лекар, защото сигурно имам някаква болест.  Той беше много настоятелен първо да си направя тест и когато се появи и втората черта наистина не можех да повярвам, беше буквално като гръм от ясно небе за мен, а мъжът ми беше страшно щастлив. Аз плаках не знам дали от радост, дали от притеснение, дали от страх, в главата ми беше пълен хаос. Но всичко си е съдба така е трябвало да стане.

valian1, много вълнуващо е било при вас. Аз винаги съм искала второ, че и трето дете, но имаше много пречки, не че и сега ги няма, за това си казвам, че добре че случи неочаквано, защото иначе все щях да отлагам и да си минава времето.

# 438
  • пловдив
 sun sun sun sun sunДобро утро от мен.Тази нощ пак не съм спала-събудих се в 3 и  нещо за тоалетна и после едно въртене,едно чудо....Позаспала съм към 6 и преди малко станах!!!Даже не съм  усетила кога мъжът ми е излялъл за работа CryНеможе да се спи с тоя корем LaughingПри нас бебчо незнам какъв беше-при мен по скоро не плануван а при мъжа ми -явно плануван.По принцип не сме говорили за деца,защото бяхме заедно от скоро,но след едно не пазене и след моя въпрос какво правиш ми беше казано-каквото искам  Twisted Evil и след месец при гинеколога заради друг проблем разбрах че съм бременна!!!!Когато му съобщих аз бях много разтревожена,защото както казах заедно сме от скоро-сега края на месеца ще стане една година  Simple Smile,но той го при така все едно го е очаквал и думите му бяха -знаеш че не сме се пазили,особенно аз не съм те пазил и за него беше очаквано.Аз честно казано първата една седмица бях под напрежение и много объркана,изплашена....След като му споделих страховете си и чух от него неша ,които не бях чувала до този момент се успокоих и сега с нетърпение чакаме малкият бебок да се роди!!!!И не само ние!!!!

# 439
  • София
при нас беше планувано, но като че ли повече желано от мен и по малко от него. След като загубих миналата година бебето мислех, че няма да имам друга, а сега очаквам бебока в края на месеца, кога мина това време. Ние сме заедно от 4 години и трудно стигнах ме до тук, първо той имаше здравословни проблеми после изчаках ме малко и сега вече чакаме нашето дете за него второ за мен първо, мен много ме е страх, че той няма да обича нашето момченце така както обича дъщеря си от първият си брак newsm78

# 440
Добро утро момичета.
Аз два дена само по банкети ходя с ММ и не остава време да се запиша.В сряда ще ходим на видеозон да видим беба.
За кг-дотук съм +15 но вчера се теглих при майка ми и кантара показа - 3кг.Нормално ли е да свалям или кантара греши.
За бебка-тя е дълго чакана.След 3 годишни опити и много нерви,ходения по доктори и една камара пари,чудото стана.И двамата с ММ не бяхме изненадани когато видяхме положителния тест,защото тя си е направена по график  luvbed
Да ви питам нещо-ако някоя мама знае да помогне-когато майка ми е прала на беба пелените и възглавничките при простирането е останало ръжда от простира.Как да я махна от нещата с препарат ли, нз какво да правя  newsm78

# 441
  • В една слънчева къща...
Миленка, това наскоро го четох тук във форума, но не съм го пробвала лично и нямам представа дали ще е ефикасно:
"И някой питаше за петна от ръжда - лимонов сок в/у петното и на слънце да изсъхне. Изпитано ги отстранява. Вероятно с цветните дрехи първо трябва да се пробва от вътрешната страна някъде, където няма да се вижда."
Ако искаш направо прочети тук /натисни Ctrl+F и напиши ръжда, така с Enter търсачката ще ти покаже всички мнения, в които е споменато/

# 442
  • София
За ръжда майка ми поставя лимонтозо и го залива с вряла вода разтъркваш малко и падаако не падне от първият път след като изсъхне на слънце непременно пак повтаряш процедурат внимавай ако е цветна дрехата

# 443
  • София
Миленка ето още;
Премахване на петна от ръжда

Предварително е добре да тествате почистването върху сектор от тъканта, който не се вижда, за да намалите рисковете от повреждане на аксесоарите и текстила.
1) Петната от ръжда са много упорити, затова трябва да се третират възможно най-бързо с лимонов сок и да се поставят върху пара. Старите петна се накисват в горещ лимонов сок.
2) Петната от ръжда върху памучни тъкани се третират със силен разтвор на лимонтозу, а копринените материи могат да се напоят с неразреден ябълков оцет.
3) Накиснете в разтвор на течен препарат за пране и изперете.

# 444
  • СОФИЯ
добро утро и от мен,помня че го бяхте коментирали и преди,вие как сте с пулса??кръвното ми е ок но пулса ми е доста учестен около 100 .при вас как е

# 445
Good morning,girls! Wink
За пулса мисля че беше нормално да е учестен заради голямото количество кръв,което циркулира. Но поне този проблем не съм имала и не съм се зачитала Confused
Аз отивам на преглед да шашна моето АГ,че не и са верни предсказанията нещо и съм още жена и половина  Mr. Green После ще мина да се отчета.
Лек ден на всички   bouquet

# 446
  • София
момичета, днес отивам да си взема 45 дневния  Heart Eyes каква беше обаче изненадата ми, когато попитах за д-р константин ташков в тина киркова, и ми казаха "ами той отдавна не работи тук!"  Shocked успях да разбера, че е в надевда. някой знае ли повече подробности? злати, май ти щеше да раждаш там (ако помня вярно)? Какви пари ще е всичкото удоволствие?
кони, аз имам наблюдения за бащи във втори бракове, и искам да ти кажа, че основните неща са две: 1. емоцията може би е по-слаба, но бащинското чувство е по-силно, може би заради мъдростта и 2. любовта на мъжа минава през жената - ако те обича, ще обича и детето ти! под второто се разписвам с две ръце  Peace

# 447
marisha7 - да, Ташков е в Надежда - скоро лежах там и той мина 2 пъти на визитация. Раждането там, ако си осигурена е 1450лв, ако не си - 1750лв. Това включва всичко - престой, изследвания, храна, упойка, присъствие на таткото и тн. Ако държиш д-р Ташков да те изражда, трябва да говориш лично с него дали ще поеме ангажимент към теб.

# 448

Аз отивам на преглед да шашна моето АГ,че не и са верни предсказанията нещо и съм още жена и половина  Mr. Green После ще мина да се отчета.
Лек ден на всички   bouquet

И аз ще ходя неска и ще се опитам да го шашна моя док с обърнато бебе ама надали според усещанията ми.. Simple Smile

Хубава седмица на всички Simple Smile

# 449
Добро утро на всички  Hug

И нашето бебче е желано, но не толко планувано - в смисъл, че дойде веднага, а ние си мислехме,че ще имаме време да свикнем с мисълта.  Sunglasses
Мина доста бързо времето от декември вече финалната права. Аз нямам търпение да се запозная вече с моя мъник. Ама да не бърза, че още не сме абсолютно готови. Има още малко неща да се правят по апартамента. той ММ не е от най-бързите, а като се опитвам да го юркам и само се изнервя и се караме. Та съм оставила да се оправя и се надявам всичко да е готово навреме. А ако не е готово, нали си имам легълце (още разглобено  Laughing ) къде да го сложа да спи и дрешки да го облека. Blush

Оххх а за тия покупки края не мога да му хвана. Тъкмо си мисля, че общо взето всичко си имам и излизат нови и нови неща..

Прекрасен ден да всички пожелавам.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт