АВГУСТинката пере, подрежда и чака с трепет своята надежда! - 13

• 36 257
  • 735
  •   1
Отговори
# 420
При нас детето беше желано,но не и планувано. Просто спряхме да се пазим и така... Въпреки,че исках да се случи,когато видях положителния тест бях  Shocked #Crazyот устата ми се изплъзна не много културен израз Blushно след минута се съвзех Joy От тогава ръцете ми са залепени за корема  Heart Eyes
След първоначалната всеобща еуфория всичко си продължи по старо му,даже малко се цупех,че само аз обръщам нужното внимание на събитието  Rolling EyesНямах никакви неразположения,с още плоско коремче,всички промени забележими само за мен,нормално да не ми обръщат внимание хората,но иди обяснявай на хормоните  Whistling С нарастването на корема започна да нараства и вниманието на околните,само ММ се държеше неориентирано,тук доста са се смяли на някои негови "включвания" и проблясъци  hahaha После,като разбрахме пола беше лека криза,че той съобщаваше новината с ентусиазма на говорител в бинго,за което леко го сръфах и се коригира  Twisted EvilСега се е постегнал нещо,все гледа да ми пипа корема,говори и как ще се приспиват и колко я обича,абе влиза в час  Laughing другата година по това време усещам,че ще е принцесата на тати,а мен ще ме отсвирят в девета глуха   Laughing
Килограми-25 отгоре,прежалих се вече... Tired то няма и за кога да се вайкам....Сигурна съм,че ще ги смъкна,но все пак се надявах да са по-малко.

# 421

lilly_aldrin благодаря за отговора ! Аз се чудя има ли смисъл да пия протеини,албумина ми е 34 (при норма от 35-53 ) ! А хемоглобина ми е доста висок,на фона на всичко ,което чета тук - 130  newsm78 Каква ли е причината  при някои да е много нисък ,а при други висок ?!?

Ох, Тони, много извинявай, че чак сега ти отговарям, но тези дни имахме всеки ден гости и днес пак ще имаме и направо се претоварих с чистене, готвене, шетане и тем подобни.. Sad

За протеина, какво да ти кажа, уж било нормално да ни е по-нисък последните месеци на бременните, но моята доки се презастрахова, затова ми го изписва, тя по принцип ме тъпче с хиляда хапове и добавки, но аз не виждам да има много ефект от протеина, и моята кумица го пи като беше бременна с близнаците, но нямаше никакъв ефект..  Confused Аз почвам да се чудя дали да не си ги спра, че много са ми гадни  Grinning Но така или иначе, малко остава още, така че не се притеснявай, а и твоя щом е на долна граница не е толкова нисък, няма страшно  Wink Peace

# 422
Instinct можеш ли да видиш дали мери коректно термометъра и ако да, да споделиш кой си взела. Че съм в голяма чуденка специално за това.

# 423
Трикси,тъкмо си мислих за тебе дали още сте 2 в 1.Май ще си откараш до термин. Simple Smile Чудя се как така бебето ви е непланирано? Rolling EyesАми щом сте спрели да се пазите,значи сте го планирали.
Ради,на колко години е твоят мъж?Интересно ми е какво значи според теб "на възраст".А иначе хубаво е да можеш да разчиташ на някоя баба в първите дни.Помисли хубаво ,има достатъчно време после да се справяте сами.

# 424
  • пловдив
valian1-написала съм според НЕГО,не според мен.Иначе е на 40 ,разликата ни е 10 години но той си говори така-че даже ме загрозявал с побелелите си коси  LaughingНеговите набори имат голями деца и даже понякога се шегува че ако ако се е бил оженил на 20 сега и внуци можело да има Mr. Green!Исках да каже предвид възрастта му и това че е един на мам и тате-вълнението е голямо а бебето много очаквано!!!!Момичета как се чувствате вие? Аз в последно време се чувствам много отпаднала-сутрин ми е едно гадно все едно съм въвъ втория месец !Даже не ми се готви защото от миризмата ми става гадно.Много ми е отпаднало,уморено все едно.....Абе дискомфортно ми е...При вас как е и това нормално ли е?

# 425
Instinct можеш ли да видиш дали мери коректно термометъра и ако да, да споделиш кой си взела. Че съм в голяма чуденка специално за това.

Това, с което можех да го сравня е друг електронен термометър, който имам.Разликата, която ми дава е +0.2 единици в повече на новият.Мисля, че е долу горе нормално и по-точният е новият, защото реагира буквално за секунди на температурата, докато другият е по-муден и не успява да се справи с последните 1-2 единици (пък е и швейцарски  Mr. Green ).Резултата от измерванията и за двата беше идентичен и под мишницата ми, и под езика.Аз лично съм много доволна.Термометърът е с мек накрайник.Пише, че е с позлатен връх, което може би допринася за бързото измерване.Ето линк за информация към него:  Grinning

http://www.marvi.bg/microlife-mt-200-elektronen-termometar-10-sekunden-4750.html

# 426
 radi1982 стискам палци да се обърне бебчо, моето още е седалищно Sad(

килограми +14 до сега, в интерес на истината в 7ми и 8ми месец най-много качих, утре съм на преглед да видим дали малкия се е обърнал, но по моето усещане не е ... та вървим към секцио. Sad(

Дали се вълнуваме... нашето бебе беше абсолютно непланувано.. всички много се радват и искат да купуват разни неща (говоря за нашите и за родителите на ММ) а пък ММ е толкова заровен в този ремонт, че не сме си лягали заедно от 1 месец Sad вчера спахме 2мата и много ми се радва на тумбачето.. Аз гледам да не го мисля много много, защото ще започна да се панирам...

# 427
Хехе, Трикси, не мога да повярвам, че си качила 25 кг - не ти личат, ама изобщо.
Аз първия път качих 23 Embarassed, сега съм +14, а бях си поставила за цел не повече от 12, но не ми се получава.

Яна Добрияна не е писала скоро, Яна,  надявам се, че Ивайла с всеки изминал ден е по-добре Praynig

Последна редакция: нд, 07 юли 2013, 16:19 от Графиня фон Вайсвурст

# 428

Това, с което можех да го сравня е друг електронен термометър, който имам.Разликата, която ми дава е +0.2 единици в повече на новият.Мисля, че е долу горе нормално и по-точният е новият, защото реагира буквално за секунди на температурата, докато другият е по-муден и не успява да се справи с последните 1-2 единици (пък е и швейцарски  Mr. Green ).Резултата от измерванията и за двата беше идентичен и под мишницата ми, и под езика.Аз лично съм много доволна.Термометърът е с мек накрайник.Пише, че е с позлатен връх, което може би допринася за бързото измерване.Ето линк за информация към него:  Grinning

http://www.marvi.bg/microlife-mt-200-elektronen-termometar-10-sekunden-4750.html

И нашият е такъв, той е отпреди да забременея и си спомням, че аптекарят го препоръча, защото аз от електронни хал хабер си нямам.

# 429
  • СОФИЯ
и ние вчера това коментирахме,хем вече нямам търпение да родя,хем адски много ме плаши всичко ,самото раждане,след това как ще се справяме.....много ме е страх понякога.за кг аз спрях да се меря преди два месеца Laughingиначе и ние вече сме готови и сега чакаме само бебето като реши да се появи

# 430
Valian1,в смисъл,че не сме "работили усърдно" по въпроса   Blush Даже месеца,в който сме направили бебка сме се отчели само два пъти Rolling Eyes Бяхме оставили нещата просто да се случват и не очаквах да стане само след половин година. А и може да е от това,че доста ме облъчваха с истории за трудно забременяване(с ММ сме заедно от 5години и родите напираха за наследник,та бяха решили,че имаме проблем Tiredа на нас просто не ни беше до дете тогава).
Графиньо,повярвай ми,личат си... Все едно някой ми е пъхнал помпа в устата и ме е надул като по детските филмчета  Mr. Green Mr. Green Mr. Green На снимка в профил изпъква корема и положението е поносимо,но в анфас вече работата става дебела  Joy
Янче,драсни някой ред,каквото и да е....
Скарлет,и ти ако четеш,пиши да не те мислим...

# 431
Е,Трикси,явно когато е трябвало сте работили усърдно и резултата е налице. Simple Smile
Ради, и моят мъж е на 40,но на нас ни е второ дете.В службата един "умник" му беше казал,че е възрастен да става баща. Но какво значение има,нали няма той да го ражда /де да можеше Laughing/. Роднините се вълнуват,защото и нашето е много чакано.Аз много дълго се колебах,все отлагах по много причини,дори в един момент се бях отказала от идеята да имаме второ дете. И най-накрая,когато се навих никой не знаеше,че работим по въпроса. Затова ,когато им съобщихме ,изненадата и радостта беше голяма.Бяхме се събрали на Бъдни вечер ,подарихме една картичка на свекървата и я накарахме да я прочете пред всички. В стихотворна форма бях  написала,че ще има нов член в семейството през следващата година. Grinning  Баткото само дето не скочи през прозореца от радост.В първите месеци,когато още не ми личеше ,все ме питаше дали съм сигурна,че съм бременна. Laughing А сега по сто пъти на ден ми целува корема,говори на бебето по име и само пита как ще издържи до август.

# 432
  • СОФИЯ
Привет мамчета,
Виждам че всички сте се отчели тия дни. Трикси,спокойно аз вървя по твоите стъпки и до момента съм +15кг. От миналата неделя до тази съм качила 2кг, въпреки че почти нищо не ям.И със сигурност ще мина твоите 25кг. SadНаправо се отчайвам. Ако не отслабна бързо после трябва да си купувам дрехи за есента.
Нашето бебче е планирано,защото е ин витро,но е и непланирано,защото не очаквахме да стане от първия път.  Ние още не сме купили доста от нещата,които са необходими,не съм прала нищо,нямаме количка,кошарка и дори ваничка.
Единствено направихме миналия месец ремонт и сега се наслаждаваме на обстановката.
Иначе нямам отоци по краката,спя си много добре през нощта,нямам киселини и се събуждам чак към 9-10ч. сутринта. Simple Smile

# 433
 Hug Аз знам на коя дата забременях  Heart Eyes Само 1 път не сме се пазили на 19 ноември Embarassed не ни беше до пазене, след това продължихме да се пазим с мисълта, че ще идваме в Германия да работим и двамата, но теста имаше 2 чертички, много се зарадвахме, но знаехме че ще ни е трудно тук, но от друга страна ако нямаше бебче 100 пъти да сме се върнали и да продължим в същия дух, квартира, заеми и т.н. Съдбата си знае работата, много се радваме че ще си имаме дете, не е планувано, но е заченато с много любов от 1 път Laughing

# 434
Здравейте и от мен Simple Smile

При нас бебка беше желана, но не чак дотам планирана. ММ е супер притеснителен и се опитва да предвиди всичко, държеше се бая неадекватно до момента, до който не видя Бебка на първата фетална морфология. Сега непрекъснато ми гледа и държи корема и като ритне се вълнува много. По ентусиазиран е от мен е да купим всичко - рови се в нета и чете всички възможни списъци, които са публикувани за бебета.

Една мама беше питала за многократни пелени. Близка приятелка ползва такива и знам, че си ги е купила от естествени идеи. Детенце вече е на 1 год. и все още се ползват. Първоначалната инвестиция беше около 400лв., но дотам. Аз дълго време се чудех дали да не пробвам, но реших, че всички други дейности ще са ми достатъчни и че няма да ми е до пране всеки ден.

Лека и усмихната вечер Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт