АВГУСТинката пере, подрежда и чака с трепет своята надежда! - 13

• 36 236
  • 735
  •   1
Отговори
# 495
Честито на мама Валентина-дано всичко мине добре и скоро да се приберете с малкия мъж вкъщи.
Аз да благодаря на момичетата за инфото за ръждата излезе без проблем и си отдъхнах.Благодаря ви мами   bouquet

# 496
valentin@ честита рожба ! Надявам се бързо да укрепва, да наддава и да се гушкате, стискам палци.. Както и на Ивайла, момичета разписвайте се по-често !  Praynig

Днеска бях при док, бебока още не се е обърнал, 2850 го изтегли,според док шанса вече е многооо многоо малък(и като кажа така всички около мен почват да ми разправят как некфи техни приятелки им се обърнало в последния момент бла бла писна ми) вече почвам да се навивам за секцио.. док иска да го вадим на 18-19(демек другата седмица) аз казах, че искам след 23ти. Ако има поне малко шанс да се обърне да действа до тогава... за 1 седмица съм качила 2кг  Embarassed  Cry ударих +16 вече не мога да се търпя и още поне 2 седмици.. УЖАС ! да уточня - краката на бебето не са при главата, а са ниско долу и ако тръгне така да се ражда, най-вероятно ще тръгне с крак навънка, а не с дупе ( затова док иска секцио) знам че и на него му е по-лесно ама не се съгласих с неговите дати.. та да видим другата седмица к'во ще измислим..

# 497
Адашке спокойно-вярвай на док.Дано наистина да изчака още две седмици,тъй като тогава ще си в 38 г.с. и тогава ако бебо не се е обърнал да минавате на вариант секцио.Дано всичко мине нормално стискам ти палци   Hug

# 498
Валентина, честит ти малък мъж. Да ти е жив и здрав и много бързо да наддаде достатъчно за да се приберете в къщи.

# 499
valentin@ жив и здрава да малкия Светлин. Да трупа грамчета и килограмчета със скоростта на Светлината и да е скоро в прегръдките ви  Peace

Яна пиши по-честичко. Всички ви мислим как сте, и се молим за Великанка  Hug

И при нас беше планирано бебче -  за преди две години, когато каката щеше да бъде първи клас, но тогава не стана. Сега есента подновихме опитите и този път от раз - и сега на есен с песен ще сме с първолак (малката) и бебче  Peace
Не сме се родили още но вечер си говорим, че след 7г, децата ще ги тресе пубертета здравата и ще ни отсвирят, след 9г някъде ще са по университетите, а бебчето ще е първолаче и самичко. Та може тогава да му измислим нещо за компания, пък и да хванем последния влак в къщи да ни мирише на бебче и да звънти детски смях Rolling Eyes Rolling Eyes

# 500
  • Варна
Валентина честит син! Да ви е жив и здрав и да качва грамчета, че да може да си се приберете скоро вкъщи.

# 501
  • София
ANNAFACE, адмирации за готовността да си имате още едно дете   bouquet

Като ви четях как разсъждавате, че 40-годишните са вече на възраст..... само се подсмихвах. Ми аз скоро ставам на 43, таткото е с 5 години по-голям..... но ние 7 години го чакахме това бебче, доста усилия положихме за да се случи, съвместно с лекарите..... Та сега както мои съученички имат абитуриентки и студентки, така аз ще бъда млада майка  Mr. Green Но това ни най-малко не ме притеснява. Само  живи и здрави да сме.

Кони, и аз мисля, че като се роди бебето, всичко ще си дойде на мястото. Не го мисли и не се притеснявай  Hug

И още нещо да попитам - като изперете и изгладите бебешките неща, в найлонови пликове ли ги слагате? Мислих и някаква хартия да купувам, да постилам в чекмеджетата на скрина..... Споделете вие как ги прибирате моля.

# 502
Валентина,браво на теб и на малкия! Много хубаво име сте избрали  Heart Eyes и двете с Яна си ви искаме и в Родени,нищо,че сте поизбързали пак сте Августинки  Hug

# 503
  • София
Благодаря Ви момичета за милите думи дано това което казвате се случи, но божа работа. Много много Ви благодаря

# 504
ANNAFACE,

И още нещо да попитам - като изперете и изгладите бебешките неща, в найлонови пликове ли ги слагате? Мислих и някаква хартия да купувам, да постилам в чекмеджетата на скрина..... Споделете вие как ги прибирате моля.

Аз лично постелих обикновени бархетни пелени в скринчето и отгоре дрешките. Не мисля да ги и завивам с нещо. То няма да го отваряме повече до раждането, така че смятам, че стига толкова Simple Smile

valentin@, Да ти е живо и здраво момченцето и бързичко да се приберете в къщи и да мус е радвате. Стискам палци

Яна, Великанка е борбена и ще стане такава и като порасне Simple Smile Стискам палци и на вас скоро да си я приберете у дома Simple Smile

# 505
Zazzy,това с възрастта е много относително. Забавлявам се,когато чуя коментари колко сме "възрастни" . Една млада майка/23г/ се изказа по повод моята бременност-"на твоята възраст/34г/ трябва....."Почувствах се като бабичка пред пенсия. Joy Добре че не съм тънкообидна  На всеки ,когато му е късмета. Много се радвам,че при вас ,след толкова чакане чудото се е случило и скоро ще гушкате бебчо. Hug
А относно дрешките-просто си измих шкафовете /не че са мръсни/ и си наредих дрехите.Нищо не съм постилала ,нито пък ще ги завивам.Не мисля,че като са прибрани нещо ще се замърсят.

# 506
момичета много Ви благодаря и много Ви обичам.страхотна подкрепа ми давате.дано Ви се връща стократно.  bouquet

# 507
valentin@ Честито и от мен 
Яна, valentin@ надявам се дя укрепнат бебоците възможно най -бързо и всичките тези мъки да са спомен замъглен от щастието да сте си с рожбите у дома и да им се радвате  и да се гушкате и опознавате. 

# 508
  • София
Valentin@ честит син, да трупа бързо грамчета и скоро да се приберете всички щастливи вкъщи
Яна, борбена е малката душичка, ще бъде силна жена  Hug
Зази, аз още не съм започнала прането сега, с предишната бременнсот започнах да пера и гладя като влезнах в 9-ти месец, прибрах всичко в пликове, скрина и гардероба бях дезинфекцирала със спирт, не съм постила нищо в тях.

Последна редакция: пн, 08 юли 2013, 23:26 от Krisita

# 509
Честито бебче на мама Валентина и бързо  да растете та да се приберете  с бебчето!! мама  Яна и за теб се отнася същото   Naughty
Вие сте много борбени майки, както и бебчетата ви  ! 

Лека вечер .

Общи условия

Активация на акаунт