АВГУСТинката пере, подрежда и чака с трепет своята надежда! - 13

• 36 238
  • 735
  •   1
Отговори
# 480
Честит син, Валентин@, да ви е жив и здрав, силно вярвам, че и той и Ивайла  ще преборят трудностите, колко големичък се роди?
Много добре сте решили да се роди бебко в София.  Кураж и на теб и на мама Яна. Ще си гушкате слънчицата през август Hug

# 481
  • София
Валентина, честит ти син, дано бързо наддава и всичко да е наред!   bouquet

Яна, кураж, миличка, ще се справи бебка  Hug

И моят пулс е учестен, около 92-94, на моменти може и повече да е, защото и кръвното понякога ми пада от жегата.

Хрисито, аз не разбрах, ти цветна бременност ли си карала в началото?

Само в началото. Месец Декември имах цикъл, след това Януари и Февруари не, но за мен не беше нещо необичайно поради заболяването, което имам. Нямах и никакви симптоми на бременност, та не се бях усъмнила докато явно от емоции, напрежение и преумора не ми стана зле на 2 пъти - беше ми лошо и ми се повръщаше, та реших все пак да си направя тест, като определено очаквах да е отрицателен.

Благодаря за информацията за прането и стерилизирането. Не съм копувала стерилизатор, тъй като се надявам да кърмя и мисля, че няма да използвам толкова шишета, за да се налага постоянно стерилизиране и това в тенджерата ще свърши работа.

Валентина честито, да ви е жив и здрав малкия момък и бързо да си го приберете вкъщи!

# 482
Честито на мама valentin@ !Да ти е жив и здрав малкия юнак!Кураж,стискам палци,всичко ще е наред!  Hug

# 483
Честито на мама valentin@ !Да ти е жив и здрав малкия юнак!

# 484
Мама  valentin@, наистина много смело решение за пътуване. Стискам палци всичко да е наред и скоро да се приберете с малкия юнак!
Янче, кураж! Много хора изпращаме положителна енергия на Ивайла, че е борец, си личи отсега!

# 485
  • София
Честито на мама Валентина – нека малкия Светлин бързо наваксва с грамчетата и скоро да се приберете в къщи! Ужасно е да чакаш новини за бебчето и да можеш да го видиш само за малко, Леа беше в кувьоз 4 дни и преди да ми я дадат й правиха кръвопреливане. А в МД София са най-добрите, пресен пример са близначките на брат ми, които се родиха в 29 г.с. 800 и 900 гр. сега на 10 юли стават на 1 годинка от раждането, с термин  1 октомври. Повече от 2 месеца бяха в болницата и ходеха да им носят кърма и като ги изписаха ми изглеждаха толкова мънички, но слава богу благодарение на грижите нямат никакви последици от преждевременното раждане и сега са едни сладуранки.

# 486
  • София
Честито на мама Валентин, кураж мила, бебето ще се оправи и аз съм на мнението че в Майчин Дом София са най-големите специалисти затова съм решила там да раждам, аз имам съпътстващи заболявания и там е най- добре, а и плюс това всички ако имат проблеми с бебетата ги пращат там в неонатологията все пак тя е най-добрата в България.
Относно това, че смятам, че таткото няма да се радва толкова изхождам от поведението му до сега, но ще видим като се роди малкият, ние просто имаме много сложни за  обяснение взаимоотношения, аз съм отдадена изцяло в нашата връзка, но отсреща не са точно така нещата. редовно защитава бившата си жена и т.н. не ми се говори.
Днеска бях на последната консултация преди секциото, всичко е наред вървим малко по големи, не съм напълняла и така ще влизам да раждам с нула килограма отгоре. Бебето в момента е 3100гр по видеозон, термина ми се е изменил и сега излиза 30.07,2013г, но това не ме вълнува особено нали ще ми правят секциото на 22,07,2013г. та така другата седмица на 18,07,2013г. влизам в болницата, вече ме е страх

# 487
valentin@, да ти е честити малкото юначе! Стискам палчета всичко с вас да се нормализира бързо и да се гушкате във вкъщи!

Янче, имате моите палчета и за вас с малката Ивайла! Гуш и дано всичко вече се оправя!

# 488
  • пловдив
Здравейте момичета!Това са ми резултатите от токсоплазмозата-
   Токсоплазмоза :
    Токсоплазмоза IgG - ECLIA : 196,0  IU/ml ( < 30- Отр. ; 30-35  - Сива зона ; > 35 - Пол.)
Токсоплазмоза IgM - ECLIA : 6,7  NTU ( < 0-9- Отр. ; 9-11 - Сива зона ; > 11 - Пол.) Понеже съм на лекар чак в сряда-някой да казва-да спирам ли да се притеснявам?Всичко наред ли е?

# 489
Благодаря за подкрепата и добрите думи!  newsm10

# 490
Ради, спри да се притесняваш. Сблъсквала си се в миналото с Токсоплазмозата. Текуща инфекция няма Grinning

# 491
Мама Валентина,пожелавам ти бързо укрепване на малкия Светлин и скоро да си бъде в къщи.За страховете и притесненията е ясно ,че са огромни.Дори не мога да си представя какво напрежение е ....Дано бързо да минава тази неизвестност и съвсем скоро всичко да е само един лош спомен. Hug
Янчето си знае-молим се за малката Ивайла.Всеки ден я мисля,но ми е неудобно постоянно да питам.Знам,че когато има добри новини ,ще ни каже. Hug
Кони,наистина взаимоотношенията са много сложни,когато има предишен брак и деца.Но надявам се с времето да намерите златната среда.А ти за бившата гледай много да не се вързваш.Щом тя е бивша,а ти настояща,значи ти си жената на сърцето му.Доколкото е възможно се опитай да я игнорираш и да не присъства във вашите разговори. Hug

# 492
  • София
Валентинка, много добре сте решили като сте отишли в Майчин дом! Да ти е живо и здраво момченцето, бързо да качва грамчета и да си го вземете скоро скоро вкъщи! Колко килограма беше като го роди?

# 493
  • СОФИЯ
Кони,напълно съм съгласно с valian1. Няма от какво да се притесняваш,сигурна съм че като се роди бебо ще сте много щастливи. Сега не мисли за бившата,а само и единствено за вас с бебо, да се роди живо и здраво и двамата да сте добре след 18 -ти.  Simple Smile

# 494
Валентина, не се тревжи, Светли ще нададе грамове и скоро ще освети дома ви.
Бебе Ивайла е призната от сега за мъжка мадама, много бобрена и скоро ще се гушиитя при мамаи тати.
Прегръдки и позитивни мисли.

Общи условия

Активация на акаунт