АВГУСТинката пере, подрежда и чака с трепет своята надежда! - 13

• 36 208
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
Милена, Скарлет и моят юнак е в такава позиция, направо като ми удари някоя главичка ми спира дишането, а и често имам чувството, че ще си покаже крачето отдолу  Wink При мен секциото си е гарантирано и без това, така че предпочитам да не се обръща в тези късни седмици, защото предполагам усещането няма да е приятно.
Определено няма да е приятно ако се завърти  Grinning и аз така имам чувството някой път, че ще си покаже кракът отдолу, а ми е много миличко като му изпъкне главичката горе и си я галя и си му говоря. Simple Smile Аз обаче въпреки всичко тайничко се надявам някак си да се завърти и да се роди нормално, но май в Понеделник ще определяме дата.. Важното е да сме живи и здрави Wink

# 586
леле че хубави заглавия ....не мога да гласувам,обърквам се

Днес във Вита беше много интересно,аз бях с каката и когато един татко попита за присъствието на татковците по време на раждане,моята мома попита "А деца могат ли да присъстват?",и тя искала  Joy .Списъка е доста скромен,имам да купя само едникратни гащи (и то по желание) и комплекта за изписване.Доволна съм,видяхме и някое друго бебе е много са сладки  smile3504

# 587
Момичета, да ви се оплача. Днес бях на преглед и запис на тонове. Всичко беше наред на записите, докато изведнъж на екографа лекарката ми вика - ние с теб назад ли вървяхме? И аз викам, не всичко е било точно до сега. Като извади размерите на бебето от предния път преди две седмици и сега и се оказа, че са еднакви. Каза ми да не се притеснявам, другата седмица в сряда пак ще ги видим, но може да се е разместила и нещо да мери другаде и за това да е така.
Вече се успокоих и съм по-добре, вярвам че всичко ще е наред и другия път ще сме порастнали.

# 588
Vessi122, ти във Вита ли ще раждаш? Казаха ли какво да си носим за нас и бебето? Мами,които са раждали там са ми казвали,че почти нищо не са си носили, а нощници и чехли даже задължително там давали. А като си попитах доки (там ме следят), тя каза всичко да си нося и нямало нужда да се записвам за отворени врати. Чудя се де,може да помоля да ми кажат някои основни неща като ида на тонове следв. седмица.  newsm78

# 589
Добро утро! Ние сме си в комплект  Wink
Вчера получих заповед да не раждам преди дванадесет часа днес,че са ми пуснали служба за леко раждане  Laughing дане отиде артък службата JoyИ аз вече лееекинко полудявам,но и околните не ми отстъпват  hahaha

# 590
Добро утро! Ние сме си в комплект  Wink
Вчера получих заповед да не раждам преди дванадесет часа днес,че са ми пуснали служба за леко раждане  Laughing дане отиде артък службата JoyИ аз вече лееекинко полудявам,но и околните не ми отстъпват  hahaha

Трикси, тъкмо ми беше станала съмнителна, понеже не беше писала Simple Smile

Мами, на вас казаха ли ви да спирате хапчетата, които пиете, влизайки в 9 месец? На мен ми спомена докторката нещо такова за желязото, понеже по време на раждане се получавали кръвоизливи, но сега си чакам резултатите от лабораторията и предполагам, ще ми каже дали да го спирам и кога.

# 591
И аз знам,че девети месец не е препоръчително да се пие желязо. Моята дружка лежа в началото на девети в болница,защото хемоглобина и беше 98 и от там и казаха,че имала анемия,но не можели да и изпишат лечение в девети. Сега вече я лекуват.
Аз си пия витамините само,не знам да ги спирам ли newsm78

# 592
 А на мен вчера ми казаха да продължавам да пия желязо. Странна работа newsm78  Всеки доктор със собствено мнение...

# 593
Привет и от мен Wink

Аз май ще се разболявам ooooh! Миналата седмица детето пипна някакъв вирус, след нея баща ѝ, аз май няма да остана по-назад Whistling

Vi_ta, това за желязото не го знаех, но и без това другата седмца съм на консултация, ще питам и моята лекарка, с удоволствие ще го спра.

Трикси, закъде си се разбързала да раждаш, я си стой тука, имаш още време до края на юли Wink

Веси, моята щерка, ако я питам и тя ще иска да присъства (за разлика от баща си), обаче само си представям, каквато ми е дива, сигурно ще ни изгонят от болницата hahaha

# 594
  • пловдив
А какви тонове ви слушат?На мен не са.Какво показват те и кога се слушат? newsm78

# 595
А какви тонове ви слушат?На мен не са.Какво показват те и кога се слушат? newsm78
На мен не ми ги записват. Само ми ги пуска на ехографа (което няма нищо общо със запис на тонове) Всеки доктор е различен, на някой започват от 34-35г.с да се записват, на други като влязат в 9тия месец, на трети като мен не им записват изобщо. Попитай си наблюдаващия лекар. Показват тоновете на бебето и дали имаш контракции (следи се да не падат тонове - това вече накрая)

# 596
За желязото аз знам, че не трябва да се пие по време на кървене. Тогава наистина стават още по-големи кръвоизливи. Тоест след раждането и по време на цикъл примерно когато се кърви, никакво желязо. Но по време на раждане се губи много кръв. Не е логично човек с анемия преди това да не пие нищо. След като загуби още кръв, то какво ще се случи?! И аз ще питам днес док, но това си го знам отдавна Simple Smile Ще споделя и аз какво са ми казали...

Аз днес съм точно на запис на тонове. До сега само са ги чували за малко. По време на записа се отчитат и контракции ако има. Така следят и разбират дали всичко е наред с бебчето и дали раждането наближава...

# 597
Здравейте и от мен.
Аз вече съм готова с всичко.Дрешките на бебка са изпрани и изгладени.Чантата за болницата е стегната.Остава да си седя и да си чакам.То е раничко още да раждам де ама аз да съм си спокойна.Аз да питам понеже чантата ми за болницата си е цял сак дали да не оставя накои неща да ми ги донесат после или не е проблем?Все си мисля че като вляза с тоя сак ще ме гледат  Shocked

# 598
Аз ще оставя някои неща (помпа за кърма напр.) да ми донесат след раждането.
Като ви чета, как всичко сте приготвили и накупили си мисля, че съм голям темерут, аз съм още до под кривата круша. И още не съм се стреснала Mr. Green

# 599
Здравейте и от мен.
Аз вече съм готова с всичко.Дрешките на бебка са изпрани и изгладени.Чантата за болницата е стегната.Остава да си седя и да си чакам.То е раничко още да раждам де ама аз да съм си спокойна.Аз да питам понеже чантата ми за болницата си е цял сак дали да не оставя накои неща да ми ги донесат после или не е проблем?Все си мисля че като вляза с тоя сак ще ме гледат  Shocked

Съвсем навреме....остават 30 дни до термин, разбира се, че трябва да си подготвена:)

Миналата година една позната роди 1-вия ден на 9 мес:))) Друга тази година роди на 15 януари с термин 6 февруари.... Бебето си знае кога да си излезе:))))

... иначе според мен няма да обърнеш внимание кой как те гледа със сака. Направи си го, както ти ще си спокойна, всички сме различни в това отношение:)

Общи условия

Активация на акаунт