АВГУСТинката пере, подрежда и чака с трепет своята надежда! - 13

• 36 200
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
Ехеее, Сънчи-пънчи, честит ти малък юнак! Да расте здраво, умно и добро дете за радост на мама и и тате! Страхотна сутрешна новина Hug

# 646
  Здравейте, мамчета! Първо - честито на Сънчи-Пънчи, тя и бебчето да са живи и здрави!  bouquet

А пък аз искам да ви попитам за нещо - снощи ми хрумна и направо ме обзе страх ..Вие как мислите да се придвижите до болницата като дойде Моментът? Защото ММ работи на 1 час от вкъщи и болницата е на още 30-40 мин. път  #Crazy И си мисля..какво да правя аз да го чакам да си дойде или да тръгвам сама.. ама и да тръгна с какво да ида Grinning Боже, сигурно много глупав въпрос задавам, ама така е с първескините Grinning

# 647
Това просто беше НАЙ-ХУБАВАТА новина. Шишко се роди Simple Smile Simple Smile Simple Smile .

# 648
  А пък аз искам да ви попитам за нещо - снощи ми хрумна и направо ме обзе страх ..Вие как мислите да се придвижите до болницата като дойде Моментът? Защото ММ работи на 1 час от вкъщи и болницата е на още 30-40 мин. път  #Crazy И си мисля..какво да правя аз да го чакам да си дойде или да тръгвам сама.. ама и да тръгна с какво да ида Grinning Боже, сигурно много глупав въпрос задавам, ама така е с първескините Grinning

Хич не ти е глупав въпросът! Всички сме го изпитвали този страх. Предимството на първескините е че за  час и 40 мин няма да успееш да родиш (колкото и да ти се иска). Просто като започнат регулярните контракции се обади на твоя мъж. Така със сигурност ще имате достатъчно време.  Обикновено разкритието е по 1см за  около час. Така че спокойно! Hug

Моят най голям страх в момента е какво ще правя ако тръгна да раждам през нощта ooooh! Защото живеем само аз, ММ и детето, а бабите са на разстояние от 300км. Проблемът е че ММ трябва да остане с каката в къщи. А с контракции хич не ми се ще да шофирам.  newsm78 Мамите с второ, вие как ще процедирате?

# 649
Ехаааа, май се започва вече Simple Smile

Честита така дълго чакана синя радост на мама Сънчи-Пънчи! Да ви е жив и здрав Шишко, да расте голям и силен, умен и добър за щастие на мама и тати!   bouquet

# 650
Честито бебенце на Сънчи-пънчи ! Да и е жив и здрав малкия Шишко (в интерес на истината термина и беше за 6.08. Можеше да стане бая шишко до тогава Stuck Out Tongue ) Бързо да се оправя мама и да се гушкат скоро вкъщи !   bouquet

# 651
  • СОФИЯ

Хич не ти е глупав въпросът! Всички сме го изпитвали този страх. Предимството на първескините е че за  час и 40 мин няма да успееш да родиш (колкото и да ти се иска). Просто като започнат регулярните контракции се обади на твоя мъж. Така със сигурност ще имате достатъчно време.  Обикновено разкритието е по 1см за  около час. Така че спокойно! Hug

Моят най голям страх в момента е какво ще правя ако тръгна да раждам през нощта ooooh! Защото живеем само аз, ММ и детето, а бабите са на разстояние от 300км. Проблемът е че ММ трябва да остане с каката в къщи. А с контракции хич не ми се ще да шофирам.  newsm78 Мамите с второ, вие как ще процедирате?
Paris,не може ли да изпратите детето временно докато се роди бебето при някоя от бабите,че да не се притесняваш? Другият вариант е да се уговориш с някоя приятелка /която живее наблизо/ като имаш контракции да й звъннеш да дойде у вас да гледа детето. /все пак за това са приятелките/
Честито на мама Сънчи,живо и здраво да бъде момченцето й! Simple Smile

# 652
Честито бебче на Сънчи Пънчи !!  Да ги радва много !!

# 653

Paris,не може ли да изпратите детето временно докато се роди бебето при някоя от бабите,че да не се притесняваш? Другият вариант е да се уговориш с някоя приятелка /която живее наблизо/ като имаш контракции да й звъннеш да дойде у вас да гледа детето. /все пак за това са приятелките/

И двете баби работят и няма как да я гледат. А и другата седмица има рожден ден.  Чака го с такова нетърпение... Иска ми се да е при мен и да и организирам рожденния ден, който заслужава. Стига да не съм в болницата разбира се, че имам 25 дни до термин...

# 654
  • СОФИЯ

И двете баби работят и няма как да я гледат. А и другата седмица има рожден ден.  Чака го с такова нетърпение... Иска ми се да е при мен и да и организирам рожденния ден, който заслужава. Стига да не съм в болницата разбира се, че имам 25 дни до термин...
Тогава не се притеснявай,всичко ще е наред.

# 655
Това,че сме първескини не значи,че задължително ще е дълго раждане Rolling EyesТака че обмислете поне два варианта за придвижване. Да се шофира с контракции не е препоръчително  Peace

# 656
Честита рожба на Сънчи-пънчи!!!Много радост да им носи!!!  baloni  smile3525

# 657
Здравейте мамита, май бебевалежа започна вече! Честито на мама Сънчи-пънчи, да й е много здравичък и послушен малкия юнак Simple Smile

За стигането до болницата - и аз бях в голяма чуденка миналия път, но си спомням една лекция в Токуда, на която докторът каза, че мъжете са толкова шашнати когато започне раждането, че по-добре да не се разчита на тях... това в общия случай важи и за родителите... а вкъщи ММ не кара - наскоро изкара курсовете и е шубе, така че аз съм шофьора и не мислех да се самозакарвам... та за мен вариантите са или такси или ако много е назорно положението - линейка (но да не стигаме до там де)... във всеки случай и баща ми може да ме закара, но ако е през нощта не знам дали му бих звъннала и доколко ще е адекватен като го събудя... но пък при мен така се случи миналия път, че ме приеха в болницата за наблюдение и там си родих, така че нещата се решават от самосебе си Simple Smile ама май ще решавам на момента Simple Smile

Да ви се похваля - вчера бях на кандидатстудентски изпит и дори изкарах 5.70  Crazy изумена съм колко е станало лесно влизането в Университет - със знания от преди 17 години и супер малко време за учене, поради един малък змей, който не може да търпи да е му се обръща внимание - 3 дни по два часа - можеш да изкараш отлична оценка. А като се сетя навремето като кандидатствах какво готвене беше... както и да е, сега чакам класирането и ако бебка изчака - може и да се запиша  Joy

Хубав и спокоен ден, момичета!

# 658
Честито момченце на Сънчи-Пънчи   bouquet Да е много здрав,усмихнат и послушен,а на мама бързо възстановяване  Hug Ще чакаме да пишеш как е минало всичко и как сте с Шишко  Hug
Янамих,и ти си значи кандидат-студентка като мен  Wink Аз чакам вече класирането в понеделник да видим какво са ме приели.Успех и на теб  Peace
Парис,а защо не вземете малката с вас към болницата?Ние каката ще я вземем,няма как.Аз докато раждам баща и ще я гледа.
Поли,и аз все се чудя как ще стигнем до болницата,че ние е на 130км.Ако е през деня отиват 2 часа път,вечер да кажем час и половина поне.Ако не се издържа май ще ходим към Русе или Шумен,знам ли  newsm78 Бе дано не се налага,че много държа да си родя във Варна в МД  Praynig А и при мен второ раждане,бебето мн  ниско долу, с контракции от 4 месец......Божа работа,ще видим какво ще стане.

# 659
И аз съм мислела варианта как да стигна до болницата. Моят мъж се очаква да ходи командировки нанякъде, но не се знае точно кога,къде и за колко дни  Thinking Ако съм сама ще извикам или кумът ни или ще си хвана такси. А брат ми и снаха ми нямаха книжки когато тя раждаше и си отидоха с такси... Ще се закараме все някак, стига да успеем да останем колкото се може по-спокойни и да ис пазим силите за съществената част Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт