АВГУСТинката пере, подрежда и чака с трепет своята надежда! - 13

• 36 162
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
Като каза Трикси тя цял ден не се е мяркала май.Нито тук нито във фейса.... Thinking

# 676
абе момичета помогнете ми искам да намеря страничката във фейсбук,но не ми е ясно как става номера

# 677
Момичета, имам едно въпросче: Живея на 2 часа път от болницата, в която ще раждам, удачно ли е да се пусне климатик в колата след изписването, или да се отвори прозорец, как мислите? Вие как ще процедирате по време на пътуването до дома?

# 678
  • София
Момичета не се гласете да шофирате като започне раждането, контракциите са болезнени и може да стане беля. С Леа имах късмет, че беше неделя, тъкмо бяхме направили една хубава разходка в Южния парк и обядвахме и почнаха, изкъпах се, приготвих се и тръгнахме за болницата. Бях на задната седалка и като те хване контракция си се превиваш. После докото попълним документите, да проверят за разкритие, да видят бебето на ехографа и да ме сложат на тонове, а и клизма да ми направят /не е неприятно, по добре да не се притесняваш да не се изпуснеш в операционната/, за бръсненето сама се бях справила под душа в къщи. Водите ми ги пукнаха с едно като шило, в предродилна зала, безболезнено е, доста си се наморкяш.
Сега Леа е с моите родители на вилата, ако ММ е на работа ще го извикам да ме закара, вече клоня към Майчин дом, предния път не стигнах да се интересувам за Шейново дори не знаех къде се намира, брат ми беше дал тел. на една докторка жена на негов колега, после се оказа, че тя отговаряла за плануваните аборти, но така и не и звъннах, много лежерно го карах с първата бременност, а сега малко съм се спекла.
Поздрави и тук на мама Сънчи Пънчи, да бъдат много щастливо семейство с малкия Шишко и скоро да се гушкат в къщи.

# 679
  • София
много се радвам за  Сънчи-Пънчи и малкия бебешок Simple Smile

и аз искам телефоните на вестителките на ЛС.

# 680
  • София
и аз съм от тези дето нищо не са подготвили, но сега не мога стигна до багажа, а и смятам че ми е рано. Да предупредя за мамите, които ще раждат в Шейново - багажа с който ще ви приемат трябва да включва само документацията, джапанки, тоал.принадлежности, телефон, вода,мл.шоколад, зарядно и ластик. Не за друго, но има голямо мрънкане от страна на персонала, защото всъщност акушерката/сестрата трябва да го носи. А да и дребни пари до 10лв. Всичко останало може да ви го донесат след раждането.

# 681
Моля,моля! Аз се явих на проверка още в осем сутринта  Sunglasses
Трябваше да готвя,че днес ММ има курбан за здраве,а после ме налегна дрямка....
Сега ще пратя телефоните на вестителките,а който го има във ФБ групата да провери в документите,там има документ  Вестителки.

# 682
Моля,моля! Аз се явих на проверка още в осем сутринта  Sunglasses
Трябваше да готвя,че днес ММ има курбан за здраве,а после ме налегна дрямка....
Сега ще пратя телефоните на вестителките,а който го има във ФБ групата да провери в документите,там има документ  Вестителки.
моля помогнете пратете линк за фейсбук групата   Embarassed

# 683
 https://www.facebook.com/#!/teodora.kostova.98?fref=ts
За ФБ групата пращате приятелство на тази лъчезарна Августинка и пояснявате в съобщение,че сте еди-коя си мама от Августинки 2013. Групата е тайна и никой не може да види,че участвате в нея  Peace
Графиньо,то няма за кога,но не може ли на първа страничка да вместиш инфо за ФБ?

# 684
само документацията, джапанки, тоал.принадлежности, телефон, вода,мл.шоколад, зарядно и ластик.

.. а защо мл. шоколад...  newsm78 за първи път чувам за шоколад в родилното

# 685
Губиш кръв все пак,като при даряването е...

# 686
  • София
Губиш кръв все пак,като при даряването е...

точно така Simple Smile на мен в реанимация изрично ми казаха, ако нямам да си изискам от таткото и те щели да ми го донесат, но аз бях подготвена. Водата да е от по 500мл- 2-3 бутилки, по-лесно е.

# 687
  • София
Сънчи- Пънчи честито детенце да ти е живо и здраво много да те радва теб и близките около теб хора. Да огрява дома Ви както Слънцето сърцата на хората

# 688
  • Варна
Честито на мама Сънчи-Пънчи. Да и жив и здрав Шишко и бързо възстановяване на мама.
И да се отчета от днешния преглед: бебка е станала 2.100 кг, мама е 62 кг, общо + 11 от началото. Всичко ни е наред. Иначе аз ходя сега и на зъболекар, ще вадим нерв другата седмица, ама няма как.

# 689
  • София
Честито на мама Сънчи-Пънчи, да е жив и здрав малкия юнак!
   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт