Китайски капсули /за отслабване и още нещо/ - 10

• 115 182
  • 763
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте. Интересува ме дали някой е пил Инхуа Слим капсули наскоро, защото всички мнения по този продукт са доста стари, а както знаете с времето развалят ефекта на някои хапчета и .. Бих желала да споделите мнение за тях, защото днес си ги взех.  Simple Smile

# 121
Здравейте,
Някой има ли отзиви за ФЕМИМОДЕЛ? По принцип съм скептично настроена към подобни препарати, но имам доста килца за сваляне още след раждането, а и ефекта само от  диета е малък. В петък си ги купих и засега няма странични ефекти. Искам да ги комбинирам с диета "японско чудо".  Преди около 3 години си бях взела Америтек слим, но имах световъртеж и сухота в устата и веднага ги спрях.

Аа, аз съм пила Фемимодел преди около 2 години и нямаше резултат. Единственото хапче, от което отслабнах с 10кг за 1 месец и ги задържах цяла година беше Америтек Слим Форте, но го спряха, пак го пуснаха, развалиха го и нищо не става. От него ми пресъхваше цялото същество, пиех по 4л чиста вода на ден и отделно кафета, коли, фанти и какво ли не .. само жажда имах, апетит никакъв. Чух, че са го спряли защото вътре се слагали амфетамини или някакъв подобен наркотик, та като прочетох как действа тази Лида ми звучи точно като амфетамин.  Grinning Внимавайте какво взимате ..

# 122
# 123
Чух, че са го спряли защото вътре се слагали амфетамини или някакъв подобен наркотик, та като прочетох как действа тази Лида ми звучи точно като амфетамин.  Grinning Внимавайте какво взимате ..
[/quote]
Така е, за съжаление не може да се вярва много на тези хранителни добавки особено, ако са поръчани от сайт. Спомням си, че 2008 година изтеглиха от аптечната мрежа някакви китайски капсули за отслабване заради поражения върху черния дроб. Мисля, че ставаше въпрос за Лида и Мейзитанг, но не съм сигурна. А 10 кг. за един месец не е ли много? Ти колко време пи ФЕМИМОДЕЛ? За него знам, че има ефект, но е бавен. Аз искам да смъкна 10 кг. за около 3-4 месеца. Хубавото е, че поне нямам апетит и мога да спазвам хранителен режим. Според мен трябва да се намери подходяща диета, упражнения и капули за отслабване, за да има ефект.

# 124
Здравейте, прочетох няколко теми, но така и не ми стана ясно откъде да купя Лида, която наистина ще действа(нови-стари опаковки, холограми..съвсем се обърках) Живея в чужбина от 2 години и с евтините боклуци, които ям качих 10 кг, от които не мога да се отърва. smile3518 Пробвах с глад, пробвах със спорт - явно е ген..  И така..да се върна на темата - повечето предложени сайтове са от потребители с 1 мнение и ме е страх да поръчам. Моля, някоя дама, която е поръчвала от даден сайт и е доволна от резултатите, да го сподели, че и аз да ги започвам тези китайски чудеса. Мерси!   bouquet

# 125
А тази Лида от къде да я купя ?
че аз имам 30 кила за сваляне...

# 126
Ами,аз вече довършвам опаковкат с Лида и не съм свалила абсолютно нищо....И аз като вас питах тук в темата,след което на лични ми писа едно момиче и каза,че имала излишни,прати ми ги.Не знам от къде ги е взела,но са абсолютно неефективни.След това четох,че и на друго момиче е продала.Ще ми се да разбера дали при нея са подействали или са си живо менте...Нещо търговия се върти,то лошо няма ама,като дам 40 и няколко лева,за нещо дето е боклук,се чуствам малко прецакана.
Аз съм си виновна разбира се,че се връзвам...

# 127
40 и няколко лева  си е ограбване според мен,на повечето сайтове са около и до 40 лв .... аз от оригиналналида съм поръчвала, имаше някакъв ефект,но аз нямах и много килограми за свалне Simple Smile

# 128
От сайта на суперлида си поръчах Ултра ефект.За 12 дена  -3 кг, като до онзи ден не само се хранех, ами и преяждах  Embarassed , чиста проба лакомия.Иначе още на втория-третия ден някъде усетих че не изпитвам глад , може би чак в късния следобед.Сега направо не изпитвам глад.Трети ден вече хапвам по съвсем малко за да не е без хич.Пия много вода(над 3 литра може би на ден) защото имам едно усещане за сухота и често пълня чашата.И със сигурност ще си поръчам още една опаковка.Тази я пия само половината понеже я ползваме двама човека за да видим дали има ефект.При мен има, при другата - не.Убеждавам се че е въпрос на организъм.Преди доста време с препоръчани от тука сайтове си бях взела Лида но никакъв резултат нямаше освен главоболие.За това и реших да пробвам нещо друго.Така че ако имате възможност пробвайте нещо различно от това което пиете.

# 129
  • София
Като напишете в google лида и излизат поне 5 сайта, от които може да се поръчва.
Аз съм поръчвала 2 опаковки от два различни сайта.И двете по един начин ми подействаха.
От оригинална Лида и другата май беше от mylida или нещо подобно.
Че си има ментета-има, но и да не е , на всеки организъм различно се отразява.Все пак по-пълничките за 2 месеца свалят 15 кг, а аз за 3-4 свалих 7 кг..

# 130
Звънях по тия съмнителни обяви и говорих с всякакви съмнителни гласове. Тия дни би трябвало пак да звъня и да поръчвам. Ясно ми е, че ще си строша главата яко. Ясно ми е, че няма нищо полезно, което ти бърка в мозъка. Гадно ми е, че нямам дисциплина и воля сам да се справя и трябва буквално да си затривам мозъчните клетки, за да стопирам пустото преяждане. Моята отрова по избор е сибутрамин - веществото, което най-вероятно се съдържа във повечето китайски "билкови" капсули. Така че, ще сме заедно. Пък дано излезем живи накрая и сърцата ни не ни отмъстят след години с някое инфарктче. Като получа капсулите, ще пиша в темата отново.

# 131
Здравейте и от мен HugНе съм писала скоро ,но бях заета да отслабвам Embarassed :
Аз преди, бях доста свалила -пила съм и лида и MZT и все още съм жива и здрава и съм от онези,които да доволни от тези продукти,НО както и по-напред съм писала ,при прием на тези и подобни има няколко прости правила и условия,които ако човек ги не спазва,може да не получиш желания ефект.
Аз предните пъти,заедно с други момичета се комбинирах и една дама от форума ни поръчваше от Китай направо и бяхме много доволни,после обаче нещо не можех да се свържа с нея и сега през лятото,някога към края на юни,ако не се лъжа реших пак да свалям,исках да сваля между 5,пък защо не и 7-8кг и се рових и аз в доста сайтове,доверих се на един от многоте сайтове и поръчах от него,лидата беше малко по-различна на външен вид от тази,която преди съм пила,но си свалих около 4кг с една лида.
 После продължих с втора опаковка/но вече се бях свързала с мойта позната и си ми поръча от същата както предните пъти/, с която  кутия всъщност  преди два дни приключих, пак и с втората кутия си имах ефект и свалих още 5кг.Та мисълта ми е,че според мене лидата каквато и да е,ако се спазват някои важни условия и правила винаги ще даде ефект.
Това си е мое мнение и не държа никой да се съгласява с мен. Пожелавам успех на всички,а за мен сега остава да се стегна и да си запазя сваленото,приемам всякакви съвети за задържане на кг. Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 01 сеп 2013, 21:15 от магиииЯ

# 132
  • София
Аз си мисля, че цаката е, докато нямаш апетит и ти съхне устата, да си изградиш режим.
Да пиеш много вода и да ядеш правилните храни.
Не е идейно да не ядеш въобще, а просто докато нямаш апетит да хапваш здравословно и да отвикнеш на калорийните бомби.
Аз вече месец и нещо не ги пия и не съм качила.  Поне така си мисля де, аз сверявам по едни нови дънки, които си купих.
Важно е да не се пият като постоянна хранителна добавка и може би максимум 2 опаковки, една след друга  Rolling Eyes

# 133
Здравейте ,аз от Редюсе 15 отслабнах 10 кг ,сега имам още 5 за сваляне поръчах си най новата Лида от Ибей за US $15.98 с безплатна доставка ,днес пристигна ще ви пиша за действието ето какво е името :New 2013 Natural Max Slimming Capsules - 50 Caps
http://www.ebay.co.uk/itm/281150904750?ssPageName=STRK:MEWNX:IT& … p3984.m1439.l2649
ето от този китаец си ги купих ,много е любезен ,и пристигнаха за 8 дена.

# 134
B12 а от къде си взе Редуктила и за 1 месец ли имаш тези резултати -10кг. Аз си бях взела Редуктил 1 блистер за да го пробвам и да Ви кажа честно не съм много очарована

Общи условия

Активация на акаунт