Китайски капсули /за отслабване и още нещо/ - 10

• 114 196
  • 763
  •   1
Отговори
# 105
  • София
При мене Лидата не оказа никакво влияние Cry Пак съм си същото слонче Cry

# 106
  • Хасково
Здравейте Simple Smile Доста прочетох по темата и преди два дена реших да си купя хапчетата Инхуа , най-вече защото са изцяло билкови , но днес цял ден чета по тези форуми и почвам да се замислям за Лида Simple Smile Обаче дилемата е от старата или от новата Лида да си взема , какво бихте ми препоръчали  Hug Hug

# 107
  • София
Със старата Лида пиеш много вода и сваляш доста килограми.
При новата, за да свалиш такива килограми, ще ти трябва спорт.Мисля, че има просто Л-карнитин. Ако не спортуваш, ще свалиш 2-3 кила.

# 108
  • Хасково
Със старата Лида пиеш много вода и сваляш доста килограми.
При новата, за да свалиш такива килограми, ще ти трябва спорт.Мисля, че има просто Л-карнитин. Ако не спортуваш, ще свалиш 2-3 кила.
Ами смятам да си купя кростренажор и да тренирам всеки ден по 30 минути .Но мисля , че е по-добре старата а? Бихте ли ме посъветвали от къде да си я поръчам ? Hug

# 109
  • София
Със старата ще усещаш сухота в устата, подтиснат апетит.лежиш, лочиш вода и сваляш  Laughing
Новата ти е просто като добавка към спортуването, за да изгаряш мазнини по-лесно и бързо.
Ти си прецени.
Иначе като сайтове... не знам. Аз съм поръчвала от два сайта и съм доволна, но може и да е на късмет какво ще ти пратят.В по-предния си пост съм написала сайтовете.

# 110
  • Хасково
Със старата ще усещаш сухота в устата, подтиснат апетит.лежиш, лочиш вода и сваляш  Laughing
Новата ти е просто като добавка към спортуването, за да изгаряш мазнини по-лесно и бързо.
Ти си прецени.
Иначе като сайтове... не знам. Аз съм поръчвала от два сайта и съм доволна, но може и да е на късмет какво ще ти пратят.В по-предния си пост съм написала сайтовете.
Mr. Green Не е ли перфектното хапче  Grinning Благодаря , ще проверя ! В крайна сметка не трябва да бъдат сиви нали

# 111
  • София
Старата Лида е сива.Новата има едно зеленикаво оцветяване по станиола.

# 112
Здравейте, Hug
преди 3 месеца пих хапчетата ЛиДа оригинална и останах наистина доволна. Свалих за 1 месец около 10 кг, които до сега не съм качила. Висока съм 167 и тежа 62 кг в момента. От страничните ефекти имах само това, че можех да спя по 3 часа на вечер и бях свежа като краставичка Grinning. Майка ми обаче, с която почнахме да пием хапчетата по едно и също време имаше ужасно главоболие и световъртеж. Явно при всеки си е различно. Много съм доволна от Лида, може скоро пак да я пробвам, но в момента съм на Мадал Бал. Успех на всички, заели се с отслабването!! Hug Peace

# 113
  • Хасково
Здравейте отново ! В крайна сметка си поръчах Лида от една съфорумка denni:) Simple Smile) надявам се да имат ефект при мен Simple Smile От утре ги почвам , обаче мисля да си взема тези дни кростренажор и се чудя от къде мога да си купя Л-карнитин Simple Smile) Ще спра другите хапчета - Инхуа , от четири дена ги пия ( 8 хапчета) и никакъв ефект , дори нямам понижаване на апетита . Четох, че на доста мацки им действа разхлабващо, но мен май ме запичат ....  Няма значение , надявам се сега с Лида-та да успея да сваля малко килца Simple Smile)

# 114
Момичета,сега рекламират в нета някакви таблетки с екстрат от зелено кафе,имали били невероятен ефект и засилвали 800!? пъти метаболизма.Интересното е,че ако до месец нямаш ефект ти връщат 100 процента от сумата.Някой има ли отзви?Ако не ще чакате от мен:)Поръчах ги,но първо ще си изпия Лидата,която за сега няма ефект.Тъй като даже вода не ми се пие,а се насилвам си мисля,че просто не са читави хаповете.

# 115
  • София
Здравейте,не се връзвайте на тези таблетки със зеленото кафе или малиновите кетони.аз лично ги пробвах и ефекта беше '0' .Забелязала съм,че като спра да вечерям започвам лекичко да отслабвам.По добър вариант е отколкото да се тъпчем с някакви неизвестни химикали. Laughing

# 116
  • Хасково
Моля ви за съвет  Hug Пети ден пия Лида - стара формула. Странични ефекти нямам ,освен сухота в устата . Леко ми намаля апетита и до там. Не съм се теглила но по дрехите усещам , че не съм свалила , аз почти не ям . Пия по 3 литра на ден вода  Sad Притеснявам се , да не би да не ми действат

# 117
  • София
След една седмица прием не може да се очаква кой знае колко.Много рядко съм чела някой да напише, че примерно е минус 2-3 кила.
Трябва да се натрупа веществото. Даже аз си мисля, че човек трябва да си ги изпие всилките и чак тогава да се премери колко е свалил. Аз усещах някакво действие дори седмица след спирането.
А щом ти се и пие вода, значи действат.На мен първата седмица даже ми се ядеше повече, после беше на някакви дни-ту ям, ту не ям.

# 118
  • Хасково
След една седмица прием не може да се очаква кой знае колко.Много рядко съм чела някой да напише, че примерно е минус 2-3 кила.
Трябва да се натрупа веществото. Даже аз си мисля, че човек трябва да си ги изпие всилките и чак тогава да се премери колко е свалил. Аз усещах някакво действие дори седмица след спирането.
А щом ти се и пие вода, значи действат.На мен първата седмица даже ми се ядеше повече, после беше на някакви дни-ту ям, ту не ям.
Благодаря ти много , успокои ме !  Hug Hug Hug Сега мисля да си взема и да пия Л - карнитин , преди тренировка с кростренажора Simple Smile

# 119
Здравейте,
Някой има ли отзиви за ФЕМИМОДЕЛ? По принцип съм скептично настроена към подобни препарати, но имам доста килца за сваляне още след раждането, а и ефекта само от  диета е малък. В петък си ги купих и засега няма странични ефекти. Искам да ги комбинирам с диета "японско чудо".  Преди около 3 години си бях взела Америтек слим, но имах световъртеж и сухота в устата и веднага ги спрях.

Общи условия

Активация на акаунт