Китайски капсули /за отслабване и още нещо/ - 10

• 114 170
  • 763
  •   1
Отговори
# 90
Момичета,ето ме и мен да мрънкам отново,колко зле ми се получават нещата  Whistling За 16 дни съм свалила 1кг,което ми се вижда прекалено малко и предполагам,че това е само вода,а проклетите мазнинки си стоят по местата.Може би вината си е моя,защото пия много малко вода,но какво да направя като не съм жадна.....
Erienne ,съжалявам да чуя,че не си добре,пожелавам скорошно влизане във форма  Hug

Аз не мога да кажа дали имам странични реакции от Лида,защото главоболието и пресъхването на устата си ги имам почти ежедневно и преди да започна приема на Лида./Имам ужасна мигрена и съм пушачка/.Но от няколко дни започнаха много да ми мръзнат краката,дори и в най-големите жеги си слагам чорапи и пак не успявам да ги стопля.Нямам идея дали е свързано с хапчето  newsm78 Някой друг имал ли е подобен проблем?

# 91
  • София
Аз съм много зиморничава и все ми е студено.Целогодишно са ми студени ръцете и краката.А и слабо оросяване.

Мен за косата най-вече ме е страх. Тя ми е тънка, смотана...все слагам ампули, маски, специални шампоани.
Та затова ме е страх да не ми опада от хапчетата. Тези дни нещо все тегля косми и се чудя дали е заради тях, или защото четох някъде, някой да се оплаква от падане на коса при Лида и си внуших  Laughing 
Аз не знам по седмици дали може да се засича свалянето. Аз се премерих накрая.
С тази опаковка също не съм се мерила.
Нямам кантар, у сестра ми има, пък не ми се разхожда всяка седмица  Laughing
Не знам дали съм свалила с тази опаковка.
Даже до онзи ден се чувствах и по-дебела, нещо не бях в настроение и няма да ви казвам какви ужасии ядях вечер като се отдам на депресията.
Вчера и днес се чувствам слаба, кракатя ми ся кльощави, бедрата също са ми по-малки.Забелязвам, че като съм с нещо много късо, в вече не личи целулит. Нали сте виждали момичета с лъси панталони, как горе бедрата им се подрусват и се личи целулита.Това го няма при мен вече.
Сега ми личи само малко на дупето и ако си стисна кожата.
Но корема ми нещо се завръща, не съм сигурна де.Аз напоследък непрекъснато съм пълна с вода.

Да ви кажа, от както пия Лида..вече 2-3 месеца забелязах промени в цикъла ми.Скъси се осезаемо.Аз имам проблеми, доста дълъг цикъл- между 45-60 дни.Овулация рядко.
Месеците с Лида ми идва на 36-тия ден и около 20 ден усещам със страшно явни симптоми овулация.
Нищо друго не пия в момента.
Чудя се какво ли има в тези хапчета, на мен ми е повлияло що годе в положотелна посока,но на някой с редовен и "хубав" цикъл, не знам.

# 92
Специално аз , докато пиех Лида , нямах проблеми с цикъла.
Ама то и по принцип не усещах каквото и да е действие от нея последните пъти.
Незнам, с тия хапчета само се тровим....ама какво да се прави .
Има ли някой който пие Редюс , хайде похвалете се ?

# 93
Здравейте момичета, искам да попитам..случвало си е на някоя от вас да пие лида и впоследствие да разбере че е бременна,защото на мен май нещо такова ми предстои и съм силно притеснена дали всичко ще е наред,спрях веднага хапчетата, но не знам дали няма да са се отразили вече

# 94
Най - добре кажи на лекарката ,която ще следи бремеността ти,да ти направят всички нужни изследвания и тогава ще решиш какво ще правиш.
Принципно щом си имала такива намерения , не е трябвало въобще да приемаш подобни хапчета.

# 95
ами по принцип не съм имала такива намерения, защото имам момиченце на 2гд и ми беше рано за второ детенце, нещата станаха някак случайно да кажем и ако все пак някой е изпадал в същата ситуация може да сподели

# 96
  • София
Моя милост от една седмица е на Лида и засега резултата е нулев. Разбира се, е доста рано да се отчайвам  Wink

# 97
От днес започвам Редуктил стискайте палци  Laughing

# 98
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Viki4ka, ако можем да сме сигурни, че в Лида има сибутрамин (както се предполага),
най-вероятно няма да има последствия.
От тук http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1949118/

No data to date suggest that involuntary exposure to sibutramine during pregnancy carries major risk of congenital malformations. Nevertheless, this medication should be avoided whenever possible during pregnancy, as there is little information on its effects.

Няма данни, които предполагат, че неволното приемане на сибутрамин по време на бременност носи голям риск от вродени малформации. Въпреки всичко, този медикамент трябва да се избягва в този период, тъй като няма много информация относно неговите ефекти (най-малкото е  възможно повишавене на кръвното налягане, което не е препоръчително).

Съветът ми е да наблюдаваш нещата, предполагам, че така или иначе ще посетиш препоръчителните фетални морфологии и проследявания. Ще стискам палци всико да е ок.

# 99
  • София
Викичка, дано няма проблеми.Не мисля, че точно това би повлияло при евентуални такива(пу пу пу), след като си ги спряла веднага.
Не знам дали помня правилно, но някъде в предишната тема, пак някаква потребителка се оказа бременна и се тревожеше дали няма да има проблеми.
И с моя цикъл..започвам да се чудя дали не повлиява на някои жени в тази насока.

# 100
Благодаря за отговорите момичета дано всичко е наред ще наминавам да споделям, за да знаете какво става ако на някоя от вас се случи същото.Усмихнат ден на всички!

# 101
  • София
Момичета, само да дам отчет.
Онзи ден се мерих, съвсем инцидентно.След втората опаковка мислех, че нищо не съм свалила, дори се чувствах по-дебела.След първата, аз съм писала, свалих 3 кила.От 57 станах 53.6 .
Та мерих се в Неделя и се оказа, че съм 49.8 . Въобще не очаквах, по чувство сякаш съм 55-56. Имам си и коремче, друсави части на бедрата...не мога да разбера от къде съм свалила.
Та явно горе долу еднакво количество съм свалила с двете опаковки.
Вече не ги пия де, май около 10 дни.

# 102
На мен редуктила по никакъв начин не ми помогна , изпих една опаковка и нищо . Взех си Мейзи и с него виждам резултат отново . Но искам да си поръчам от китайските сайтове, оригинални, знаете ли някой такъв ?

# 103
Ериен,чудесен резултат!Ти ядеше ли докато ги пиеше,имаше ли си апетит?Колко време след края на приема отчете тези разултати и от кой сайт си поръчваш Лидата?Аз нещо още нямам минуси,изпила съм 10 хапчета,но не мога да кажа ,че не ми се хапва.Разбира се по по малко,но не е както преди години ,когато пих Лида,тогава изобщо ме можех и да помисля за храна.

# 104
  • София
Аз си ядях. Имам ниско кръвно и от хапчетата все ми се виеше свят и ми беше лошо.Та сутрин си закусвах, пиех си кафенце.Често даже пиех хапчето чак към 12, че на гладно не обичам хапчета.
После цял ден вода и ядях плодове.Дояждаше ми се най-вече вечер, към 9-10.Тогава, понякога, имаше вълчи глад, често не успявах да устоя  Joy
Също и не съм ги пила 30 дни, а по повече, защото съм ги спирала и забравяла. Но месец и половина примерно връзвах.
При първата опаковка се мерих като ми оставаха 2 хапчета.
Сега се мерих около 10 дни след спирането им, а имам и 1 останало хапче.
Бях на почивка до сега, точно в началото и се мерих, където писах, че съм 49 и 8.Днес се мерих пак да видя колко съм качила, защото имаше яко папане по морето и насам натам.Мерих се,с лед като се бях натъпкала с половин килограм грозде, 2 парчета патладжан на скара и един Туистър от KFC  Blush (моят мъж само ми разваля режима с тия гадости) и бях 51.2 . Значи съм +1 за 5 дни, но си бях доста наядена. та може би 500 грама са всъщност  Rolling Eyes Другите 500 са храна.
Не знам, може и сметките ми да не са верни.
Поръчвах от два различни сайта, но вече не помня много.Втория път беше от "оригиналналида", а първият не помня.Може би беше от my-lida . Трябва да видя дали имам някъде писма/смс-и от тях, да видя кой сайт е бил.

Общи условия

Активация на акаунт