Китайски капсули /за отслабване и още нещо/ - 10

• 114 160
  • 763
  •   1
Отговори
# 75
Надявам се да си права и след натрупването на веществото нещата да започнат да се случват.Аууу това с отстъпеното място в метрото е гадничко  Laughing ,но и аз се чувствам като бременна стоножка  Joy LemonDesi ,да наистина съм над 30 г. и забелязвам,че възрастта влиае.И преди ми се е случвало да кача 1-2 кг,но без да правя диета,само като намаля количеството  храна нещата се случваха бързо и лесно.Явно,че е време за промяна,но не е толкова лесно,както се казва стар кон ,на раван не се учи  Mr. Green

# 76
Никой не казва нищо за Редуктил-а, на каква цена е и има ли вече някакъв резултат от тези които са го започнали, защото ако не се бъркам май имаше една мацка която каза че пие Редуктил !След Лидата се бях ориентирала към Мейзи А1, но изчаках да чуя отзиви за Редуктил!  Благодаря !

# 77
Аз пия вече от 6 дена редуктил и се чувствам много добре. Нямам апетит , не ям много , наблягам на водата и засега всичко е наред. Няма кантар и не мога да кажа мерки . Peace

# 78
Добре де, а колко струва и за колко капсули Редуктила? Действието на активната съставка е несъмнено. Интересува ме цената от обявата. Моля ви за отговор.

# 79
9,90 е един блистер с 10 капсули за всеки ден по 1.

# 80
Благодаря ти!

# 81
Здравейте и от мен !
След поредната изпита опаковка на ЛИДА , резултата е 0-лев.
Поръчах си Редуктил и от утре го почвам.Дано имам успех.
И на всички други мами пожелавам УСПЕХ!

# 82
  • София
ДиянаГ, нищо ли не свали с Лидата?

# 83
Нищо не свалих с Лидата.Интересното беше ,че в началото нямах апетит , но пак не свалях....
От днес съм на Редуктил.

# 84
Здравейте мамита. От 05.07. тази година пия Мейзитанг. От няколко дена имам чувството, че имам буца в гърлото. Нямам видимо надуване отвън и болки . Не съм настинала и смятам, че е от хапчетата. Някой имал ли е такъв проблем? 
А за самите хапчета мога да кажа, че ми помагат и то много. За тези дни смъкнах 4 кг. Трябват ми още 2-3 и съм готова. Но мисля като изпия опаковката да спра.

# 85
Здравейте ,оказва се ,че съм се заблудила .
От 3 дни пия REDUCE 15.
Това не е Редуктил , а подобно.
Има ли някой , който го е пил ???

# 86
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
REDUCE 15 си е Редуктил. Съдържа същата активна съставка - сибутрамин.

# 87
Здравейте ,оказва се ,че съм се заблудила .
От 3 дни пия REDUCE 15.
Това не е Редуктил , а подобно.
Има ли някой , който го е пил ???
Дияна имаш ли главоболие, безсъние,отпадналост? ИЗпитваш ли постоянна жажда? Аз докато взимах Лида първите 3 дни умирах от главоболие, но нито веднъж не ми пресъхна устата и не съм била толкова жадна !

# 88
Вчера ме болеше много главата, пих си беналги,доколкото знам - може.
Чувствам голямо напрежение , преливам от енергия и ми пресъхва устата.
Пия много вода , и ям много малко.
Вчера за целият ден на обяд хапнах само малко салата.

# 89
  • София
Мирела, на мен ми стана нещо подобно с Лида, при първата опаковка.
Пресъхваше ми устата и гърлото много, но явно непрекъснатото пиене на вода не помогна.Съвпадна с летенето на полените, а аз имам алергия. Запонах да тека от очи, нос, сърбеше ме всичко.Гърлото, каквото ми беше пресъхнало и изведнъж се поду, задрадка, не можех да говоря близо седмица. Спрях Лидата тогава за известно време, защото и пиех лекарства за алергията.

На мен ми останаха 5 хапченца от тази опаковка.Днес не съм пила.Явно веществото се е натрупало и съм жадна и със сиха уста и без да ги пия. Обикновени, сутрин закусвам и после изпивам хапчето.Мразя хапчета и ако не съм яла ми се гади от тях.
Последните 2 седмици ми се появи и прословутото безсъните, досега не съм имала нито с тази, нито а предишната опаковка. Вечер трудно заспивам, будя се нощем и не мога да заспя или просто си откарвам до сутринта в едно полубудно състояние. Будя се в 6 и не мога да заспя.
Днес ми е отпаднало. Пия много вода, но не смея да си изпия хапчето, че нещо и без това ми се вие свят и ми е уморено.
Ще си свърша хапченцата и вероятно няма да пия повече.
Може би си въобразявам, но сякаш смъквам повече косми от главата си. А и ми предстоят други неща сега в здравословен план и няма как да пия хапчетата.

Общи условия

Активация на акаунт