Китайски капсули /за отслабване и още нещо/ - 10

• 114 580
  • 763
  •   1
Отговори
# 465
  • Sofiq
В пакет е старата формула на мейзитанг да. Капсулата вътре е с гел структура, трябва да е лъскава и тъмно зелена с надпис гравиран MZT.

# 466
Пак да повторя имам 16 хапчета Мейзитанг,същите както ги е описала val_s +14 Лида ,ако някой иска  да ми пише на лични   Peace

# 467
Пак да повторя имам 16 хапчета Мейзитанг,същите както ги е описала val_s +14 Лида ,ако някой иска  да ми пише на лични   Peace

Мейзитанга и лидата комбинирала ли си ги? Доста съм чела, че не трябва да се смесват с други продукти за отслабване и дори като свършиш една опаковка не е добре да се започва веднага с друг продукт.

# 468
sorry, za latinicata no nqmam BG v komp. Az piq Lipovon ot dosta vreme no weche ne sym tolkova striktna. Ima efekt zawisi ot kyde si go porychvash. Misylta mi e, iskam da smenq s drugi hapcheta vidqh edni (hoodiq + green tea) 15 lv. dosta sa evtini nqkoi pil li gi e ? i dali imat efekt!?

# 469
sorry, za latinicata no nqmam BG v komp. Az piq Lipovon ot dosta vreme no weche ne sym tolkova striktna. Ima efekt zawisi ot kyde si go porychvash. Misylta mi e, iskam da smenq s drugi hapcheta vidqh edni (hoodiq + green tea) 15 lv. dosta sa evtini nqkoi pil li gi e ? i dali imat efekt!?

Здравей,
Худията е основната съставка на Липовона, така че да вземеш пак на същата основа не е много разумно, поне според мен. Организмът привиква и става по-малко податлив на влиянието на хапчетата. Аз бях много доволна от лютите чушки ( ефекта им е доста силен), а сега една моя приятелка пие Ултра ефект и също казва, че е доста добър и се чувства добре. Дали и колко ще отслабне ще разберем след седмица поне, тъй като за сега ги пие от 3 дни.

# 470
Здравейте,
искам да попитам някой може ли да ми препоръча сайт, от който да си поръчам Мейзитанг. Преди 1 г. пих Лида Стара и свалих 12 кг, които за мое огромно съжаление се върнаха Confused Cry. Тази година пих отново Лида + не знам още какво, но ефект 0!  #2gunfire Grinning

# 471
Здрaвейте, искaм дa зaкупя двa блистерa Лидa, зa дa я опитaм, някоя от вaс случaйно дa продaвa (стaрa формулa)

# 472
Аз имам излишна Лида и Липовон. Ако някой има интерес ще проверя колко точно са  Peace
Редактирам се:проверих- 14бр Лида и 7бр Липовон.

Последна редакция: ср, 13 авг 2014, 20:05 от Камалия

# 473
Аз имам излишна Лида и Липовон. Ако някой има интерес ще проверя колко точно са  Peace
Редактирам се:проверих- 14бр Лида и 7бр Липовон.

Лида стара формула ли е и на каква цена я продаваш

# 474
Ако някои иска  продавам китайските капсули с люта чушка имам 25 хапчета

# 475
Защо ги продаваш не си ли доволна

# 476
В пакет е старата формула на мейзитанг да. Капсулата вътре е с гел структура, трябва да е лъскава и тъмно зелена с надпис гравиран MZT.

От кой сайт мога да поръчам Мейзитанг стара формула? Praynig Peace

# 477

Мисля , че никой няма да ти каже от доста време се лутах тук и прочетох почти всички страници и от старите теми . На своя глава поръчах от оригиналналида и не бях доволна , не ми дейставаха

# 478
Защо ги продаваш не си ли доволна

Изпих сaмо две хaпчетa и имaх притъпявaне нa глaдa, но имaм aлергия и реших дa не рискувaм, a и пия кaпсули зелено кaфе и лидa, общо взето взимaм нa веднъж няколко хaпчетa и м е стрaх дa не си нaпaкостя. Simple Smile

Знaчително.свaлях от едни кaпсули, кйто не знaм кaк се кaзвaт, но бяхa в подобнa кутия нa super slim,, но те бяхa 100% оригинaлни, зaщото имaм.роднини тaм, но от кaкто рaзбрaхa, ч сa вредни и не ми взимaт вече, не, че не си  снaбдявaм сaмичкa.С тях кaто изпиех сутринтa чa вечертa усещaх глaд,

# 479

Здравей. С риск отново да бъда нападната заради "реклама", ще споделя, че аз си бях поръчала в период от 2-3 месеца 2 продукта от bezglad.com и останах доволна. Лютите чушки, лично на мен ми подействаха много силно и бях много доволна от резултата. Бяха ми останали 3 блистера и ги дадох на една дама от тук, която ако прецени може да се включи и да сподели как и действат.  Лида съм поръчвала от originalnalida и също действаха, но малко ми прилошаваше. Липовон съм пила преди време от originalen-lipoon, но не бееше този от картинката, а друга опаковка и въпреки че ме уверяваха че е 100% истински, при мен не даде резултат. Мейзитанг има в първите два сайта които споменах. Ако се напише в чичко гугъл излизат стотици.

Общи условия

Активация на акаунт