Китайски капсули /за отслабване и още нещо/ - 10

• 114 583
  • 763
  •   1
Отговори
# 480
В пакет е старата формула на мейзитанг да. Капсулата вътре е с гел структура, трябва да е лъскава и тъмно зелена с надпис гравиран MZT.

От кой сайт мога да поръчам Мейзитанг стара формула? Praynig Peace

Здравей. С риск отново да бъда нападната заради "реклама", ще споделя, че аз си бях поръчала в период от 2-3 месеца 2 продукта от bezglad.com и останах доволна. Лютите чушки, лично на мен ми подействаха много силно и бях много доволна от резултата. Бяха ми останали 3 блистера и ги дадох на една дама от тук, която ако прецени може да се включи и да сподели как и действат.  Лида съм поръчвала от originalnalida и също действаха, но малко ми прилошаваше. Липовон съм пила преди време от originalen-lipoon, но не бееше този от картинката, а друга опаковка и въпреки че ме уверяваха че е 100% истински, при мен не даде резултат. Мейзитанг има в първите два сайта които споменах. Ако се напише в чичко гугъл излизат стотици.

Мерси за отговора. Hug Ще пробвам от сайта bezglad.com Simple Smile

# 481
В пакет е старата формула на мейзитанг да. Капсулата вътре е с гел структура, трябва да е лъскава и тъмно зелена с надпис гравиран MZT.

От кой сайт мога да поръчам Мейзитанг стара формула? Praynig Peace

Здравей. С риск отново да бъда нападната заради "реклама", ще споделя, че аз си бях поръчала в период от 2-3 месеца 2 продукта от bezglad.com и останах доволна. Лютите чушки, лично на мен ми подействаха много силно и бях много доволна от резултата. Бяха ми останали 3 блистера и ги дадох на една дама от тук, която ако прецени може да се включи и да сподели как и действат.  Лида съм поръчвала от originalnalida и също действаха, но малко ми прилошаваше. Липовон съм пила преди време от originalen-lipoon, но не бееше този от картинката, а друга опаковка и въпреки че ме уверяваха че е 100% истински, при мен не даде резултат. Мейзитанг има в първите два сайта които споменах. Ако се напише в чичко гугъл излизат стотици.

Мерси за отговора. Hug Ще пробвам от сайта bezglad.com Simple Smile

Аз не бих се доверила на сайт в който няма физически адрес за контакти, име или фамилия както и факта че са АНОНИМНИ. Всеки може да си направи сайт, от Китай да се внесат "автентични  и оригинални" таблетки и да се продават в нет-а.

# 482
Миналата година от какви ли не сайтове си поръчвах Лида-та. По-голямата част от сайтовете нямат данни за контакт, а само имейл. Ще го поръчам, ще стискам палци да е истински продуктът и ако успея да сваля някое килце ще се похваля. newsm53

Хубав ден от мен! newsm47

# 483
Миналата година от какви ли не сайтове си поръчвах Лида-та. По-голямата част от сайтовете нямат данни за контакт, а само имейл. Ще го поръчам, ще стискам палци да е истински продуктът и ако успея да сваля някое килце ще се похваля. newsm53

Ако имаш време, във фейсбук има много хора /почти от всеки град/ които предлагат различни хапчета. Съветвам те да имаш личен контакт или ако не е възможен, да се довериш на мнения написани от "стари" потребители или  на фирми/хора  за които много потребители  за писали мнения тук в темата.  Преди време съм писала, че съм купувала от такива т.н. препоръчани сайтове и ефекта бе О-лев, само ще си дадеш парите. 
Как само ново регистрирани /от месец, два .../ имат много килограми свалени за кратък период  newsm78?    а останалите се оплакваме, че при нас не дайства  Rolling Eyes?

# 484
Аз освен изброените сайтове, съм поръчвала и от други, просто тези са най-скорошни и имам най-пресни впечатления. До сега не съм видяла сайт, който предлага подобни продукти, които не се предлагат аптечно или не са класифицирани като добавки, да си регистрира фирма или да сложи истински данни  Shocked. Разбира се всеки преценява сам за себе си. Това, че ще видиш някой на живо на улицата и ще ти предаде продукта, а не през куриер за мен не е никакъв показател. Скоро имаше коментар по БТВ за "дилъри", които физически доставяха пратките лично и със скрита камера закупиха от тях и след това изследваха продуктите ( бяха за секс) и активната съставка беше нула  newsm78. Така или иначе по телефона и на живо всеки може да се представи като "Петър" Twisted Evil.

# 485

Ако имаш време, във фейсбук има много хора /почти от всеки град/ които предлагат различни хапчета. Съветвам те да имаш личен контакт или ако не е възможен, да се довериш на мнения написани от "стари" потребители или  на фирми/хора  за които много потребители  за писали мнения тук в темата.  Преди време съм писала, че съм купувала от такива т.н. препоръчани сайтове и ефекта бе О-лев, само ще си дадеш парите. 
Как само ново регистрирани /от месец, два .../ имат много килограми свалени за кратък период  newsm78?    а останалите се оплакваме, че при нас не дайства  Rolling Eyes?
Ми при "нас" явно има натрупване и вече не действат, а при тези, които ги пият отскоро ефекта е по-евен. Нищо странно не виждам...  Peace

# 486

Ми при "нас" явно има натрупване и вече не действат, а при тези, които ги пият отскоро ефекта е по-евен. Нищо странно не виждам...  Peace

Съгласна съм с това, че се "натрупват", но има и някои хапчета, при които е променено съдържанието и оттам са по-слаби. Например миналата година като пиех Лида изпивах по 3 л. вода на ден, имах сухота в устата и бях мнооого нервна.  Thinking Tази година като си ги купих отново от същия сайт, нямах нищо от посочените ефекти включително и не свалих 1 кг. А миналата в комбинация с фитнес бях 12-13 кг надолу. Много си зависи от организма, но и много от хапчетата.

# 487
  • Sofiq
Вярно е това с натрупването, вярно е и че при първоначален прием ефекта е много по-силен. Отделно нещата са строго индивидуални и си зависят от огранизма на човек. Вярно е и че съставките са изменени, в опит да изчистят "страничните" ефекти са зачистили и хубавите ефекти. Вече се убедих в това, поне за старата лида. Мейзитанга обаче в пакет който е, и новата лида са си същите, казвам от опит на близки около мен. Аз не мога да ги пия в момента поради здравословен проблем.

# 488
Моето лично мнение, с което не ангажирам никого е че след пиене на хапчетата трябва да минат 2 или 3 години непиене, за да подействат пак. Една година не стига.  Peace

# 489
2-3 години  Shocked Аз ще забравя как изглеждах и колко килограма съм била  Laughing Според мен просто не трябва да се пренасища организма с едни и същи съставки и си трябва и режим. Отделно от това на всяко следващо приемане аз имам по-малък ефект, но и като цяло имам по-малко за сваляне, така че е логично май  newsm78

# 490
Здравейте, мами

Реших да поръчам Мейзинг, моля някоя мама, която ги е пила и е доволна да ме посъветва от кой сайт да ги поръчам.

bouquet

# 491
Много се колебаех за майзитанга, но след коментара на val_s се реших и си го взех от сайта с глада Hug  Никога до сега не бях пила подобни таблетки и ме беше страх от страничните ефекти (припадъци, гадене...) Shocked от 10-на дни го пия и съм доволна !!!!!! Crazy Чувствам се леко отпаднала, но ако е само това смятам, че си заслужава Grinning Решила съм от началото на седмица да съчетая таблетките със спорт,било то дори и разходка Simple Smile Препоръчвам

# 492
Много се колебаех за майзитанга, но след коментара на val_s се реших и си го взех от сайта с глада Hug  Никога до сега не бях пила подобни таблетки и ме беше страх от страничните ефекти (припадъци, гадене...) Shocked от 10-на дни го пия и съм доволна !!!!!! Crazy Чувствам се леко отпаднала, но ако е само това смятам, че си заслужава Grinning Решила съм от началото на седмица да съчетая таблетките със спорт,било то дори и разходка Simple Smile Препоръчвам

Колко свали?

# 493
От 7ми ги пия, днес сутринта се премерих и съм с  3,400 кг надолу  Hug newsm44 Hug

# 494
От 7ми ги пия, днес сутринта се премерих и съм с  3,400 кг надолу  Hug newsm44 Hug

newsm68  явно си улучила "добър" Мейзитанг.
А кой е този сайт с глада?

Общи условия

Активация на акаунт