Китайски капсули /за отслабване и още нещо/ - 10

• 114 584
  • 763
  •   1
Отговори
# 495
От 7ми ги пия, днес сутринта се премерих и съм с  3,400 кг надолу  Hug newsm44 Hug

newsm68  явно си улучила "добър" Мейзитанг.
А кой е този сайт с глада?

Сайта го има споменат в малко по-предни постове. Иначе за "добрия" мейзитанг какво имаш предвид? Аз до сега съм виждала само от този със щампата, където уж се води оригинален. Не е ли всичкия един и същ и да идва от Китай? Някой беше споменал по-рано, че мейзито си е оригинално, просто са му намалили страничните ефекти и от там му е спаднал и ефекта. Аз лично пробвам по-малко известните и все още продукти, понеже всички в началото са по-силни.

# 496
  • Sofiq
Мейзитанга дето работи е тъмно зелен на цвят с много фин лазерно гравиран надпис MZT. Капсулката е лъскава и вътре с гел структура. Това конкретно говорим за старата формула дето е в пакетче. От китай се е случвало да поръчвам от разни сайтове, където цената е била съмнително ниска и съответно и продукта не е бил същия.

# 497
И аз си поръчах Мейзитанг Flutter от сайта "без глад". Grinning От утре почвам да го пия и след седмица ще видя дали има някакви резултати. Praynig Между другото преди или след закуска трябва да се пие? Peace

# 498
И аз си поръчах Мейзитанг Flutter от сайта "без глад". Grinning От утре почвам да го пия и след седмица ще видя дали има някакви резултати. Praynig Между другото преди или след закуска трябва да се пие? Peace

Моля Ви дайте линка този сайт без глад,че не го намирам в нета.

# 499
Момичета, от кой сайт да си взема оригинална, действаща Лида или Мейзитанг? Трябва ми спешно!
И наистина ли има такова нещо като стара и нова формула при Лида?

# 500

Моля Ви дайте линка този сайт без глад,че не го намирам в нета.

Албена ето това е сайта
Скрит текст:
, и дано да имаш успех в свалянето на килограми  Praynigзащото може да се окаже поредната рекламна кампания на някой от тук.
Успех и сподели резултати.

# 501
  • Sofiq
Има и стара и нова лида, просто са с различен състав, новата действа по-добре, старата сякаш я развалиха напоследък. Все пак за за пореден път да кажа - за мен мейзитанг е по-добрия продукт. Ето
тук
можеш да прочетеш какви са разликите и как изглеждат. Мнение за място на поръчка не искам да давам, за да не се приема като реклама, а и защото ефекта е много индивидуален при всеки.

# 502

Аз съм чела, че се пие преди закуска, но реално не би трябвало да има значение  Thinking. Каквото и да се изяде на закуска ще се изгори и усвои многократно от организма до вечерта. При всички случаи, не трябва да се пропускат хранения   chef, макар и те да са сведени до минимални дози. Успех  Peace

# 503
Имам стара Лида от една кутийка, останали са 18 хапченца/аз приключих с такива хапове, пия един път месечно в годината и това е  Wink. , който ги иска, може да ми пише на лични, на мен не ми трябват  Peace Ще ги дам на символична цена, само да не ми събират прах  Simple Smile

# 504
Май ще пробвам да си поръчам от Безглад - пише оригинален Мейзитанг. За него ли става дума, че е добър?

# 505
Тези ли са добри - Meizitang Original Soft Gel Strong / Мейзитанг оригинални желирани капсули? Защото има още два вида... Нека някой, който ги е пил сподели! Моля!

# 506
Тези ли са добри - Meizitang Original Soft Gel Strong / Мейзитанг оригинални желирани капсули? Защото има още два вида... Нека някой, който ги е пил сподели! Моля!

Ангел, този мейзитанг който визираш е най-разпространеният и познат, но всъщност има над 5 разновидности на мейзитанг - червена формула, нова еволюционна формула и т.н. Нека някой, който е пил от различните видове даде оценка, аз нямам мнение. Rolling Eyes

# 507
Здравейте! Искам да попитам кое е най-ефективното средство за отслабване?
Колебая се между:Лида,Калорекс,Златно чудо. newsm78
Ще можете ли да ми кажете кое наистина помага.
Благодаря ви  Wink

# 508
  • Sofiq
Здравейте! Искам да попитам кое е най-ефективното средство за отслабване?
Колебая се между:Лида,Калорекс,Златно чудо. newsm78
Ще можете ли да ми кажете кое наистина помага.
Благодаря ви  Wink

Лида нова формула или мейзитанг стара формула, калорекс не става, златно чудо нямам опит.

# 509
Ако някой иска имам 1 не разпечатвана опаковка 2SLIM! Поръчах си 2 опаковки и изпих половината от едната ,но ми става много нервно (сигурно от зеленото кафе) и няма да я ползвам. Ще я дам за 40 лв.

Общи условия

Активация на акаунт