Китайски капсули /за отслабване и още нещо/ - 10

• 114 608
  • 763
  •   1
Отговори
# 525
Rolling Eyes По-опитните да кажат.
P.S Аз съм си харесала (от вашите писания) тези

и аз се присъединявам към питането.  val_s, знам че се въздържаш от съвети но все пак дай един  newsm17

# 526
  • Sofiq
Ами ако говорим конкретно за мейзитанг според мен новите дето са MSV-та, А1 и тнт дето се водят силни версии в шишенца не са толкова добри - казвам го от личен опит. Най-добрият вариянт за мен си остава мейзитанга в пакет. Има го на много места, но имайте в предвид, че има фалшиви, капсулата трябва да е тъмно зелена и лъскава и да си личи макар и много финия надпис MZT. Сега гледам на този сайт с глада ( между другото сайта е на пазара от няколко месеца като гледам ), но ми прави впечатление, че цените са съмнително ниски спрямо останалите сайтове, макар че като си платиш доставката то става същото... Какво е качеството не мога да кажа, без да пробвам от личен опит. Надявам се инфото и проучването ми да е било полезно  Peace

# 527
  • Варна
Благодаря  Hug

# 528
И аз споделям мнението, че колкото повече се твърди че е по-силна дадена версия, то тя е по- Недействаща. Сега, след три месеца на ново място и стррес съм напълняла и се връщам на стярите помощници -капсулите. Смятам да взема Мейзи гел капсули и едновременно с тях тези, с люти чушки. Предложение откъде освен от безглад да взема вторите?

# 529

и аз се присъединявам към питането.  val_s, знам че се въздържаш от съвети но все пак дай един  newsm17

Аз от този си взех (в пакетче). На хапчетата пише MZT с блед шрифт, уж са истински. newsm78 За сега съм доволна. В опаковка са към 36 броя.
 Бях чела някъде в по-предните страници, че това е старият вариант, който е по-силен. Peace

# 530
  • Варна
liakusi благодаря  Peace А ти ги взе от bezglad.com ,така ли?

# 531
Момичета,а как стоят нещата в дългосрочен план?Приключваме курса например от едим месец,после хапваме умерено,без много боклуци и... Thinking Аз имам 3-4кг. за сваляне,чудя се.До сега не се бях замисляла за хапчета от този род,защото си мислех,че са разни китайски химии без проверени странични реакции  Rolling Eyes По-опитните да кажат.

Трябва да се спазва някакъв режим на хранене все пак. При мен много пъти свалям, пак качвам и така отново и отново, понеже нямам търпение да изкарам нещата докрай. Това, което знаем е, че трябва да се направи пълен курс три месеца, за да привикне организма към по-малко храна и съответно да се запазят резултатите. Знам, че някои също приемат по една капсула през 2-3 дни като поддържане, за намаляне на апетита през няколко месеца.

Напълно подкрепям Val_s, че каквото и да правим, трябва малко от малко да спазваме режим и да гледаме какво ядем Rolling Eyes. Аз съм правила поддържащ курс 2 месеца и определено има ефект. След първата опаковка започнах втора, която пих десетина дни през ден, после през два и накрая вече спрях, даже ми бяха останали, но свалих доста и не съм върнала почти никакви кг.  smile3534

Ясно е,че трябва да не се яде като за последно,но все пак под режим могат да се разбират много неща.Ефектът след тeзи хапчета/добавки може да се сравнява със след диета или е "по-страшно"?
Аз лично съм правила 4 пъти 90 Дневна,свалила съм 18 кг. наследство от бременността с нея.Мога да кажа,че съм ги запазила.Но миналото лято в следствие на стрес,свалих допълнително 4кг. и се харесах повече  BlushКато приключиха проблемите си ги върнах ест.Искам да постигна пак тези кг-ми,а и да пробвам да ги запазя за по-дълго.

Gali-Presi, аз ако бях на теб не бих се нахвърлила на най-ефективното и силно хапче, при положение, че искаш да свалиш само 3-4кг. Тях и с лек режим и малко тренировки ще ги свалиш.  PeaceИли ако си вземеш нещо диуретично, само от водата, която ще изхвърлиш ще свалиш 3кг. Въпросът е после да ги задържиш.

Иначе Val_s, цените на смятам, че са съмнително ниски, при положение, че тези китайски капсули се купуват на килограм от страната на изгряващото слънце за жълти стотинки (мейзитанг има в китайски сайтове по 5$)  Money. Номера е да намериш тук такива които действат и за да не чакаме месеци доставки, си ги купуваме от тук на малко по-висока цена, но поне някой ги е пил и дава мнение.

# 532
  • Варна
BeBoLiNkATa мерси за съвета PeaceСега мога да почна да се обяснявам,че ме домързява за редовен спорт,а режими не е да не съм пробвала и спазвала.. ноо,ще се въздържа,че мн дълго,ще стане  Mr. Green

# 533

Аз от този си взех (в пакетче). На хапчетата пише MZT с блед шрифт, уж са истински. newsm78 За сега съм доволна. В опаковка са към 36 броя.
 Бях чела някъде в по-предните страници, че това е старият вариант, който е по-силен. Peace

И Аз си поръчах от там на 9 ще направя месец = -7 кг  Flutter многоо много се радвам за МЕН!!!! По принцип не съм много пълна, но ми тежаха! Моя близка приятелка също си поръча ама от друг сайт - 'били от по оригиналните" за 40 лв.   Naughty 1:1 с моите (за 30 лв ) пакетчето, таблетки, цветове ВСИЧКО  еднакво! Сега като свърша тази ще си поръчам още една за поддържане  Peace пък да видим какво ще стане  #Crazy

# 534
И аз споделям мнението, че колкото повече се твърди че е по-силна дадена версия, то тя е по- Недействаща. Сега, след три месеца на ново място и стррес съм напълняла и се връщам на стярите помощници -капсулите. Смятам да взема Мейзи гел капсули и едновременно с тях тези, с люти чушки. Предложение откъде освен от безглад да взема вторите?
  Бях чела, че не е хубаво да се пият 2 продукта едновременно Thinking Друг път правила ли си го? newsm78

# 535
  • Sofiq
Не трябва да се пият по два продукта едновременно, по-скоро първо единия и след приключване на приема тогава другия. Относно цената, казах съмнително ниска на фона на масовата по сайтовете. Иначе да по китайските сайтове могат да се намерят за жълти стотинки, но аз лично имам горчив опит от такива..  Embarassed

# 536
Дами, имам въпрос - натрупаха ми се доста килца за сваляне, които не искат да си идат по никакъв начин (разбирайте диети, търчане като лудите, тренажор и какво ли не). Винаги съм била 50 кг., но след 3то раждане нещата станаха непоносими (за мен). Сега съм 75 кг. при ръст от 160 см (пряко сили) и не мърдам на никъде. Изследвах се, но излезе, че всичко ми е наред, после пък друг лекар каза, че имам намалена функция на щитовидната жлеза, трети пък се изказа, че съм си била съвсем здрава, че и в нормите (кои ли норми?!). Та поече от ясно е, че имам нужда от лек ритник в д-то. Четох за Мейзитаг и ефикасността им и някак ми светна, но както всички знаем - различни организми, различно действие. Както и да е, въпроса ми е от къде мога да си ги поръчам при положение, че не живея в БГ? Не искам да нацеля някой въшкав сайт, от който да ми пратят котешки бонбонки и аз както не разбирам, ще ги приема на чиста вяра Embarassed. Благодаря ви предварително и лек ден от мен!

# 537
Дами, имам въпрос - натрупаха ми се доста килца за сваляне, които не искат да си идат по никакъв начин (разбирайте диети, търчане като лудите, тренажор и какво ли не). Винаги съм била 50 кг., но след 3то раждане нещата станаха непоносими (за мен). Сега съм 75 кг. при ръст от 160 см (пряко сили) и не мърдам на никъде. Изследвах се, но излезе, че всичко ми е наред, после пък друг лекар каза, че имам намалена функция на щитовидната жлеза, трети пък се изказа, че съм си била съвсем здрава, че и в нормите (кои ли норми?!). Та поече от ясно е, че имам нужда от лек ритник в д-то. Четох за Мейзитаг и ефикасността им и някак ми светна, но както всички знаем - различни организми, различно действие. Както и да е, въпроса ми е от къде мога да си ги поръчам при положение, че не живея в БГ? Не искам да нацеля някой въшкав сайт, от който да ми пратят котешки бонбонки и аз както не разбирам, ще ги приема на чиста вяра Embarassed. Благодаря ви предварително и лек ден от мен!

Alexabg1, може да провериш ebay потребителите, но само тези с висок рейтинг Naughty. Друг вариант е да си поръчаш от нашенските сайтове, но трябва някой твой познат да го получи тук и да ти го изпрати, защото повечето куриери не предлагат наложен платеж за чужбина  smile3511, а и малко хора се наемат да изпращат, защото не знаят дали купувача е коректен. Аз преди бях вършила услуга така на една бивша колежка, която замина да учи в Германия и и ги получавах тук и ги пращах по пощата. Иначе, ако имаш нарушена функция на щитовидната жлеза, може да си набавиш Т3 (продава се аптечно в Гърция) и да пиеш по половин таблетка за 30 дни, след това се спира и след месец 2 пак така още веднъж. Аз си бях нарушила метаболизма и един професор, не му помня името, от Александровска болница ми ги беше казал. Дано съм била полезна.  Flushed успех.

# 538
Сега съм 75 кг. при ръст от 160 см (пряко сили) и не мърдам на никъде. Изследвах се, но излезе, че всичко ми е наред, после пък друг лекар каза, че имам намалена функция на щитовидната жлеза, трети пък се изказа, че съм си била съвсем здрава, че и в нормите (кои ли норми?!). Та поече от ясно е, че имам нужда от лек ритник в д-то. Четох за Мейзитаг и ефикасността им и някак ми светна, .......

Без претенции  за голяма компетентност те съветват преди да поръчаш  някакви хапчета за отслабване, дори и при леко съмнение за проблем с щитовидната жлеза, да изследваш TSH, стандартните референтни граници за TSH за възрастни е между 0.49 – 4.67 µIU/ml, но стойностите варират при измерване с различни методи.  Тълкуването зависи също от кръвните нива на хормоните на щитовидната жлеза (Т3 и Т4). Ако TSH-то е нормално, хипотиреоидизъм на практика може да се изключи. Ако то обаче е повишено, трябва да се обърне внимание на Т3 и Т4 и да се направят допълнителни тестове. Може невъзможността ти да се свалят килограми с диети, търчане като лудите, тренажор и какво ли не, да се дължи на здравен проблем. Съвета ми е базиран на собствен опит, съмняваха се за хроничен имунотиреоидит които понякога се  появява при скоро родили жени няколко месеца след като раждането.  Ако искаш тук
Скрит текст:
има повече инфо.

# 539

Точно тези не съм ги виждала и чувала до сега, а и никъде не пише колко микрограма е таблетката  Thinking, но има едни гръцки на Uni-pharma, които са в доста по-удобни разфасовки и са сравнително по-евтини  Peace. Иначе за изследванията на щитовидната жлеза съм напълно съгласна, макар и доза от 12,5 мкг да е много малка и да не може да навреди, винаги е по-добре да се направят изследвания и консултации с лекар. Аз само за прегледа в Александровска дадох 60лв и чаках 2 месеца за час, но  Naughty не ми се рискуваше със самолечения.

Общи условия

Активация на акаунт