Китайски капсули /за отслабване и още нещо/ - 10

• 114 627
  • 763
  •   1
Отговори
# 540
Такааа, за протокола съобщавам, че днес поръчах Мейзитанг-а. Ще дойде утре. След седмица ще видя и пиша, дали това е поредния "кьор фишек" или по нашенски блъф, макар че господинът който ми се обади за потвърждаване на поръчката ми обясни че продават само оригинални продукти  Joy/ т. е. произведени в Китай, но така убедително го заяви, все едно никой друг не продава китайски хапчета, че ще заслабна минимум 5кг. за месец при никаква промяна на режима на хранене и движение, а ако се ограничавам с яденето и спортувам по 15-20мин на ден  може и 10кг. за месец.

# 541
  • Варна
И аз днес поръчах Мейзитанг  Simple Smile Ще споделям (ако има какво  Laughing)

# 542
И аз днес поръчах Мейзитанг  Simple Smile Ще споделям (ако има какво  Laughing)

Gali-presi и Glamur успех и да споделяте как минава процесът. Не е нужно да чакате 1 седмица, още първите 3 дни трябва да усетите ефект - сухота, загуба на апетит, леко повишена температура евентуално, изобщо всичко което показва че във тялото ви се случва нещо ще е добре да споделяте. Ние ще чакаме с нетърпение включвания от вас. И все пак... магически хапчета не съществуват и ако съвсем нищо не правим, малко вероятно е да има задоволителен ефект.

# 543
  • от Луната
Преди 2 седмици си взех Лида от безглад. Ами никаква файда няма. Само лека сухота в устата иначе и грам не съм свалила. Апетита не ми го убива, но аз и не ям много по-принцип. Пила съм и Мейзитанг и той не даде ефект. Единствените от които съм доволна бяха Линдакса от аптеката, но за съжаление вече са забранени и не мога да им намеря достоен заместител  Confused

# 544
  • Варна
Аз си получих Мейзитанг-а днес.Имат щампа на хапчето,не мога да преценя дали са оригинални.
Смятам да се метна и малко на степера.

# 545
Преди 2 седмици си взех Лида от безглад. Ами никаква файда няма. Само лека сухота в устата иначе и грам не съм свалила. Апетита не ми го убива, но аз и не ям много по-принцип. Пила съм и Мейзитанг и той не даде ефект. Единствените от които съм доволна бяха Линдакса от аптеката, но за съжаление вече са забранени и не мога да им намеря достоен заместител  Confused

Вики, Meizitang-a пак ли от безглад си го поръча? За него има добри отзиви във форума  Thinking, но сега очакваме и пряко включване с резултати от gali-presi и Glamur. Иначе лидата коя формула пиеш - стара или нова?  newsm78 Явно при всеки различните продукти дават различен резултат Naughty

gali-presi това със степера е наистина разумно, дори и да не пиеш хапчета. Трябва да се спортува! Peace

# 546
И мейзито ли от там го взе?  Thinking Аз останах много доволна даже поддържаща опаковка си поръчах.... странно   newsm78

# 547
  • Варна
Така,пих си първото драже на обяд.. тази вечер,докато си стоях,почнаха да ме обливат топли вълни  Rolling Eyes Това да е някакъв ефект от хапчето,чак пък толкоз бързо  newsm78
Аз да кажа,че ще се отчитам на седмица някъде,няма смисъл по-начесто  Peace

# 548
Така,пих си първото драже на обяд.. тази вечер,докато си стоях,почнаха да ме обливат топли вълни  Rolling Eyes Това да е някакъв ефект от хапчето,чак пък толкоз бързо  newsm78
Аз да кажа,че ще се отчитам на седмица някъде,няма смисъл по-начесто  Peace
И при мен е така, а потиш ли се повече от нормално? ooooh!

# 549
  • Варна
Сякаш не,но както споменах,вчера ми беше първото хапче  Peace

# 550
Вчера късно следобед ми доставиха хапчетата. Днес сутринта в 7,10ч. взех първото.
 - сухото в устата нямам
 - притъпяване на глада нямам
 - не се : изпотявам, задъхвам или сърцебиене
Ще видя как е съня и утре ще пиша. Не е е както линдаксата, там още с първото хапче усещаш, че нещо става т.е. сибутрамина действа и отслабваш. Жалко, че го спряха, прекрасен продукт.

# 551
Вчера късно следобед ми доставиха хапчетата. Днес сутринта в 7,10ч. взех първото.
 - сухото в устата нямам
 - притъпяване на глада нямам
 - не се : изпотявам, задъхвам или сърцебиене
Ще видя как е съня и утре ще пиша. Не е е както линдаксата, там още с първото хапче усещаш, че нещо става т.е. сибутрамина действа и отслабваш. Жалко, че го спряха, прекрасен продукт.

Glamur, сибутрамина го изчистиха от повечето хапчета или поне така се твърди Rolling Eyes, поради това че по едно време много се шумеше за вредното му действие. Аз чакам отзиви от Вас и ще преценя дали да взема мейзитанг  Twisted Evil. При мен от чушките ефекта беше още от първия ден - припотяване/вълни, сърцебиене, сухота, световъртеж и размазан поглед  Embarassed. И все пак това, че при теб няма още ефект, а при Gali-presi е имало топли вълни още с първото хапче е малко странно, ако пиете едно и също мейзи. newsm78

# 552
  • Варна
Моят е от bezglad

# 553
и моето е от там мисля че по едно и също време сме писали, че сме поръчали.
Странични ефекти след три дни прием нямам - но и нито грам свален. Гладът не ми е притъпен. Беболинка  да не се връщам назад да чета, ефект от чушките имаше ли? Защото от мейзи-то до сега не виждам ефект. След седмица т.е  на 17-09 ще се претегля и да видим  дали действат.
Май беше писала че ги продаваш?

Последна редакция: пт, 12 сеп 2014, 10:52 от Glamur

# 554
  • от Луната

Вики, Meizitang-a пак ли от безглад си го поръча? За него има добри отзиви във форума  Thinking, но сега очакваме и пряко включване с резултати от gali-presi и Glamur. Иначе лидата коя формула пиеш - стара или нова?  newsm78 Явно при всеки различните продукти дават различен резултат NaughtyМейзито не е от този сайт, но си имаше гравирано на капсулите и беше в същата опаковка като в сайта. Сега единственото положително е, че имам повече сила от преди. Чувствам се по-бодра, но пък вечер много трудно заспивам  Mr. Green Гламур и аз като теб само, че след 15 дена ефекта, който трябваше да има с глада го няма. И да линдаксата беше прекрасна, дано направят пак нещо подобно  Mr. Green

gali-presi това със степера е наистина разумно, дори и да не пиеш хапчета. Трябва да се спортува! Peace

Общи условия

Активация на акаунт