Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са потенциалните странични ефекти от приемането на Лида?
Какви са ефектите от приемането на Лида?
Какви са мненията за различните продукти за отслабване, като Лида, Мейзитанг, Редуктил и други?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са потенциалните странични ефекти от приемането на Лида?
-
Какви са ефектите от приемането на Лида?
Ефектите от приемането на Лида могат да варират при отделните хора. Някои съобщават за загуба на тегло до 2 кг седмично, докато други може да не изпитат толкова значителни резултати. Важно е да се отбележи, че добавките за отслабване трябва да се използват заедно със здравословна диета и редовни упражнения.
-
Какви са мненията за различните продукти за отслабване, като Лида, Мейзитанг, Редуктил и други?
Мненията за продуктите за отслабване като Лида, Мейзитанг, Редуктил и други са разнообразни. Някои хора споделят положителни резултати, като загуба на тегло, намален апетит и подобрени метаболитни процеси. В същото време други изразяват разочарование от липсата на ефект или страничните ефекти. Важно е да се отбележи, че реакциите на организма към подобни продукти могат да варират значително и е важно да се консултирате с професионалист преди започване на прием.
-
Какви са препоръките за приемане на хапчета за отслабване като Лида?
-
Защо е важно да се пие вода, когато се приемат лекарства?
. Друг вариант е да си поръчаш от нашенските сайтове, но трябва някой твой познат да го получи тук и да ти го изпрати, защото повечето куриери не предлагат наложен платеж за чужбина
, а и малко хора се наемат да изпращат, защото не знаят дали купувача е коректен. Аз преди бях вършила услуга така на една бивша колежка, която замина да учи в Германия и и ги получавах тук и ги пращах по пощата. Иначе, ако имаш нарушена функция на щитовидната жлеза, може да си набавиш Т3 (продава се аптечно в Гърция) и да пиеш по половин таблетка за 30 дни, след това се спира и след месец 2 пак така още веднъж. Аз си бях нарушила метаболизма и един професор, не му помня името, от Александровска болница ми ги беше казал. Дано съм била полезна.
успех.
!
. В момента съм на едни дивотии, наречени Т5 (ето малко инфо за тях:
). Засега съм се спряла на този Мейзитанг и ако успея да го докарам дотук, ще е прекрасно
!
. Моя приятелка също ги пи, но не остана толкова впечатлена, колкото мен ( тя е пила всичко що има на пазара за отслабване). И двете ги купихме от безглад
При всеки организъм мисля, че различните продукти действат различно и зависи и колко е свикнал организмът със съставките. Имах 3 блистера, но ги продадох на една дама тук от форума, иначе бих ти дала 1 блистер да ги пробваш. Леля ми сега пие мейзи от 4 дни и каза както и ти, че няма сухота, но за сметка на това ходила много редовно точно по часовник до тоалетната и ефекта бил като Лаксената, ако си я пила преди. Според нея има ефект. Аз във вторник ще се видя с нея и ще взема 1 блистер да ги пробвам преди да си купя цяла опаковка. Сега боря целулита с кремчето на liakusi
, иначе съм засичала доста повече, зависи от момента. Този е в Англия:

. а и като чета и в други форуми няма много-много доволни.