Китайски капсули /за отслабване и още нещо/ - 10

• 114 653
  • 763
  •   1
Отговори
# 555
Дами, имам въпрос - натрупаха ми се доста килца за сваляне, които не искат да си идат по никакъв начин (разбирайте диети, търчане като лудите, тренажор и какво ли не). Винаги съм била 50 кг., но след 3то раждане нещата станаха непоносими (за мен). Сега съм 75 кг. при ръст от 160 см (пряко сили) и не мърдам на никъде. Изследвах се, но излезе, че всичко ми е наред, после пък друг лекар каза, че имам намалена функция на щитовидната жлеза, трети пък се изказа, че съм си била съвсем здрава, че и в нормите (кои ли норми?!). Та поече от ясно е, че имам нужда от лек ритник в д-то. Четох за Мейзитаг и ефикасността им и някак ми светна, но както всички знаем - различни организми, различно действие. Както и да е, въпроса ми е от къде мога да си ги поръчам при положение, че не живея в БГ? Не искам да нацеля някой въшкав сайт, от който да ми пратят котешки бонбонки и аз както не разбирам, ще ги приема на чиста вяра Embarassed. Благодаря ви предварително и лек ден от мен!

Alexabg1, може да провериш ebay потребителите, но само тези с висок рейтинг Naughty. Друг вариант е да си поръчаш от нашенските сайтове, но трябва някой твой познат да го получи тук и да ти го изпрати, защото повечето куриери не предлагат наложен платеж за чужбина  smile3511, а и малко хора се наемат да изпращат, защото не знаят дали купувача е коректен. Аз преди бях вършила услуга така на една бивша колежка, която замина да учи в Германия и и ги получавах тук и ги пращах по пощата. Иначе, ако имаш нарушена функция на щитовидната жлеза, може да си набавиш Т3 (продава се аптечно в Гърция) и да пиеш по половин таблетка за 30 дни, след това се спира и след месец 2 пак така още веднъж. Аз си бях нарушила метаболизма и един професор, не му помня името, от Александровска болница ми ги беше казал. Дано съм била полезна.  Flushed успех.

BeBoLiNkATa, търсих в Ebay, но там изглежда, че не са и чували за Мейзитанг. Има нещо, което прилича на Лида по кутията. Майка ми е в България и мога да направя комбинацията пращане-препращане, но ми се искаше да избегна всичките тези гимнастики. Но в крайна сметка ако нямам друг избор, ще трябва. Благодаря ти за съвета  bouquet!

# 556
Сега съм 75 кг. при ръст от 160 см (пряко сили) и не мърдам на никъде. Изследвах се, но излезе, че всичко ми е наред, после пък друг лекар каза, че имам намалена функция на щитовидната жлеза, трети пък се изказа, че съм си била съвсем здрава, че и в нормите (кои ли норми?!). Та поече от ясно е, че имам нужда от лек ритник в д-то. Четох за Мейзитаг и ефикасността им и някак ми светна, .......

Без претенции  за голяма компетентност те съветват преди да поръчаш  някакви хапчета за отслабване, дори и при леко съмнение за проблем с щитовидната жлеза, да изследваш TSH, стандартните референтни граници за TSH за възрастни е между 0.49 – 4.67 µIU/ml, но стойностите варират при измерване с различни методи.  Тълкуването зависи също от кръвните нива на хормоните на щитовидната жлеза (Т3 и Т4). Ако TSH-то е нормално, хипотиреоидизъм на практика може да се изключи. Ако то обаче е повишено, трябва да се обърне внимание на Т3 и Т4 и да се направят допълнителни тестове. Може невъзможността ти да се свалят килограми с диети, търчане като лудите, тренажор и какво ли не, да се дължи на здравен проблем. Съвета ми е базиран на собствен опит, съмняваха се за хроничен имунотиреоидит които понякога се  появява при скоро родили жени няколко месеца след като раждането.  Ако искаш тук
Скрит текст:
има повече инфо.

Glamur, благодаря ти за линка и съветите. От трима лекари, двама ми казаха, че съм си съвсем наред. Бях се постреснала когато онзи калпазан ми каза, че не е наред щитовидната, но после се занесох при втори, че и трети лекар, за по-сигурно. Направих си и едни пълни изследвания просто ей така, за разкош. Всичко си ми е наред и там. Явно нямам проблем в здравната област, но пък имам проблем в коремната и задната области  Wink. В момента съм на едни дивотии, наречени Т5 (ето малко инфо за тях: ) Никаква работа не вършат, а съм вече на последна седмица! Минах и през Липовон, но и там кой знае какъв прогрес нямаше. Та наистина съм се видяла в чудо. Искам нещо, което да е наистина ефективно (знам, че два еднакви резултата няма  Simple Smile). Засега съм се спряла на този Мейзитанг и ако успея да го докарам дотук, ще е прекрасно  Grinning!

# 557
една позната пие хапчета със Sibutramine
колко време се пие и колко време се прави пауза , знаете ли ?
тя твърди , че три месеца прием , един пауза и можало пак отначало ?
така ли е ?

# 558
  • Sofiq
Точно така е при този тип капсули за отслабване да - до три месеца пиеш, после поне един почивка и след това ако се налага още - пак.

# 559
и моето е от там мисля че по едно и също време сме писали, че сме поръчали.
Странични ефекти след три дни прием нямам - но и нито грам свален. Гладът не ми е притъпен. Беболинка  да не се връщам назад да чета, ефект от чушките имаше ли? Защото от мейзи-то до сега не виждам ефект. След седмица т.е  на 17-09 ще се претегля и да видим  дали действат.
Май беше писала че ги продаваш?

Glamur, при мен чушките действаха много силно още от началото  Crazy. Моя приятелка също ги пи, но не остана толкова впечатлена, колкото мен ( тя е пила всичко що има на пазара за отслабване). И двете ги купихме от безглад newsm78 При всеки организъм мисля, че различните продукти действат различно и зависи и колко е свикнал организмът със съставките. Имах 3 блистера, но ги продадох на една дама тук от форума, иначе бих ти дала 1 блистер да ги пробваш. Леля ми сега пие мейзи от 4 дни и каза както и ти, че няма сухота, но за сметка на това ходила много редовно точно по часовник до тоалетната и ефекта бил като Лаксената, ако си я пила преди. Според нея има ефект. Аз във вторник ще се видя с нея и ще взема 1 блистер да ги пробвам преди да си купя цяла опаковка. Сега боря целулита с кремчето на liakusi  Embarassed и отслабването е на по-заден план.

Alexabg1, сега чукнах ebay и ми излезе един търг за мейзи  Peace, иначе съм засичала доста повече, зависи от момента. Този е в Англия:

# 560
Здравейте!
Искам да споделя и моя опит с хапчетата Мейзи,който е чел преди три месеца ще си спомни за мен  Wink
Когато ги започнах в началото до 5-6 ден нямах почти никакви признаци да действат и ми се хапваше и вода не ми се пиеше много ,но след това всичко започна с пълна сила ,сухост в устата и никакъв апетит ,да усещам кога огладнявам ,но нямам никакви претенции какво ще ям ,една салата и съм готова  Peace
И така след две опаковки по 36 хапчета мейзи свалих 12 кг ,като в началото свалях по-бързо.
Това без никакви усилия  Peace
Какво ям-сутрин овесени ядки с кисело мляко,сушени плодове и малко мед за подслаждане,обед някаква супичка или нещо леко ,по едно време карах и на диня със сирене и за вечеря салата(домати краставици ,пиперка...сиренце)с някакво саламче или пил.месце ,но не винаги.Когато не работя съм само  на овесените ядки + салатата ,тоест две хранения.При втората опаковка прегреших няколко пъти и  съм хапвала някой друг шоколадов  бонбон(но това от лакомия  Laughing)
След тези две опаковки спрях приема за две седмици,но продължих същия начин на хранене без проблем  Peace
Взех още една опаковка мейзи и сега ги пия през ден -свалям по кило на седмица  Confused все по-бавно става свалянето ,но все пак има такова и хапчетата продължават да ми действат  Peace
И да добавя ,че съм супер енергична ,не ми се спи и не се умарям лесно.
Друго -една седмица преди менструация не ми действат -пак ми се яде сладкоооо  Laughing,но  минавам с малко парченце черен шоколад или много сладки плодове  Peace

И през целия период гледам да се движа ,правя големи разходки пеша ,като се заредя с вода.
Гимнастика не съм правила ,но от ходенето пеш пак се стяга човек  Peace

Страхотно е да слабее човек,влязох си в много стари дънки и панталони  Party

Само ме  е страх след това ,колко време ще мога да се храня по този начин за да успея да си запазя килограмите не искам пак да съм дебеличка...Надявам се за толкова време организма ми да е свикнал да се храни с по малко храна,затова и не преминах на екстремно слабеене,с тези хапчета можеш да я караш и само на плодове и течности ,но не мисля че е правилно.

това от мен -имайте търпение не очаквайте чудеса от втория третия ден

# 561
Здравейте!
Искам да споделя и моя опит с хапчетата Мейзи,който е чел преди три месеца ще си спомни за мен  Wink
Когато ги започнах в началото до 5-6 ден нямах почти никакви признаци да действат и ми се хапваше и вода не ми се пиеше много ,но след това всичко започна с пълна сила ,сухост в устата и никакъв апетит ,да усещам кога огладнявам ,но нямам никакви претенции какво ще ям ,една салата и съм готова  Peace
И така след две опаковки по 36 хапчета мейзи свалих 12 кг ,като в началото свалях по-бързо.
Това без никакви усилия  Peace
......................
това от мен -имайте търпение не очаквайте чудеса от втория третия ден

~Artemis~  от твойте уста на Бога в ушите    bouquet. Пия ги вече 6-ти ден и НИЩО. За 5месеца качих скоропостижно 6/7кг , не ми стават дрехите - дебелея в областа на корема и "паласките", за тези дни нямам и грам свален  newsm61. а и като чета и в други форуми няма много-много доволни.

eau как се казват тези хапчета и от къде са купени?
една позната пие хапчета със Sibutramine
тя твърди , че три месеца прием , един пауза и можало пак отначало ?
така ли е ?

# 562
Аз определено след 6 дена прием на хапчетата вече всички признаци бяха на лице  Peace

Но кантара показа разлика към края на втората седмица  Peace

И все пак ,ако до два дена нямаш симптоми като сухост в устата (да ти се пие постоянно вода) и имаш апететит както обикновенно ,според мен е по-добре да смениш хапчетата  Peace

# 563
  • Варна
И аз съм на 6-ти ден,нямам свръхизразени "симптоми".Да не забравяме,че това все пак се водят билкови хапчета.Не е някоя химия,че още на 2-рия ден да почнем да се "тресем" от симптоми  Laughing
Аз поне предпочитам по-бавно,но здравословно отслабване.Надявам се,това да е такова.

# 564
Имайте търпение.  NaughtyРезултати може да има и без да има изразени странични ефекти. И все пак трябва да положим и малки усилия от наша страна  Peace

# 565
  • Варна
Съгласна  Peace Аз съм в ПМС и не е като да нямам апетит  Embarassed

# 566
Момичета,
Чета напред в темата, че сте поръчали Мейзитанг от "безглад" и сте доволни, но има и недоволни. Та има ли и други сайтове, от които някой да е поръчал и да е доволен?
Иначе гледам, че има промоция в момента 3 опаковки за 60 лв., иначе една е 30 кинта

newsm78

Последна редакция: вт, 16 сеп 2014, 21:53 от pileto13

# 567
Момичета,
Чета напред в темата, че сте поръчали Мейзитанг от "безглад" и сте доволни, но има и недоволни. Та има ли и други сайтове, от които някой да е поръчал и да е доволен?
Иначе гледам, че има промоция в момента 3 опаковки за 60 лв., иначе една е 30 кинта

newsm78

pileto13, както при всяко нещо има доволни и недоволни. Аз вчера четох форуми, че си търся кола на старо и едни плюят това което ми харесва, други хваля...абе пълно щастие няма  Crazy Мейзи има почти навсякъде  Peace. Аз в предходни постове бях писала за 2 други бг сайта и един търг от ибей, но нямам скорошни наблюдения Naughty

# 568
Здравейте! Може ли да се комбинира  BIOTECH USA Mega Fat Burner 90 Tabs. с  Мeizitang  или   BIOTECH USA Mega --Fat Burner 90 Tabs с  HAYA LABS Synephrine 20mg. / 100 Caps.? Трябва да сваля  8-9кг,а нямам възможност да ходя на фитнес,работата ми е такава.Ще имам ли странични ефекти?Възможно ли е да се свалят килограмите,които искам с тези добавки?Препоръчайте ми по-мощно средство,ако има такова.Благодаря предварително

# 569
  • Sofiq
Яна91 Незнам дали някой знае отговора на конкретния въпрос, но по пътя на логиката - лида нова формула има л карнитин, което си е фет бърнър. Не би следвало да има проблем комбинацията на подобни продукти. От друга страна обаче всички фетбърнъри вдигат кръвното и следователно трябва да се внимава.

Общи условия

Активация на акаунт