Китайски капсули /за отслабване и още нещо/ - 10

• 115 239
  • 763
  •   1
Отговори
# 570
Alexabg1, сега чукнах ebay и ми излезе един търг за мейзи  Peace, иначе съм засичала доста повече, зависи от момента. Този е в Англия:

BeBoLiNkATa, чукнах на линка, мила, но ми излизат само някакви кремчета за втриване и стягане. Нищо друго. Благодаря все пак. Аз намерих някакви сайтове тука, но още им се чудя. Много въшкави ми се виждат  newsm78.

# 571
Здравейте!
Искам да попитам тези които са пили хапчета и са им помогнали (тоест свалили са килограми),какво се случи след това ,след спирането на хапчетата ,как се чувствахте ,бързо ли си възвърнахте апетита към всичко ,колко време задържахте желаните килограми?
Аз все още съм на хапчета ,но ги пия вече по нарядко ,това е третата ми опаковка и идва краят им и затова започват сега и терзанията ми какво ще се случи след това  Confused

# 572
Днес приключих с първия блистер /12капсулки/ Мейзитанг и давам отчет:
- апетитът ми е понамалял, но не е като да го нямам
- не изпитвам жажда, насилвам се да пия по 2- 2,5л вода на ден
- спя си нормално, нямам проблеми със съня
- килограми без промяна / колкото започнах, толкова съм е сега/

# 573
значи е без сибутрамин

# 574
Здравейте! Може ли да се комбинира  BIOTECH USA Mega Fat Burner 90 Tabs. с  Мeizitang  или   BIOTECH USA Mega --Fat Burner 90 Tabs с  HAYA LABS Synephrine 20mg. / 100 Caps.? Трябва да сваля  8-9кг,а нямам възможност да ходя на фитнес,работата ми е такава.Ще имам ли странични ефекти?Възможно ли е да се свалят килограмите,които искам с тези добавки?Препоръчайте ми по-мощно средство,ако има такова.Благодаря предварително
Бих ти препоръчала Black Spider 25 efedra аз отслабнах с 9 кг за 2 месеца без фитнес и здравословно хранено ,но бях 68 кг,зако си по тежка ти препоръчвам Diabolos 50 efedra.Ако имаш интерес прочети в нета за неги и ми пиши на лични да ти дам телефона от къде да си го поръчаш.

# 575
Днес приключих с първия блистер /12капсулки/ Мейзитанг и давам отчет:
- апетитът ми е понамалял, но не е като да го нямам
- не изпитвам жажда, насилвам се да пия по 2- 2,5л вода на ден
- спя си нормално, нямам проблеми със съня
- килограми без промяна / колкото започнах, толкова съм е сега/

Glamur, гледай мерките, не килограмите!  Naughty На края не може да няма видим резултат, ако имаш намалял апетит.  Peace Мисля, че е по-добре да си спиш нормално и да си се чувстваш добре, без сухота, главоболие и замайване (освен ако нямаш голяма нужда от драстично отслабване). Резултатите ще дойдат.  Praynig Сибутрамини, ефедрини и други производни по-добре не! Аз сега боря целулита с едни български билкови хапчета с бреза и мисля да ги комбинирам с мейзитанг като твоя. Последно бях пила люти чушки, но бяха малко силни и сега нямам нужда от драстично отслабване, а само малко да оправя целулита и да поддържам килограмите.  Hug

# 576
  • Варна
Отчет и от мен:
Апетит-не бих казала,че е намалял (поне не много).
Главоболие-ВСЕКИ ден ooooh!
Сън-без проблеми.
Кг-ми не съм мерила,защото нямам батерии на кантара от 100 години.
Обливат ме едни горещи вълни отвреме (рано ми е за климактериума още  Laughing).
Та така  Simple Smile

# 577
BeBoLiNkATa как се казват тези хапчета? Резултат има ли ? Thinking

# 578
Отчет и от мен:
Апетит-не бих казала,че е намалял (поне не много).
Главоболие-ВСЕКИ ден ooooh!
Сън-без проблеми.
Кг-ми не съм мерила,защото нямам батерии на кантара от 100 години.
Обливат ме едни горещи вълни отвреме (рано ми е за климактериума още  Laughing).
Та така  Simple Smile

gali-presi   hahaha може ли такова нещо - кантар без батерии от 100г  #2gunfire. Кажи какви са и да ти пратя едни, че да се теглиш  и на воля да отслабваш  Laughing

# 579
  • Варна
Аз ако видя,че отслабвам,ще му дам живот на кантарев,но нямам такова усещане  Crossing Arms За наказание,дори съм го извадила на терасата  Laughing

# 580
Момичета и аз се присъединявам  Blush Днес си поръчах от този мейзитанг, който и Вие пиете, но ще го комбинирам с Линея  Twisted Evil. От сайта ми казаха, че е добра комбинация. До края на седмицата ще дам отчет. Стискайте ми палци!  Praynig

# 581
  • Варна
Аайде,поне ти да се похвалиш  Laughing

# 582
..... но ще го комбинирам с Линея  Twisted Evil. От сайта ми казаха, че е добра комбинация. До края на седмицата ще дам отчет. Стискайте ми палци!  Praynig

Ще ти стискам палци  и на краката  Laughing даже, но каква е тази Линея, нищо не намирам за нея  newsm78.

# 583
..... но ще го комбинирам с Линея  Twisted Evil. От сайта ми казаха, че е добра комбинация. До края на седмицата ще дам отчет. Стискайте ми палци!  Praynig

Ще ти стискам палци  и на краката  Laughing даже, но каква е тази Линея, нищо не намирам за нея  newsm78.

Днес откачих от главоболие и топли вълни   ooooh!, но ми правят и един зъб и го подготвят за вадене на нервите, та не знам дали не е от него  newsm78 Дано да е ефект от хапчетата т.е. да действат  Praynig

Аз си купих тази линея от 75 таблетки по 390мг, но има и една 60 таблети по 410мг, не че има голяма разлика, просто едната е по-изгодна. Сайта е този от който и вие си бяхте купили вашето мейзи, че имах 10% отстъпка за следваща поръчка. Money Иначе е хранителна добавка с екстракт от листа на бреза (най-добрия натурален диуретик) и джинджифил и други. Прехвалиха ми я малко, ама да видим...

# 584
Здравейте, Hug
мина почти месец, откакто пия Мейзитанг. Shocked
Мога да кажа, че съм свалила 4 кг, но за сметка на това много се вталих.  Laughing
Доволна съм, нищо, че имаше дни, в които пропусках да го пия, защото го забравях ooooh!.

Когато го пия имам чувството, че кипя от енергия. Закусвам малко, почти не обядвам и вечерям към 5/6 часа.  Mr. Green
Отслабнали са ми ръцете, бедрата, лицето и коремчето. (Принципно на дупе не трупам, но тупам килограми на гърди, ръце и коремче  #Crazy )

Поздрави от мен! newsm51

Общи условия

Активация на акаунт