Китайски капсули /за отслабване и още нещо/ - 10

• 115 216
  • 763
  •   1
Отговори
# 135
Редуктила го взех от обявата в град бг. за 1 месец но пиех и сутрин и вечер по 1 капсула ,така го препоръчват в амазон продавачи.

# 136
Здравейте! Някой да е поръчвал Лида Дайдахуа от този сайт: Buyhealth.eu ?
Няколко пъти съм пила това нещо. Но повече от 3-4 дни не ми трябват ( имам малко за сваляне ).
Целта ми винаги е била не толкова да отслабна докато ги приемам, а да свия обема на търбуха си малко. Получавам желания ефект заедно с малкото килограми, които ми трябват да сваля.
Не знам какво има точно в тези хапчета, които взимам, но е факт, че не се чувствам много вчас и затова си мисля, че това е истинската Лида.
Затова и не се натискам да ги приемам дълго време. 2-3 пъти в годината по 3-4 дена се подлагам на тях.
Надявам се да не си навредя. Все пак някои хора с месеци ги пият.
Интересно ми е, дали има хора, които не отслабват и не им действат по този начин, както на мен хапчетата Лида от този сайт? Аз не мога да повярвам, че на някой може да не му действат, щом аз с моя голям апетит не желая хапка да изям...

# 137
Добре де,само аз ли не мога да отворя гореспоменатия сайт ?От 3 месеца се мъча и не става .....

# 138
Друг  да е пил повече от едно хапче от редукце 15мг   

# 139
arabela,аз да reduce15 нямам инфо,но имам позната в Гърция която знам,че пиеше по 2-3 лиди на ден защото не й действаше по 1капсула,т.е. явно от пренасищане ли, от какво й действаше много слабо,и като почна да пие по2кап. по 3 на ден и си й действаше  супер силно,НО това аз лично не бих го направила и НЕ бих го препоръчала ,а й да -тяне ядеше,отслабваше но пък си имаше странични ефекти много...според мен,моето мнение е,че ако даден продукт не действа,просто трябва да се смени с друг,а не да се увеличава дозата ,но...всеки си има глава на раменете.

Сега за мен да споделя,продължих с усилията да си задържа сваленото,тренирам доста,винаги когато мога,не съм си вземала л-карнитин но и не съм качила,само 1кг имам нагоре,което го отдавам на мц.Докато мине време и съм сигурна,че съм си задъпржала сваленото зор ще видя,но това е цената явно...успех на всички!

# 140
аз и още две момичета пихме лида,при мен никакъв ефект,те свалиха мн,сега съжалявам че изобщо съм ги пила,моя съвет е не си давайте парите за глупости,сега хода на фитнес и спазвам диета вярно трудно е ,но пък поне знам ,че не си вредя на здравето,а и след два месеца  моите познати пак си бяха качили килограмите

# 141
Аз преди година и половина веднъж пих Мейзитанг. При мен имаше страхотен резултат и като килограми (някъде около 10 за месец), но понякога спортувах. Хранех се много малко, понеже нямах апетит, за сметка на това много вода пиех... По принцип съм човек, който пие много вода- 2- 2,5 л. си ги правя на ден. Ако е лято, тренирам пия по 3 минимум. А с тези капсули направо се наливах и бях нон-стоп жадна. Не съм имала болки в корема, нито в главата, даже се чувствах като супер мен. Жалкото е, че си ги купих от една колежка, която ги беше пила много време (около над половин година) и така тя пред мен от 80-90кг. стана 55-60, за това и аз и се доверих. Просто съм от хората които не обичат хапчета без значение какви. Та купих си аз една опаковка, странното е че тя ми ги даде само на блистери- без опаковка (4 блистера ми струваха 80лв.) Причината, която тя ми каза, че нямали опаковка, бе че така са и ги пратили... Е, резултат имаше, но тя май ме измами, понеже не зная каква е цената им и тогава не проверих (не съм и предполагала, че може да ме излъже за пари).
Сега съм качила няколко килца и се чудя от къде да си ги поръчам пак, прочетох неколцина мнения тук и единствения ми извод е, че без значение от вида капсули, отслабването зависи от метаболизма, възрастта, дали сте раждали (защото аз не съм) и колко често се подлагаме на диети и "травми" за организма.
И ако може някой да ме ориентира каква е разликата между Meizitang botanical slimming Capsule msv A1 и само Мейзитанг блистер ?- понеже съм все пак начинаеща, не съм прочела всички теми.

# 142
И ето какво намерих за разликите истински- фалшиви капсули http://www.slimming-meizitang.com/news/identification-of-real-vs … izitang-a-16.html

Моля, мамите, които го пият да ми споделят от къде си го поръчват  newsm78

# 143
  • Sofiq
francheska_aleksandrova Мейзитанг в пакети на блистер си е оригиналната стара версия на мейзитанг ( според мен по-добрата ) Останалите като А1 и MSV се водят пречистени версии, но от личен опит мисля, че са по-слабички като действие. Между другото братовчедка ми беше стигнала 110 кг след раждането и след три месеца точно на старата версия на мейзитанг вече е 82 кг, което за нея си е революция. Пи и лида, но каза че не е така доволна както от мейзитанг. Всичко е въпрос на организъм.  Peace

# 144
val_s, Благодаря ти за отговора. Но след като се разрових из темите тук и прочетох толкова много мнения, намерих едно в което се споменаваше за употреба на забранен адитив в тези капсули. Тъй като не бях информирана по-рано за това и не удобрявам употребата на адитиви, се отказах да си купувам каквито и да било хапчета за отслабване. Това явно ще ми остава единствения успешен опит, но не с цената на всичко. Ще търся друг начин за отслабване. Успех на всички слабеещи!

# 145
От къде купувате REDUCE 15?

Редактирам се, видях че го купувате от някаква обява, обаче видях и че от китайския сайт http://www.ioffer.com от където преди време съм си купувала обувки има всички видове лида, мейзи танг и редуктил за смешни цени. Лидата започва от 13лв, има по 5 и по 10 кутии, 10 кутии за около 70лв, а тук една е 40лв...........  има стара, нова всичко. Сега остава да си помисля дали да рискувам с някое от тях, от години заобикалям темата, обаче ми останаха последните 5-6 кила с които борбата е трудна.

Последна редакция: чт, 17 окт 2013, 18:24 от Анонимен

# 146
От къде купувате REDUCE 15?

Редактирам се, видях че го купувате от някаква обява, обаче видях и че от китайския сайт http://www.ioffer.com от където преди време съм си купувала обувки има всички видове лида, мейзи танг и редуктил за смешни цени. Лидата започва от 13лв, има по 5 и по 10 кутии, 10 кутии за около 70лв, а тук една е 40лв...........  има стара, нова всичко. Сега остава да си помисля дали да рискувам с някое от тях, от години заобикалям темата, обаче ми останаха последните 5-6 кила с които борбата е трудна.

По повод китайският сайт искам да те попитам сигурна ли си, че ако ги поръчаш, ще си ги получиш? Чела съм тук в темата, че на съфорумки са им конфискували пратката заради тези китайски хапчета, та по този повод питам.

# 147
  • Sofiq
На майка ми миналата година и ги взеха на пощенската митница  Confused

# 148
Няма гаранция, но ако са на стойност под 30лв не би трябвало да стигне в митница.

# 149
  • Бургас
Привет дами от кой сайт поръчва оригиналната Лида от сайта с ябълката ли?коментарите за старата формула са най-добри май

Peace

Последна редакция: нд, 27 окт 2013, 20:47 от gicka

Общи условия

Активация на акаунт