Китайски капсули /за отслабване и още нещо/ - 10

• 113 952
  • 763
  •   1
Отговори
# 690
Ужасно сърцебиене, стягане в гърдите, съхнене на устни и то жестоко( сега от студа, дори се напукаха), потя се  и настръхвам...тъй като и предишните пъти стигах най-много до 7-8 таблетки и се отказвах, този път бях по-упорита, защото чух възгласа: О, отслабнала си! - как да не продължа...НО! нито един от тези странични ефекти не отминава...
Същото нещо ми се е получавало от старата Лида, която пих преди 2 години. При нея имаше ефект, при това доста голям. Пий повече течности и може да си вземеш някакви витамини. Но щом има такива симптоми, според мен е качествен Мейзитанг.
От къде го купи? Mr. Green

Здравейте мами  Heart Eyes
Отдавна не бях писала, понеже си дадох малко почивка, а и се борих с едни зъболекари, чудесии, направо толкова ядове, че без хапчета отслабнах  Cry

Та, относно притесненията на pimentoto - няма от какво да се притесняваш миличка  Hug, освен ако нямаш по принцип здравословни проблеми. Всичките ти симптоми могат да се проявяват и от проблеми с кръвното, което може да е както от хапчетата, така и от приема на много вода например. Но ако се търпи няма от какво да се притесняваш  Wink

Аз във вторник получих новата си Лида и в комбинацията, в която я пия симптомите са подобни на твоите, но и отслабването е направо ТОПЕНЕ  ooooh! Буквално за 3 дни започнах да изчезвам  Crazy

П.С. някой да е забелязал да има от новата Нова Лида, защото моята като я сравних с предната и се различава. И то не само по външния вид, но и по блистерите и действието. На старата опаковка холограмата е като слънце с планети и китайски символи, а новата е слънце с вълни  newsm78 Новата лида сега я комбинирам с псевдоефедрин, но ефекта е просто поразителен  #Crazy, макар че и преди съм пила псевдоефедра. Явно ще да е от Лидата. Прилагам и снимки:

# 691
Дано сега се виждат снимките, че не разбрах защо не се качиха.

Скрит текст:

Скрит текст:

# 692
  • Vraca
предложете ми от къде да си купя истинска лида или мейзитанг, кое е по-ефикасно???

# 693
предложете ми от къде да си купя истинска лида или мейзитанг, кое е по-ефикасно???

Трудно някой може да ти каже кое е по-ефикасно, тъй като това, че на мен ми действа добре, не означава, че и при теб ще има същия ефект. Naughty

Тук всички сме пробвали доста неща  Blush и всяко действа различно на всеки.

Сайтове има повече от един куп, така че изборът е изцяло твой.  Peace

Аз лично в последно време си купувам от тук
Скрит текст:
и съм доволна  Peace. Ако искаш имам и промо код валиден до 31.01.2015г. за 10%. Пиши на лично ако те интересува да ти го дам.  bouquet

# 694
Аз във вторник получих новата си Лида и в комбинацията, в която я пия симптомите са подобни на твоите, но и отслабването е направо ТОПЕНЕ  ooooh! Буквално за 3 дни започнах да изчезвам  Crazy

BeBoLiNkATa, за три дни като си се стопила, след блистера който е за 30 дни,  hahaha ти направо ще изчезнеш от лицето на Земята.

# 695

BeBoLiNkATa, за три дни като си се стопила, след блистера който е за 30 дни,  hahaha ти направо ще изчезнеш от лицето на Земята.

Glamur, и двете знаем, че ефекта в началото е най-силен и с времето намалява, тъй като организма се насища.  Naughty Също така, това че някой се напива със 100 мл алкохол, а друг с 500 не означава, че на единия алкохола е по-качествен или по-истински, а зависи от организма. Peace Винаги съм споделяла опита си, резултатите си и комбинациите които правя с най-добри чувства. Бъдете здрави и успех на всички в борбата с килограмите   bouquet

П.С. Ако сега се отпуснем и по празниците прекалим, след нова година ще е истинска мъка, затова вземете мерки от време  Hug

# 696
BeBoLiNkATa всеки знае за насищане на Бета-рецепторите и за това,че хапчетата не действат при продължителен прием, това бе по-скоро шега за скоростното ти слабеене.  bowuu
Скрит текст:
Ще пишем след дългите празници как да се преборим  с килограмите си.

# 697
Здравейте! От един месец не бях писала. Хапчетата (Мейзитанг), които бях взела на моят приятел свършиха и не се забелязва ефект. Уж нямаше голям апетит, както преди, но пак не се забелязва разлика в килограмите, дори си купихме нов кантар Grinning
След като споделих, че нито с фитнес, нито с бягане може да отслабне, сега добавям и "нито с Мейзитанг". Чудя се, дали да му поръчам още. Може би един месец е малко за него. Или да пробвам други хапчета. Дайте някакви съвети, моля Simple Smile

# 698
Здравей,

По-принцип всичките капсули се ползват основно от жени, но би трябвало да действат и на мъжете  newsm78

Но за пръв път чувам фитнес, бягане и мейзитанг, да не даде никакъв ефект  #Crazy

От негова страна има ли воля?

# 699
Здравей,

По-принцип всичките капсули се ползват основно от жени, но би трябвало да действат и на мъжете  newsm78

Но за пръв път чувам фитнес, бягане и мейзитанг, да не даде никакъв ефект  #Crazy

Здравей, като казваш новата Лида, имаш предвид новата формула, нали? Иии този псевдоефедрин, също от безглад ли си го поръчваш? Благодаря предварително  bouquet

# 700
виждам че темата е за хапчета, но все пак някакви отзиви за този чай http://apteka.framar.bg/30000565/%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0%B9% … 82%D1%8A%D1%80-30

# 701
  • ...на безопасно
Момичета, какво ще ме посъветвате да взема при положение, че досега не съм ползвала такива продукти? Лида, мейзитанг и коя от разновидностите? Имам повече от 10 кг излишни.

# 702
  • Sofiq
Момичета, какво ще ме посъветвате да взема при положение, че досега не съм ползвала такива продукти? Лида, мейзитанг и коя от разновидностите? Имам повече от 10 кг излишни.

Според мен или обикновения мейзитанг, който се води само мейзитанг, опаковката е като пакет или нова лида формула.  Peace

# 703
Здравей,

Здравей, като казваш новата Лида, имаш предвид новата формула, нали? Иии този псевдоефедрин, също от безглад ли си го поръчваш? Благодаря предварително  bouquet

Честита нова година на всички Simple Smile Бъдете живи, здрави и щастливи   bouquet

Да, нова формула на Лида съм имала предвид  Blush Псевдото го взима мъжа ми, мисля че го продават във фитнеса, но трябва да попиташ. Сигурно го има и по сайтовете.

Успех на всички със следпразничните килограми  Hug

# 704
  • ...на безопасно
Абе, аз с тоя мейзитанг май на куц кон заложих Mr. Green
Трето днес изпих, а като ви четох очаквах апокалипсис от странични действия. А, то - нищо....
Само дето вместо 5 пъти, се будя 45  Shocked
Апетита го въздържам съзнателно, не че е намалял от хапчетата.
Възможно ли е да ми е постоянно студено и да зъзна?

Има ли правопропорционална зависимост между силата на страничните действия и топенето на килограми?

Общи условия

Активация на акаунт