Пазаруване от Aliexpress.com 4

• 64 293
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
valpan,
Поръчала съм и платила на 14.05. Платих за доставка с TNT., защото клавиатурата за въпросния лаптоп ми трябваше бързо. Освен това продавачът не предлагаше друга опция TNT  и DHL.
Пуснах диспут в последния възможен момент

За колко пари е? Сигурна ли си, че не е заседнала на митница, защото с тия куриери всичко е там, аз работя с DHL, та с TNT не знам как е. Най-добре си виж тракинг номера и звънни в TNT, може и там да е  Peace

Буцигном, това означава, че ако го спрат от митница те от своя страна ще ти искат документа за плащане 100% и следва процедура по митническо освобождаване - вадиш ЕОРИ номер, взимаш си цесията, пишат митническа декларация (около 20 лв.), плащаш ДДС, отиваш пак на гишетата дават ти едни документи и ти го освобождават тогава. Твърде вероятно никъде във фактурата няма да е описано, че е включен транспортът (просто... китайска им работа, ако щеш 100 пъти им го напиши), та и това трябва да докажеш иначе и на него ще хакнат ДДС. Не е приятно, но не е непреодолимо.

# 331
Ооооо звучи доста сложно, но няма да го мисля...каквото дойде...вече платих и сега съм в очакване... Simple Smile Благодаря на всички отзовали се Wink  bouquet

# 332
Ооооо звучи доста сложно, но няма да го мисля...каквото дойде...вече платих и сега съм в очакване... Simple Smile Благодаря на всички отзовали се Wink  bouquet

Бюрокращина, в най-лошия случай се зареждаш с нерви и един два дена свободно време и си ти  Mr. Green Но вероятно ще си дойде при теб  Peace А и вероятно няма да отиде на митницата на летището щом е с пощите, а те там са заяждачите, май на другата си минава со кротце со благо.

# 333
  • София
Благодаря rendence

# 334
  • ride my bike...
Мъ℘♥Мяɣ,
заседнало е в Аржентина от 22.06.
Пуснато е с китайските пощи, а е с TNT.

# 335
Здравейте!
Някой да е поръчвал кукли Monster High, да каже как са като качество?

# 336
Мъ℘♥Мяɣ,
заседнало е в Аржентина от 22.06.
Пуснато е с китайските пощи, а е с TNT.

Чакай, че съм бавна днес - не е с TNT (както ти е казал), а с китайските пощи?

# 337
  • ride my bike...
да, точно.
Платих за ТNT на 14.05
Той го е пратил с китайските пощи и от 22.06 е в Аржентина.

# 338
А някой да е получавал такъв трак номер - rb696811083cn с малки букви? Поръчах си едни кецове от леко съмнителен доставчик, но ме притесни, че този номер не излиза в сайтовете за проследяване и с тея малките букви да не си го е съчинил просто?

# 339
да, точно.
Платих за ТNT на 14.05
Той го е пратил с китайските пощи и от 22.06 е в Аржентина.

Пффф много неприятно... би трябвало да ти приемат диспута, той те е излъгал, в крайна сметка и времето и парите с TNT са различни.

# 340
  • видин
имала съм и такъв номер - с малки букви, като ги оправиш на големи се проследява, получих пратката отдавна.

# 341
  • Ямбол
zzfzпрочети си поста-"платих но пари не връща" ,е сега ние трябва да гадаем защо да връща,каква е причината?
А в писмото ти пише,че са отменили поръчката и до 7-10 дни ще ти се възстановят парите,провери добре.

Alicia_K редактирай буквите на големи,това е,а като е бил съмнителен,защо поръчваш?

# 342
  • Пловдив
Момичета, имам две поръчки, които не са пристигнали. Едната (първата ми от сайта) е от 4 юни, а втората е от 14 юни. Дали да пускам диспут или да чакам още. На процесинг тайм пише 15-60 дни, а време за отваряне на диспут ми отброява от 36 дни назад. Давайте съвети, че не знам как се процедира. Мерси предварително!

# 343
  • Ямбол
Стасита чакай,аз имам доста бавещи се поръчки ,има някакъв проблем с китайските пощи и някои от май/юни месец имат забавяне,запазете спокойствие,имате доста време за пускане на диспут,не избързвайте.
Последните стр.са доста напрегнати,диспути,поръчки,проследяване...Някой няма ли да се похвали с нещо да разбием темата,че ме отегчава леко.

# 344
  • Пловдив
Ох, и аз искам да се похваля, че все красоти чакам, ама на...
Иначе междувременно редовно получавам пратки с китайските пощи. От BIC поне 10-тина колетчта са ми дошли, докато чакам тези две, както и дойдоха 2 пратки от Алито, поръчани след тази от 4 юни.

Общи условия

Активация на акаунт