Пазаруване от Aliexpress.com 4

• 64 197
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
И аз оставих негативен писах че сделката се разваля по искане на продавача и по негова грешка. Като поставих 5 звезди на комуникация но останалото няма как да е само една звезда. И добавих че понеже каза че няма да ми го прати иска да се развали сделката от мен. Та оценка негативна. Ама хубава си беше рокличката но не сложил транспортните разходи ми писа те то с тях стана цената 2пъти и половина от 5 долара на 13.

# 526
  • Варна
hristis а какъв е този абсурден тип кореспонденция,за решаване на проблема,нали не очакваш да се включи някой.Отвори диспут,какво чакаш,-да изтървеш всякакви срокове,това е целта и на продавача явно.
Sonderzeichen кое точно не е ясно?
vtvt Какво ще рече да му "оставиш обратна връзка' ?
дането  много скъпи тия люти интимности,само 4 семенца  ,но ми стана смешно определено  Laughing
Мъ℘♥Мяɣ определено доста по-разтегната е,ДДС си минаваш само с плащане на сумата,като покажеш документ,А Мито,ходи да вадиш документи и номера,особено ако си от малък град без митница е голям ангажимент и нерви.
airita честито,а каква сума бяха писали на пакета,явно е минал без ДДС.

Аз за новия член в семейството вчера поръчах това http://www.aliexpress.com/store/product/Free-Shipping-Pet-Dog-Ny … 21_737169589.html ,след 3 часа имах известие,че вече е пратено и по-късно ще даде трак номер.днес дори са и още по-евтини.
Благодаря, никид за първи път пазарувам и незнам какъв е реда, а след като отворя диспут какво следва?

# 527
  • Ямбол
desilinda пратката ти ще се пази в пощата 20 дни,след което ще я върнат,а друг може също да я получи с пълномощно от твое име.
hristis избираш горната 1-ва точка(че си получила продукта),после от долу избираш причината(развален/неработещ)
долу задължително трябва,да добавиш и снимка/клип ,иначе няма да приеме диспута,после има кореспонденция,решение и това е.

# 528
# 529
Мъ℘♥Мяɣ определено доста по-разтегната е,ДДС си минаваш само с плащане на сумата,като покажеш документ,А Мито,ходи да вадиш документи и номера,особено ако си от малък град без митница е голям ангажимент и нерви.

Не е така никид  Peace Процедурата е една и съща, за да платиш ДДС минаваш през това, което съм описала. Ако имаш мито, то просто ти го отразяват в митническата декларация и плащаш и него (иначе в МД е само ДДС, ако сумата + транспорта не надвишава 150 евро). Поне за летище София е така.

Дори на митницата на Централна гара пак ти трябва ЕОРИ, цесия... просто там не се заяждат толкова. По другите градове не знам как е, според мен процедурата е една и съща.

# 530
Мерси никид, но мен няма да ме има повече от 20дни, а пълноощното е безмислено тъй като роклята струва 20лв, а аз да направя при нотариус и да го пратя по пощата ще трябва да дам още поне10-12лв

# 531
  • варна
Момичета, колко време след плащането статуса се сменя от Your Payment is Being Verified  на.....друг? Снощи успях най-накрая да платя с проблемната карта, но пък този статус буди у мен пак някакви съмнения, че нещо не е наред newsm78

# 532
Момичета да сте срещали някъде това на по-ниска цена?
http://www.aliexpress.com/item/2013-spring-and-summer-women-s-on … et/805065997.html

# 533
Момичета, колко време след плащането статуса се сменя от Your Payment is Being Verified  на.....друг? Снощи успях най-накрая да платя с проблемната карта, но пък този статус буди у мен пак някакви съмнения, че нещо не е наред newsm78

Докато не реагира продавача да го приготви за изпращане и докато  не го изпрати, според зависи от посочените дни на полето Processing time на самия продукт:)

# 534
  • Ямбол
Мъ℘♥Мяɣ доста е писано за самото вадене на ЕОРИ,което при ДДС не се налага,в малките градове,определено е доста разширена процедурата.
desilinda не е необходим нотариус мила,просто на гърба на покана има пълномощно,което се попълва,нищо сложно и скъпо не е ,мисля,само 1 марка от 65 стотинки се слагаше.
maichenceto споко мила,така си е 1-2-3 дни,докато се потвърди към продавача плащането ти,след което,посе става "Awaiting shipment",очакване да се шипне,после ,че е шипнато и се очаква доставка Simple Smile
А какъв беше проблема за неуспешното плащане?
Буцигном с 1 $ по-евтина мила   Grinning http://www.aliexpress.com/item/2013-spring-and-summer-women-s-on … t/1011162691.html

# 535
Еееее няма си какво...нищо де...и без това ще ми е възкъсичка  Laughing после го прецених това Simple Smile но пък е доста добра Simple Smile

# 536

Не е така никид  Peace Процедурата е една и съща, за да платиш ДДС минаваш през това, което съм описала. Ако имаш мито, то просто ти го отразяват в митническата декларация и плащаш и него (иначе в МД е само ДДС, ако сумата + транспорта не надвишава 150 евро). Поне за летище София е така.

Дори на митницата на Централна гара пак ти трябва ЕОРИ, цесия... просто там не се заяждат толкова. По другите градове не знам как е, според мен процедурата е една и съща.

Това за какви пратки се отнася,за такива над 2кг или само за DHL пратките....тъй като аз имам получени около 30-40 пратки,но вси4ки са били до 2 кг.пакети и си идват в пощата с надпис 8$.От малък град на морето съм.Явно е чист късмет, че идват в пощата.Когато ги видя че са влезли на митница - на другия ден са при мен.
Питам защото не съм наясно с получаването на по голямо количество пратка,примерно около 20кг.предполагам процедурата е същата която описа,и сигурно  ще отиде в Митницата Бургас,тъй като тя ми е най-близко.
Някой ако е наясно,може ли да обясни.Ако искам да получа по голям пакет с дрехи,обувки и чанти примерно?

# 537
  • Ямбол
katrin77 за пратки над 150$,подлежащи на МИТО ,независимо как са пратени дори и с безплатна поща,просто,ако стойността е доста висока.
За по-големи пратки се изискват други  документи.

# 538
  • варна
maichenceto споко мила,така си е 1-2-3 дни,докато се потвърди към продавача плащането ти,след което,посе става "Awaiting shipment",очакване да се шипне,после ,че е шипнато и се очаква доставка Simple Smile
А какъв беше проблема за неуспешното плащане?
  bouquet
така и не разбрах защо ми се канселираха автоматично първите две поръчки Rolling Eyes...единственото различно нещо, което написах този път, беше телефонния ми номер

# 539
  • au bout du monde

След 24 часа се променя на Awaiting Shipment.

Общи условия

Активация на акаунт